פאריס מודיעה שקתרין חזרה הביתה

abigaillovesmj

New member
פאריס מודיעה שקתרין חזרה הביתה

לפני מספר דקות פאריס צייצה את הדבר הבא:

Paris Jacksoη ‏@ParisJackson
grandma's here ! #thankyougod <33

"סבתא פה. תודה לאל <3"

בהודעות הבאות אפרט את כל מה שקרה ביומיים האחרונים

abigaillovesmj

New member
בית המשפט לקח מקתרין את האפוטרופסות על הילדים

אתמול נערך שימוע חירום בנוגע למשמורת על הילדים של מייקל. הבן של טיטו, TJ (מלהקת T3) מונה לאפוטרופוס זמני. זאת לאחר שקתרין לא יצרה קשר עם הילדים כבר למעלה משבוע. השופט קבע שאין עדות לכך שקתרין התנהגה לא כשורה אך אמר שהוא משעה את המשמורת שלה על הילדים מכיוון שצד שלישי מונע ממנה לתפקד כאפוטרופוס.

TJ הצהיר בבית המשפט שדודיו מנעו מקתרין לחזור הביתה וכן ציין את התקרית בה רנדי, ג'נט וג'רמיין הגיעו לבית בלוס אנג'לס וניסו לקחת עמם את הילדים. "זה היה מוזר ומטריד עבורי ועבור הילדים והגביר את הדאגה שלנו שלא נותנים לסבתא שלנו לחזור הביתה", אמר TJ.

עורכי הדין של קתרין וגם של TJ תיארו שיחת טלפון שקיימו עם קתרין ביום האחרון בה לא היתה נשמעת כמו עצמה. TJ תיאר את השיחה ואמר שמעולם לא שמע את סבתא שלו מדברת כך - בכל צורה. "האופן שבו קולה היה נשמע, ההפסקות בדיבור" והוסיף שחלק מהדברים שאמרה גרם לו לחשוד שהיא מדברת בקודים. בנוסף עורך הדין של TJ מסר שהילדים לא יכלו ללכת לבית הספר ביום רביעי בשל דאגה לביטחונם. השופט קבע שאסור לילדים לצאת מתחומי קליפורניה ללא אישור של בית המשפט.

עורכת הדין של הילדים מסרה שדיברה עם פרינס ופאריס ושניהם (מבחינה חוקית מגיל מסוים - נראה לי 14 - מתחילים להתחשב ברצון הילד לגבי אפוטרפסות) אמרו שהם מעוניים במינויו של TJ כאפוטרופוס זמני. TJ אינו מעוניין להחליף את קתרין באופן קבוע.

עורך הדין של קתרין הצהיר שברגע שקתרין תחזור יבקש שיחזירו לה את המשמורת על הילדים. עוד נמסר מצוות עורכי דינה כי הם דואגים שקתרין הוחזקה בניגוד לרצונה.

m195809ppb19

New member
תודה רבה אביגיל איזו הקלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני חייבת לציין שפאריס היא ילדה אמיצה עד מאוד. עכשיו הילדים בוודאי יודעים שאינם יכולים לסמוך עוד על הדודים שלהם בפרט על ג'נט ,ג'רמין ורנדי. אני עדיין לא מבינה למה דבי רואו ודיאנה רוס לא התערבו,הרי ברור כשמש שמשהו לא כשורה ונשקפת סכנה לילדים... מוזר ביותר...

abigaillovesmj

New member
דבי ודיאנה יכולות להיכנס לתמונה רק באישור

השופט. עקרונית מכיוון שדיאנה רוס היא הבאה בתור להיות אפוטרופסית של הילדים אז השופט היה צריך לקבל את אישורה כדי להעביר את המשמורת ל-TJ. היא אישרה. השופט גם התייעץ עם דבי.

EB10000

New member
למה את חושבת שלדיאנה אכפת מהילדים הללו?

