פאריס ג'קסון הובהלה לבית חולים

Golden crown

New member
פאריס ג'קסון הובהלה לבית חולים

בשעות האחרונות פורסמו דיווחים לפיהם פאריס ג'קסון הובהלה ביום שני בבוקר לבית החולים בעקבות ניסיון התאבדות. הדיווחים אושרו בשעה האחרונה.

פאריס נלקחה באמבולנס מבית משפחת ג'קסון בקלבאסאס בשעה 2 בלילה לבית חולים בקרבת מקום.

השיחה שהתקבלה ב1:27 למוקד החירום דיווחה על לקיחת מנת יתר. גורם שמקושר למוקד החירום אמר כי שעל אחת מידיה נמצאו חתכים רבים.

ביום חמישי בלילה פאריס פירסמה בטוויטר סטטוסים מוזרים כמו: "אני תוהה למה לדמעות טעם מלוח" ו"אתמול הצרות שלי נראו כה רחוקות והיום נראה שהן כאן כדי להישאר."

ב-19 במאי אמרה פאריס "קורט קוביין הוא ישו". קוביין כזכור מת ממנת יתר בגיל 27.

הספקולציות למה שגרם לה לעשות זאת הן שונות, ביניהן יום השנה הקרב למותו של אביה, קשיים חברתיים ויחסים סבוכים עם משפחת ג'קסון ועם אמה.

EB10000

New member
ילדה מסכנה..

לא נראה לי שאחרי 4 שנים עם משפחת ג'קסון יהיה אפשר להציל אותה מסוף טראגי... אם היא לא תתאבד, אז בתוך כמה שנים היא תהפוך לשחקנית פורנו... מוזר שעד עכשיו הרשויות לא ניסו להוציא את הילדים משם...

regiof

New member
פשוט עצוב!!!! ואני לא מתפלאת זה היה ככ

צפויי, המתחים , והלחץ מכל הבחינות אם זה מהחברים שמציקים לה, המשפט המטומטם הזה רק רצון לקבל עוד ועוד כסף.. מתי המשפחה ההזוייה הזאת תבין שיש דברים הרבה יותר חשובים מלהשיג עוד מליון ועוד מליון.... אין אף אחד שפויי במשפחה הזאת שיכול להיות באמת אוזן קשבת לנסיכה המדהימה הזאת.... חבל עליה... ואם הם לא יקחו את עצמם בידיים ובאמת ידאגו לה - זה יגמר רע!!!!

m195809ppb19

New member
ובנוסף לזה התביעה של הכפוי טובה שמאשים את

מייקל במעשים מגונים... אין ספק שהציקו לה בעניין הזה.
לדעתי, פרינס ופאריס לא צריכים ללמוד בבית ספר רגיל- זו טעות מרה!!!!
מקווה מאוד שהיא תחלים במהרה והכול יבוא על מקומו בשלום.

GM1988

Well-known member
מה זה קשור לכסף?

אדם שמצבו הנפשי מעורער, עשיר ככל שיהיה, זה לא יעזור.

regiof

New member
בשורה תחתונה כל מה שקשור למשפחה הזאת

בסוף קשור לכסף... הרי בגלל זה המשפט המטומטם הזה .. להוציא עוד ועוד כסף על חשבון מי??? הילדים המסכנים האלה שבסוף גם הבנתי שמסוכסכים גם ביניהם (פרינס ופאריס) ...במקום שפרינס יהיה באמת "האח הגדול" שהיא תוכל לסמוך עליו - הוא גם מתנהג כמו אידיוט !!!

m195809ppb19

New member
פרינס ופאריס מסוכסכים?! באמת? על סמך מה את

קובעת את זה? ובעניין המשפט שמתנהל בימים אלה- גם אני חשבתי
ש it is all about mony אבל מסתבר שמשפחת ג'קסון ניסתה
להגיע להסדר מחוץ לבית המשפט והחברה סירבה בתוקף.

Golden crown

New member
אני לא חושב שיש קשר לכסף

בגיל כזה, גם אם היה סכסוך בגלל כסף, אין לו את המשמעות שיש לכסף בגיל מבוגר

morigo

New member
כן, ע"פ הדיווחים הם מסוכסכים

הרי פרינס ופאריס היו מאוד קרובים עד שפאריס החליטה לחדש את הקשר עם האמא של השניים, דבי ראו. מייקל, שוב לפי דיווחים, סיפר להם דברים לא טובים על דבי ולכן פרינס חושב שפאריס בוגדת במייקל בכך שהיא מתקרבת אליה, ואף אמר לה שהיא תוקעת סכין בגב שלו ושל מייקל...
יש כמובן עוד סיבות- היא סובלת התנהגות ביריונית כלפיה בבית ספר (והיום קראתי איפשהו שהיא לא תחזור ללמוד שם יותר)-שזאת הסיבה מספר 1 להתאבדות בני נוער בארה"ב, לחץ מהעובדה שהיא צריכה להעיד בבית המשפט, וכמובן הקקה התורן שאומר שמייקל העלל בו... ולכ הסיבות האלה תוסיפו את גיל הטיפש עשרה הדרמטי והקיצוי...
באמת שעצוב...

devilz

New member
עד כמה שאני זוכרת קוביין התאבד בירייה לראש...

thriller night

New member
שאלה: האם מייקל אי פעם ניסה להתאבד?

ידוע שמייקל לא היה תמיד מאושר אבל האם ידוע על נסיון התאבדות מצידו (כמו שאנחנו רואים אצל פאריס)?

Golden crown

New member
לא

הוא גם נשאל לזה בראיון עם אופרה ווינפרי ואמר שהוא אוהב את החיים ושאין סיכוי שיעשה דבר כזה.
את מנסה למצוא קשר תורשתי? הרי הוא לא האבא הביולוגי שלה.

thriller night

New member
לא סתאם לדעת,פשוט תהיתי,הרי למייקל לא היו

חיים קלים.
מייקל הוא בוודאות לא האבא הביולוגי שלהם?

GM1988

Well-known member
ולנושא השאלה: אני לא יודע אבל לא חושב.

כמו לכל בן אדם יכלו לעבור לו מחשבות כאלה, וכן עברו עליו חוויות לא קלות, אבל אני לא חושב שזה אי פעם הגיע לידי ניסיון להתאבד מצידו.

GM1988

Well-known member
הוא לא?

כבר אמרו כך או אחרת, ועדיין לא הבנתי אם הילדים שלו או שלא.

למעלה