פארנויה/יקי טוביאק

lichdog

New member
פארנויה/יקי טוביאק

אי אפשר לומר שלא הייתי זהיר למרות שאני רק עוד ילדון צעיר הקפדתי לנקות אסלות בית שימוש בקונדום הייתי בכל פעם חמוש לא יצרתי ידידות עם חברים בעלי נטיות הומוסקסואליות, כך אומרים קיימתי יחסים רק עם בת זוג קבועה לאחר שבדקתי שהיא לא נגועה לא נסעתי מעולם למזרח הרחוק בשבילי להתרחק ממחטים הפך לחוק וכששטפתי את עצמי באותו יום אפור לאחר ההיתקלות בגבר גבוה שחור עור האמינו לי אנשים, זה סיפור אמיתי נפלתי במקלחת ושברתי את מפרקתי אריק: ניסיתי לכתוב את השיר שהבטחתי אבל במקום זה יצא לי את השיר הנ``ל... אני עדיין אשתדל לכתוב אחד חדש :) יקי

TheOutsider

New member
...

לא כל כך הצלחתי להתחבר לזה זה כתוב יפה כמו כל הדברים שלך אבל זה לא אומר כלום כאילו זה נכתב לשם לכתוב ולא נכתב כדי להגיד משהו...

itzikton

New member
יקי

כבר אמרתי לך את דעתי על הכתיבה שלך. אתה כותב יפה אבל מה שכן, החרוזים נראים כמו מאולצים. תנסה לזרום עם זה, לכתוב אמיתי. זה לא בעיה לחרוז, תנסה אבל למצוא את המילה שהכי מתאימה, ולהשתמש ביותר אמצעים אומנותיים. סה``כ השירים שלך יפים אבל הם פשוטים מאוד! (אל תדאג אני נורא ביקורתי גם לגבי עצמי ואמרתי לך כבר שאני שונא את רוב מה שכתבתי)...

lichdog

New member
כמו שכבר אמרתי...

אני אוהב את הסגנון כתיבה שלי :) החרוזים בכוונה נראים כמו מספר שירי ילדים כי הרעיון הוא שירי ילדים למבוגרים בלבד... אבל תודה על ההערה בכל מקרה... :) יקי

מנו

New member
זה פשוט נשפך ממך....לילית

סיפורים הכתובים באירוניה צינית, מתובלים במקצב מטמטם. לילית

lichdog

New member
תודה רבה :)

אני שמח שאת נהנית מהשירים שלי :) לא ידעתי שהמקצב מטמטם אבל אני שמח ללמוד דברים חדשים :) יקי

lichdog

New member
תודה :)

וזה ליצ`דוג... על שם כלבי הנאמן לשעבר ליץ`... יקי

לרגע שכחתי את עיניין אריק :)

אתה משהו מיוחד... אתה לא יודע כמה אני צוחקת עכשיו חחחחחח והשיר... הממממ... אהבתי ! מצא חן בעיני עיניין הציניות רק שאלה אחת לי אליך - אם אני אריק אתה מוכן להיות בנץ ? חחחחחח ענבל

lichdog

New member
את יודעת מה?

עשינו עסק! :) אני אשמח להיות בנץ :) ותודה רבה על התגובה שלך :) אני שמח שאהבת את השיר :) ובמיוחד שהצלחתי להצחיק אותך :) יקי

למעלה