פארקר- 17 נק`, 5 ריב` וששה אסיסטים!

roy_ma

New member
פארקר- 17 נק`, 5 ריב` וששה אסיסטים!

ב- 23 דקות. נייט 17, 12 ריב` ושני גגות.

lio13

New member
כבר באימונים

היה אפשר לראות שפארקר שחקן ענק, אומנם זה רק משחק ראשון אבל אני בטוח שכמו שכל אוהד מכבי שמבין קצת אבל קצת כדורסל מבין שאריאל גדול על קטש בכמה דרגות יבין שבסוף השנה נגיד גם לשפר תודה על זה שפרש. נ.ב רואי תודה וכל הכבוד על העידכונים המהירים.

gil_e

New member
אני לא בטוח שנאי מסכים

לעודד לא היה סגל משלם ברמה של מקדונלד. אני בהחלט חושב שלעודד יש הרבה מה לשפר בנושאים מסוימים אבל אם הייתי הקפטן במשחק רחוב והייתי צריך לבחור.. זה היה עודד

boca

New member
במשחק רחוב כן...

אכן במשחק רחוב אני לא רואה מי לא יבחר את קטש, אבל במשחק ליגה אירופית מול קבוצה כפאף בולוניה במצב 1:1 בסדרה ומשחק מכריע- אני בוחר ללא התלבטות באריאל מקדונלד. לכל אחד יש איכויות משלו, לא אחד חסרונות משלו. אין טעם להשוות בין שניהם, למרות שבסופו של דבר הם משחקים באותה עמדה. זה אולי קצת לא הגיוני מה שאני יגיד עכשיו, אבל להשוות ביניהם זה כמו להשוות בין גארד לסנטר. עד כדי כך ההפרשים בחסרונות ובמעלות שלהם. בכל מקרה, לדעתי ההרכב המושלם של מכבי יהיה מורכב מאריאל בפוינט וקטש בשוטינג. קטש יסיים כל משחק עם 30 נקודות ואריאל עם 10 אסיסטים. יום טוב!

lio13

New member
שחקן רחוב

רק מזכירים שעודד שחקן שכונות, ואז נכתב בסל ניוז שיתכן שהמפונק הקטן התקוטט עם העוזר מאמן, אין ספק שחקן שכונות אמיתי. דרך אגב אני לא בטוח שליד קטש היה סגל פחות טוב היו איתן גריפית וויט.אני בטוח שאריאל היה מגיע איתם הרבה יותר רחוק מאשר קטש, אריאל פשוט משחק בשביל הקבוצה וקטש רק בשביל עודד.

lio13

New member
קלעים נוספים

שארפ 11 נקודות ראדוביץ 11 אריאל 9 הנפלד 8 , מישהו יודע איפה צ`ורה ובריסקר?

McDVD

New member
לפחות ניצחנו

אתם הפסדתם לבאיירן לברקרוזן.והיא לא בדיוק נחשבת לאריות אירופה. אולקר זה כבר סיפור אחר.

למעלה