פארקים לכלבים בראשון

פארקים לכלבים בראשון

פארקים לכלבים בימים אלו הסתיימה בנייתם של חמישה פארקים לכלבים בראשון לציון הפארקים ממוקמים במקומות הבאים: 1.שכונת נווה ים – רחוב הנחשול(חורשת הנחשול) 2.שכונת חתני פרס נובל – רחוב מעגל הנחשול (בחורשה) 3.קריית גנים – בפארק החולות (בצמוד לבאר המים) 4.רחוב דרובין – (בצמוד לבאר המים) 5.רחוב יגאל אלון – בחורשה הצמודה לביה"ס (בגב של מישור הנוף) בכל פארק: 3 אשפתונים ערכת איסוף צואה ספסלים ברזיית מים + שוקת שער כניסה כפול בכניסה לכל פארק מוצב שלט עם תנאי השימוש בפארק. תחזוקת הפארק תתבצע ע"י מינהל איכות הסביבה (מר אברהם אריה מנהל אחזקת גינון) **מידע זה הועתק מהאתר הרשמי של העיר

חןשסק

New member
ראיתי את הפארק ליד הבית שלי...

הפארק נורא קטן יחסית לשטח שיש שם להציע.... לא ראיתי אנשים משתמשים בו, וחבל, אבל זה באמת שימושי.... הפארק מיועד למי שיש כלבים גדולים שצריך לשחרר אותם בשביל "לשחרר עצמות" והגינה הזו יחסית קטנה לטעמי... אבל לפחות הייתה יוזמה...

amickyaa

New member
חן רוצה לבוא?,אני אצל ניצן ב-3.1.08 שעה 17:00

הפגישה על שיפורים ובעיות בשכונה מיקי

space1

New member
מיקי, אם כבר אתה הולך אליו..

אני חושב שראוי להעלות את העניין של העדר הפארקים במזרח העיר. תן מבט מהיר במפה, ותבין על מה אני מדבר. בעוד שבמזרח העיר הוא בונה בתי קברות ומגדלים, במערב הוא רק בונה עוד ועוד שטחים ירוקים. (ואגב, אותן נקודות קטנות ירוקות שנמצאות במזרח העיר, הן למעשה שטחי חול פתוחים עם איזה 4-5 עצים שהעירייה נטעה לפני כמה עשורים וזהו)

amickyaa

New member
הפארקים הם נושא כאוב ולכן שנה הבאה מחליפים את

בשנה הבאה מחליפים את ראש העיר מאיר ניצן, ראש עיר שאוהב בטון אין ירוק,אין פארקים רק בנייה ואזורי תעשייה עוד ועוד..........

space1

New member
ניצן מתחיל לגלות סימנים של חולשה >>

בעוד שהסקרים מנבאים לו ניצחון נוסף, אני בספק רב אם יוכל להמשיך ולכהן כראש עיר. יוצא לי לראות אותו יותר מידי במקום עבודתי, והבן אדם מעופף לגמרי וכבר לא שם לב למילים שיוצאות לו מהפה. אל תשכח לעדכן מהפגישה שלך איתו (;

SupeRonit

New member
יו.מיסכן.חבל על בן האדם כאיש משפחה

כפולטיקאי וראש עיר אני שמחה:מאחלת לו בריאות ואריכות ימים-כמובן שהייתי מעדיפה שיפרוש כתוצאה מהפסד בבחירות (או סתם שיבין שרוצים שיילך הביתה
) ולא מסיבות בריאותיות

חןשסק

New member
חחח אני לא אבוא בשביל גינה ../images/Emo3.gif

ראיתי היום שני צעירים עם שני כלבלבים בגינה, אבל הם סתם ישבו להם שם על הספסל, לא בשביל הכלבים

SupeRonit

New member
הכלוב הזה זה "פארק"?

חשבתי שזה מערכת השקייה או משהו "רציני" אחר שגידרו אותו מטעמי בטיחות
מחר אני אבדוק את הנושא ולאור העובדה שזה במרכז השטח יש לי הרגשה שאני אצטרך לעבור מסלול מוקשים עד ליעד
ולא שאני מבינה למה אני צריכה לאסוף בתוך המתחם אבל אם יש עם מה ולאיפה לזרוק אז לא ממש אכפת לי
רק חבל שזה לא קצת יותר גדול
חן,נראה לי שלא ראית אנשים משתמשים בו כי אף אחד לא ידע

space1

New member
המילה פארק לא כ"כ מתאימה..

ממה שאני ראיתי, ואני מדבר על ה"פארק" ביגאל אלון, זה סתם אזור מגודר בגודל של 7x7 מ', ובזה זה מסתכם (אה, וגם יש שלט ענקי שמסביר שזה פארק כלבים).

amickyaa

New member
ממש ממש לא פארק ואני הולך לניצן לדבר איתו

על הבדיחה הזו שנקראת פארק לכלבים נו באמת בדיחה עצובה אף בעל כלב לא נכנס לכלא הקטנטן הזה

חןשסק

New member
../images/Emo45.gif אני מסכימה

זסה ממש בדיחה, השטח שם הרבה יותר גדול ויצא לי לראות לא פעם ולא פעמיים (בעבר כשעוד המגרש היה פתוח לתושבי השכונה) אנשים שמריצים את הכלבים הגדולים באמת שלהם- זאבים או בוקסרים וכאלה, מריצים אותם במגרש כדורסל... לאיזה כלב זאב מסכן מספיקה הערוגה הזו ביגאל אלון? עשו גדר מסביב לעץ...!

SupeRonit

New member
../images/Emo41.gif היום הייתי עם ../images/Emo107.gif שלי ואלו רשמיי

1.לא פלא שלא הבנתי שזה "פארק לכלבים" -השלט פונה לכיוון רחוב יגאל אלון
:אני בטוחה שזה ממש מעניין את מי שעובר שם עם
או במהלך הליכה ספורטיבית
2.הרעיון יפה למי שיורד עם כלבו מפיינשטיין (מתוך נקודת הנחה שהוא לא "עובר" איתו במדשאות שמיועדות לילדים מול הרחוב
) וצריך שטח לתת לו לרוץ ולחלץ עצמות מהדירה
3.הכלב שלי מוסר שעד שהגענו "ליעד" הוא כבר עשה את מה שהיה צריך-ריחרח שני עצים סימן ערימת חול ויצא כלא מבין למה אני לא נותנת לו להמשיך לרוץ במרחבים
4.אני היחידה שמרגיש לה שמסתתר איזה פקח מאחורי עץ רק מחכה לתפוס את אותו מטייל כלב שלא יחגור את כלבו בשנייה שיצאו מהמתחם?!
5.באמת אחרי כל ההתרוצצות בשטח ה"ענקי" הזה הכלב שלי צריך מנוחה לכן מאוד הגיוני ששמו שם ספסלים-סחתיין על האומץ למי שנכנס פנימה ולוקח סיכון בין שלוליות הפיפי (רק פיפי..כי כמובן שכל מטיילי הכלבים יאספו אחרי כלביהם
) ולא נשאר בכניסה כמוני
6.אני אתן למקום עוד כמה הזדמניות ונראה כמה הוא ממשיך להיות אטרקציה לכלבי המשוחרר

למעלה