פארק האגם?

אגוזי18

New member
פארק האגם?

מישהו יודע מה מתוכנן לאגם שליד הסופרלנד? ושמעתי שמתוכנן פארק עם עוד אגמים באזור השפדן דרומים לסופרלנד יש פרטים למישהו? לוחות זמנים?

לא עדיף לבנות שם?

יש מספיק פארקים בעיר ולזה גם אף אחד לא יגיע כי הוא בקצה העיר, חוץ מבחגים אולי לעשות מנגל. עוד נקודה- הפארקים האלו מועדים לפורענות ובאזור הסופרלנד אין שכנים שיכולים להזעיק משטרה.

חןשסק

New member
עוד לבנות!?

לא צריך עוד בתים! מספיק אנשים פה בראשון. זה ייצור צפיפות (בעיר עצמה ובכבישים) וכל מני, וחוצמזה, אנשים לא ירצו לגור ליד השפד"ן!
לבנות
עוד פארק! חוצמזה, אם יהיה עוד פארק, זה יכול ליצור עוד קומות עבודה, עוד הכנסה ועוד אטרקציות בראשון כי הסופרלנד ממש, אבל ממש, מעפאן!!

למה מספיק?

עיר קטנה זו כבר לא, אז למה לא ללכת עם זה עד הסוף? יותר אנשים-יותר אטרקציות. רוצה שקט? תעברי לנס ציונה.

cobainos

New member
מספיק כי מספיק.

גם ככה יש פקקים בעיר הזאת כל יום בדרך למערב ולמרכז העיר ובדרך לת"א. פארק יהיה מצויין כי זה מקום מרוחק וסוף סוף יהיה לכל הסטלנים מקום לשבת בשקט בלי שטויות ולנו יהיה איפה לשבת ולעשות רעש בלי שיעיפו אותנו ב12.

טוב

אז אתה תעבור לאמסטרדם. שם תוכל לעשות סמים ולנסוע במסלולי אופניים. הבעיה היחידה היא שלא בטוח שאתה וחן תשרדו כזה מרחק... אבל באינטרנט תמיד תוכלו להמשיך את ה"פוצי מוצי" שלכם.

חןשסק

New member
קוצי מוצי...? המ טוב... ../images/Emo4.gif

בסה"כ הבענו דיעה.. אני לא יודעת מה איתך, אבל במקום שאנחנו גרים צפוף, וכבר מגעיל. העיר הזאת דחוסה והשטח של ראשל"צ עוד גדול יותר מתל אביב שיש בה יותר תושבים. אם ימשיכו לבנות במערב- קודם כל זה יהרוס את הדיונות שזה מקום מחיה לכל מני חיות (כן כן. ביולוגית...
) וחוצמזה, יש ה-מ-ו-ן מקום במערב שעוד בשלבי בניה. באמת שלא צריך עוד תושבים כי צפוף גם ככה (מה יהיה בחג היין שכל העיר תהיה מלאה תושבים?!), ולא צריך עוד בת ימים שיתחילו לאכלס כאן העיר. תגידו
לפארק!

cobainos

New member
אני לא "עושה סמים" ולצערי גם לא

נוסע הרבה על אופניים. אני פשוט מעדיף פארק על עוד כמה אלפי אנשים בעיר הצפופה הזאת ממילא. פארק זה מקום טוב שאפשר לשבת בלילה בלי שיזמינו משטרה ויצעקו עליך..מה שקורה ברוב הגנים הציבוריים..ותאמיני לי צריך הרבה פארקים כאלה כי לא תמיד יש כסף לצאת לכל מיני מקומות. ו"פוצי מוצי" אחותך

למעלה