פארקר חתם בניינרס ...

mail man

New member
פארקר חתם בניינרס ...

כחלק מהעניין של הכרת המשחק והקבוצה שאני אוהד, התחלתי לזפזפ באתר של הניינרס. שם קראתי כי הם החתימו שחקן ששמו רידיק פארקר. נכתב שם כי שיחק בסיאטל, ניו אינגלנד ובאלטימור. צוין גם שבשנת 2000 עברה עליו עונה טובה כאשר שיחק את כל 16 משחקי הליגה והשיג 48 טאקלים. שאלה: מה זה טאקל ? מהגיון אני חושב שזאת עצירת תוקף, ולא אינטרספשין, נכון? האם מישהו מכיר את השחקן, יכול לומר עליו משהו? אגב הוא ישתתף עוד כמה ימים במשחקו הראשון בקב' כחלק ממשחק מיוחד לאוהדים באצטדיון קזר, בפריסקו. תודה.

Reshefgarcia

New member
תשובה חלקית...

טאקל הוא אכן "עצירת נושא הכדור" כפי שזה מוגדר בספר החוקים. ואין לך ממש מה להתלהב מפארקר...48 טאקלים בעונה זה ממוצע של 3 למשחק... לשם השוואה לריי לואיס יש ממוצע של יותר מ 150 טאקלים ב 3 עונות האחרונות... השחקן עצמו לא ממש מוכר לי,אבל לך תדע... כמו שה 49ERS נראו בעונה שעברה,הם צריכים את כל העזרה שהם יכולים לקבל...

Reshefgarcia

New member
ודבר נוסף...

השאר צמוד לפורום... בימים הקרובים אפרסם סידרה של כתבות המסבירות את התפקידים השונים,העמדות, ואת חוקי המשחק הבסיסיים... כתבה ראשונה בסדרה נמצאת כבר בפורום...

Yo-man

New member
ואפרופו אותה כתבה

ממחר היא תהיה בספריית הפורום. רואים למעלה את הקו הכחול עם הקישורים ? שם יהיה הקישור ל"מאמרים", ושם יחולקו המאמרים לקטגוריות...

Yo-man

New member
הבהרה לגבי ההגדרת

אינטרספשין זו חטיפת כדור, בדר"כ מהאויר. תאקל זו הפלה של שחקן התקפה בזמן שהכדור בידים שלו. רץ, רסיבר או QB. ותוספת - אם הצלחת להוציא כדור מידיו של שחקן כל עוד הוא על הרגלים גם זה נקרא חטיפה, ואם העפת את הכדור לריצפה - זה פאמבל. אם מישהו מקבוצתך (או אתה) אסף אותו זה פאמבל recovery, והכדור עובר לקבוצה שאספה את הכדור - מהנקודה בה הסתיים המהלך, וקורה שזה מסתיים בטאצ'דאון (TD).

תמהוני

New member
../images/Emo6.gif

אההה, עוד חבר למועדון אוהדי 49ers בפורום... טאקל זה אכן הפלת שחקן התקפה (שנושא את הכדור) שמתבצעת על ידי שחקן של ההגנה. אינטרספשן זה כששחקן הגנה תופס כדור שנזרק על ידי ההתקפה (בד"כ על ידי ה QB)

Yo-man

New member
רשף עדין לא מודה

אבל גם הוא חובב של הארבעים ותשע...

puppi

New member
פארקר

פארקר שיחק תחת אריקסון בקדנציה הקודמת של אריקסון במקצוענים (שלא היתה מוצלחת מידיי) בסיאטל. אריקסון כניראה זוכר לו חסד נעורים כי פארקר לא הרשים מאז. בכל מקרה אריקסון טוען שפרקר הרשים מאוד באימונים. ה-49ERS קבוצה צעירה מאוד - המון שחקנים בנתם הראשונה/שניה/שלישית. מתאים לאריקסון שהוא במהותו מאמן מכללות (עוד לא הוכיח את עצמו במקצוענים) שוב אם זה ידבק - זה קבוצת פלי-אוף. (ואני מחזיק להם אצבעות)

למעלה