פאריס ג'קסון - אבא שלי לא שר באלבום "מייקל"

abigaillovesmj

New member
פאריס ג'קסון - אבא שלי לא שר באלבום "מייקל"

TMZ מדווחים על שיחת וידיאו שקיימה פאריס ג'קסון ב-2008 בה אמרה שמייקל לא שר באלבום - אלא מתחזה. אם אתם זוכרים, לאחר שהאלבום שוחרר פרצה שערורייה לגבי שלושה שירים - BREAKING NEWS, MONSTER, KEEP YOUR HEAD UP. גם קהילת המעריצים נחלקה למחנות וחלק מאמינים שזה קולו של מייקל שם וחלקם מאמינים שזה מתחזה - ג'ייסון מלאכי או אחר. סוני הוציאה הודעה בה טענה שזה אכן קולו של מייקל בשירים הללו וגם המפיקים שעבדו על השירים טענו זאת (אומנם חלקם היו ממש מהוססים בנושא). השיחה עליה מדווח TMZ היתה בין פאריס וחברים ובמהלכה היא ניגנה את השיר HOLD MY HAND ואמרה שזה לא מייקל ושכל האלבום זה לא הוא. היא אמרה לחבריה שילכו ליוטיוב ויקלידו ג'ייסון מלאכי ויזהו שזה קולו באלבום ולא הקול של מייקל. היא המשיכה ואמרה שהיא צריכה לזהות את קולו הכי טוב מכולם מכיוון שהיה נוהג לשיר לה כל הזמן. בינתיים לא התקבלה תגובה מסוני - אני משערת שתהיה אחת. דעתי האישית - ההקלטה הזו טובה ולא טובה בו זמנית. מצד אחד זה אישור מאחד המקורבים ביותר למייקל למשהו שחלקנו ידענו כבר הרבה זמן - זה לא מייקל בשלושת השירים האלה. מצד שני היא מגזימה פה ואומרת שכל האלבום זה לא מייקל - וזה לא הגיוני בעליל. יש שירים שהם מייקל בבירור כגון BEST OF JOY וגם ב- HOLD MY HAND שומעים בבירור את קולו של מייקל... נראה מה יהיה עם זה - יהיה מעניין....

Shiri from the block

Active member
אמממ טוב לא נעים אבל אני אצא פה בווידוי שלא שמעתי את האלבום "מייקל" בגלל כל הספקולציות שרצו סביבו ואם זה מייקל או לא, אז הרגשתי שאין מה לטרוח.. ככה שאין לי דרך להסכים או לא להסכים איתה, מעבר לשיר Hold My Hand שגם לי זה נשמע כמו מייקל.. אבל מצד שני, אני מניחה שפאריס לא הייתה אומרת סתם והיא מכירה את אבא שלה יותר טוב ממה שאנחנו מכירים, אז די אפשר להסתמך עליה. אם בכל זאת הרבה מפקפקים במה שהיא אומרת, אולי אם יעשו ראיון איתה היא תסביר יותר ספציפי לגבי השירים ואולי נוכל לדעת ביותר וודאות מה כן ומה לא..

spirit0805

New member
צריך תמיד לקחת בחשבון...

שמכיוון שזאת הקלטה שנלקחה בשעת שיחה טלפונית, תמיד אפשר לערוך את ההקלטות האלה ולגרום להן להישמע כמו שרוצים שהן יישמעו, הדוגמא הכי קלאסית...כשמייקל דיבר על רואי החשבון שלו על זה שהם עלוקות ושנמאס להם מהמזימות שלהם ואיכשהו יש שם את המילה, היהודים, רואי החשבון שלו כאמור היו יהודים, אבל אין לדעת מאיפה המילה "היהודים" שלפי מקורות שונים משלי, הוא לא הזכיר את המילה הזאת במשפט, שלא לדבר שכשרואים את ההקלטה יש הרבה מאוד ... ככה שעל בטוח הושמטו דברים או הוספו דברים ואז ערכו אותם בצורה כל כך טובה שזה נשמע כאילו מייקל באמת יותר באמירה אנטישמית. אני אנחש שבמקרה של פאריס, אני חושבת שהיא דיברה על שלושת השירים הידועים לשימצה שבאמת אינם לפי קולו של מייקל, ואני מאמינה שהיא ציינה את השם של האלבום בשיחה ואני מאמינה נכון לכרגע שההקלטה נערכה ככה שהיא כאילו תגיד שזה כל האלבום, אני מאמינה כמעט בלב שלם שלמעט השלושה האלה, זה הכל מייקל... שוב זאת רק ההשערה שלי

unb®eakable

New member
זה עניין של זמן

הכל זה עניין של זמן עד שהדברים יתגלו לנו. זה שקוף וברור שיש שירים שהם לא מייקל, עצוב שעשו את זה בכלל וככה מרמים מעריצים.

abigaillovesmj

New member

ראשגדול

New member
שימו לב למשהו נורא חשוב !!!!

