פארק בקנדה איך אני מגיע ישירות
A aFish New member 17/12/03 #3 מה שנקרא...אי אפשר ישירות... רק בעקיפין. זה הכי ישירות שניתן לו להגיע וכשאתה מגיע....קח חזק צפונה ומזרחה. כשאתה רואה רעול פנים תשאל שם.
מה שנקרא...אי אפשר ישירות... רק בעקיפין. זה הכי ישירות שניתן לו להגיע וכשאתה מגיע....קח חזק צפונה ומזרחה. כשאתה רואה רעול פנים תשאל שם.
י יורם חן New member 17/12/03 #4 ובכל זאת, תשובה רצינית../images/Emo26.gif בכביש 1 אתה יורד במחלף לטרון אל כביש 3 לכיוון מודיעין ואחרי פחות מקילומטר, ימינה לפארק. ראה גם מפה
ובכל זאת, תשובה רצינית../images/Emo26.gif בכביש 1 אתה יורד במחלף לטרון אל כביש 3 לכיוון מודיעין ואחרי פחות מקילומטר, ימינה לפארק. ראה גם מפה
I IlanShacham New member 17/12/03 #7 אני מוכן להתערב אתך שזו לא תמונה שלו. בכל מקרה, הבחור מופיע מדי פעם בפורום, שם הודעה בסגנון סתומה "מחר, בנ"ש, שרוטים++" ונעלם. הוא מעולם לא שם הודעה שניתן היה להבין ממנה משהו אמיתי...
אני מוכן להתערב אתך שזו לא תמונה שלו. בכל מקרה, הבחור מופיע מדי פעם בפורום, שם הודעה בסגנון סתומה "מחר, בנ"ש, שרוטים++" ונעלם. הוא מעולם לא שם הודעה שניתן היה להבין ממנה משהו אמיתי...
י יורם חן New member 17/12/03 #8 זה שהתמונה לא שלו זה ברור כ../images/Emo42.gif לגבי ההודעות הסתומות, הבן אדם מפורום פרירייד, לדעתי הוא מתנסח לא רע (יחסית) ומין הסתם יש מי שמבין אותו . ובכלל, מה קורה לכם, פיש כבר שלח לי דו"ח חקירה במסרים- כולה שאל שאלה וקיבל תשובה , אני מתחיל לחשוב שזה באמת טרול שבהפוך על הפוך השיג את מבוקשו,.
זה שהתמונה לא שלו זה ברור כ../images/Emo42.gif לגבי ההודעות הסתומות, הבן אדם מפורום פרירייד, לדעתי הוא מתנסח לא רע (יחסית) ומין הסתם יש מי שמבין אותו . ובכלל, מה קורה לכם, פיש כבר שלח לי דו"ח חקירה במסרים- כולה שאל שאלה וקיבל תשובה , אני מתחיל לחשוב שזה באמת טרול שבהפוך על הפוך השיג את מבוקשו,.
R ranshe New member 17/12/03 #9 לצערי זה יותר גרוע מטרול ../images/Emo3.gif אם אני מזהה נכון, מדובר בבחור מראשל"צ, מחזיק מעצמו לאנס לפחות..
לצערי זה יותר גרוע מטרול ../images/Emo3.gif אם אני מזהה נכון, מדובר בבחור מראשל"צ, מחזיק מעצמו לאנס לפחות..