דיאנה הייתה בשוק מהעובדה שמייקל הכניס אותה לצוואה.. היא לא הייתה מודעת לכך והיא בכלל לא הייתה בקשר עם מייקל כבר 20 שנה...

abigaillovesmj

New member
לפני חזרתה, קתרין מסרה הצהרה לתקשורת

קתרין הגיבה אתמול להחלטת השופט לקחת ממנה את האפוטרופסות על הילדים. בהצהרה שמסרה לרשת ABC האמריקאית אמרה שהיא "הרוסה" מכך ש"לקחו ממנה" את הילדים בעודה בחופשה באריזונה. היא מסרה שהיא תחזור ללוס אנג'לס היום (כך אכן היה). "אני הרוסה לגלות שבזמן שנעדרתי לקחו ממני את הילדים שלי. אני חוזרת הביתה", אמרה.

קתרין מסרה את ההצהרה הזו בעודה נמצאת בספא באריזונה - בו היתה בכל זמן היעדרותה. היא התייחסה גם לשמועות סביב סיבת העדרה: "יש שמועות שנחטפתי ושמחזיקים בי בניגוד לרצוני", אמרה קתרין. "אני מצהירה על כך שאני בסדר גמור. הילדים שלי לעולם לא יעשו לי דבר כזה. להחזיק בי בניגוד לרצוני - זה מטופש שאנשים חושבים את זה".

קתרין אמרה את הדברים בעודה מוקפת במספר בני משפחה: ריבי, ג'רמיין וג'נט. היא הקריאה את ההצהרה מדף מוכן מראש ומדי פעם ילדיה כיוונו אותה למקומות שונים בדף. בנוסף במעמד היו גם הבת של ריבי וגם נציגה של הספא. לא איפשרו לעיתונאי מהרשת לשאול שאלות.

לדבריה ההחלטה שבעקבותיה המשמורת על הילדים הועבר ל-TJ "מבוססת על שקרים". לטענתה השהות שלה באריזונה היא למטרות "חופשה קצרה ומנוחה. יש הרבה שקרים שמסתובבים בחוץ ואני רוצה להבהיר את האמת". באשר לסיבה שבגללה לא התקשרה לילדים אמרה: "אחת הסיבות שלא התקשרתי היא שנתתי את הטלפון שלי ולא רציתי לקבל שיחות בעודי כאן".

צפו בהצהרה של קתרין: http://www.youtube.com/watch?v=54S5R3GmnJU&feature=youtu.be

m195809ppb19

New member
מסכנה ברור שג'נט ג'רמין וכל השותפים לפשע

הכריחו אותה לומר את הדברים... הם ממש חוצפנים!!!!!!!!!!!! לא ייאמן עד כמה אדם מוכן לפגוע ביקיריו רק למען הכסף. עצוב מאוד. בעקבות כל הסיפור נראה לי שכאשר אשמע את השיר scream( אחד השירים שאני מאוד מזדהה...) אדלג על הקטעים של ג'נט.

morigo

New member
את יכולה להחליף את השיר SCREAM

בשיר MONEY... בדיוק השיר למצב הזה!

NmNl

New member
או BAD :p

The word is out, you're doing wrong
gonna lock you up
before too long
your lying eyes
gonna tell you right
so listen up
don't make a fight

mjj2010

New member
אם כבר אז גווסט הכי מתאים חח

And who gave you the right to shake my family?
And who gave you the right to shake my baby, she needs me
And who gave you the right to shake my family tree?
You put a knife in my back
Shot an arrow in me!
Tell me are you the ghost of jealousy
The ghost of jealousy

GM1988

Well-known member
יש גירסה לשיר ללא ג'נט

קתרין יכלה להגיד את דבריה בנושא ללא דף כתוב מראש, אלא באופן הכי רגיל ואמיתי.
ג'נט ואחיה עמדו מאחוריה כמו שדים כדי לראות שהכול עובד לפי התכנית והאמא לא מפספסץ סעיפים חשובים שהיא מקריאה.
אוי, זה פשוט מצחיק מה שהולך במשפחה הזו עד היום.

למעלה