בזמן שמייקל נתבע על גניבת שירים בשנות ה90 בריאיון מוקלט איתו (יש בפייס את הריאיון ) שאלו אותו איזה שירים הוא כתב ..וביצע והוא אומר שם המון המון שירים שלא יצאו אז (חלקם הגדול לא יצא גם אחרכך ) אחד השירים האלה שמייקל אומר בפירוש שהוא שיר שלו זה EEP YOUR HEAD UP לא ברור אם הוא מתכוון שם רק לזה שכתב .. או גם שהוא שר אותו בדמו שלא שוחרר אז עם כל הכבוד לפריס , וכל הכבוד לבאלגן .. אני היתי לוקח את זה בערבון מוגבל .. כי הרבה דמואים שמייקל הקליט לא נשמעים איכותיים , ועם ה"ניקוי " שסוני עשו יש מצב שזה ישמע שונה כמו שאפשר לעשות לכל זמר היום

abigaillovesmj

New member
אני חושבת שהרבה מעריצים יסכימו שלמייקל היה

חלק בשירים האלה באיזושהי צורה (קטן מאוד או גדול). אני שומעת את מייקל בחלקים שונים בשירים - אבל הטענה שלי לפחות היא שמייקל לא שר את רוב השיר - כלומר את הבתים אלא אולי מצטרף מדי פעם לפזמון. MONSTER למשל נשמע לי מבחינת המילים כמו משהו שמייקל יכתוב וגם המוסיקה מתאימה לו - אבל הקול ממש לא נשמע כמוהו. BREAKING NEWS לא נשמע בכלל כמו משהו שמייקל יכתוב מבחינת המילים אבל המוסיקה כן מסתדרת לי עם הלחנות אחרות שלו. KEEP YOUR HEAD UP יכול להיות שיר שהוא היה שותף לחלק גדול ממנו אבל פשוט לא הספיק להקליט את רובו - כי זה ממש לא נשמע כמו הקול של מייקל (לדעתי). כך שזה שהוא אמר שהוא כתב את זה זה לא אומר שהוא הספיק להקליט את זה. תוכל לשים לינק לקטע שהוא אומר את זה בו? אני לא זוכרת שהוא הזכיר את השיר הזה.

ראשגדול

New member
אני אחפש לך ..

מבחינתי גם אם השיר הזה הוא 50 אחוז מייקל אז זה שיר של מייקל .. ולא צריך להיות מושפע ולפסול דיסק שלם בגלל הדבר הזה . "מייקל " זה דיסק ענק !!! עם יצירות מדהימות מי שלא קונה פשט פראייר

abigaillovesmj

New member
פאריס הגיבה בטוויטר

בתחילה היא אמרה: People should know by now not to believe the media when it comes down to TMZ talking about my family. #HoldMyHad IS my dad actually singing. אנשים צריכים לדעת כבר לא להאמין לתקשורת - בקשר למה TMZ אמר - אבא שלי כן שר את HOLD MY HAND אחר כך מישהו אחר צייץ בתשובה ש- BREAKING NEWS, KEEP YOUR HEAD UP ו- MONSTER הם בבירור לא מייקל ופאריס ענתה - נכון

spirit0805

New member
כמו שאמרתי, התקשורת ניפחה שוב את הכל...

מדהימה הילדה הזאת, והנה, היא אמרה מה שכולם אמרו על השירים הספציפיים האלה שמייקל לא שר, מה שכבר היה ידוע, בסדר גמור, שוב התקשורת מנסה להכות ועכשיו בדור השני, פשוט גועל נפש...

tali44

New member
??

מדובר בשירים ששוחררו לאחר מותו? אז באמת מה היה הקטע לשחרר אותם בשמו אם זה לא הוא? מה זה? הורגים אותו גם אחרי שהוא מת.

dikloosh21

New member
הבהרה: מדובר באלבום שיצא לאחר מותו

של מייקל. מייקל לא שיקר למעריציו. סוני שיקרו למעריציו.

spirit0805

New member
אבל אלה שירים שנכתבו הרבה לפני שמת...

אני הבנתי שבכלל משנות ה-80 חלק...

dikloosh21

New member
השירים שלו.

דיברתי על האלבום ועל הביצועים של השירים השנויים במחלוקת.

airplain

New member
מי זו פאריס ג׳קסון????????

עם כל הכבוד לה, אבא שלה היה שר לי והיה גם פס הקול שלי משנת 83 ועד 2010. אז גם אני יכול לזהות אותו יותר טוב ממנה. אין לי מושג אם זה הוא או לא, כי אני כבר לא מתעסק במייקל ( כואב מידי) . רואה מידי פעם, אבל את הישנים ולא את החדשים . לכן, תני לי מנוחה פאריס. ילדה קטנה שעוד לא חשבו לעשות אותה בכלל, בזמן שאני הייתי במסיבות כיתה ב 85 רוקד את בילי ג׳ין חחחחח

morigo

New member
ובלי שום קשר..

בהחלט אפשר לשמוע בשירים שמייקל זה לא, אבל אני מתנחמת בעובדה שכן יש לו נגיעה בשירים האלה כי הם שירים מדהימים שרק גאון כמוהו יכול להוציא אותם ככה. ומצד שני סוני רק רצו להרוויח כסף על הגב של מייקל... ואני מתה על האלבום הזה... כך שאני ברגשות מעורבים לגבי זה...

GM1988

Well-known member
3 שירים הם לא מייקל באופן כמעט וודאי

והכוונה לרוב הווקאל שמוקלט שם על ידי זמר מתחזה.
יכול להיות שבאמת מייקל היה שותף לכתיבה וליצירות ששמו באלבום "מייקל", אבל זה לא מייקל ג'קסון 100%.
האלבום כשלעצמו הוא אלבום טוב, יש בתוכו שירים מקסימים ומרגשים, גם לחלקם יש טקסטים מעניינים ומאד ברוח מייקלית שאפשר, אך זה כבר לא ברמה הזו של אלבומים שיצאו בעוד מייקל היה שם עם כל הצוות ביחד.

למעלה