פארק השעשועים על גג כלבו שלום.

avrahamsivilia

New member
פארק השעשועים על גג כלבו שלום.

אני רוצה לספר לכם על גג כלבו שלום של פעם, שםעבדתי בתור מאבטח. פעם היה סוג של פארק שעשועים על הגג של כלבו שלום. מדובר על תחילת שנת 78׳. מהגובה הזה אפשר היה לראות עד הים. בפארק השעשועים הזה היה משחק שבו זורקים כדור עם חוט והמטרה היתה להפיל בובות ואז מקבלים מתנה..היה שולחן כזה של דמקה לילדים . זה היה בשביל ילדים קטנים בני כמה שנים.
היו מגיעים לשם הרבה משפחות, אמהות עם ילדים...פארק השעשועים הזה היה קיים רק כמה שנים, עד שגברת רינה מאיר החליטה לנתק את הכל. פירקו הכל ועכשיו אין בגג שום דבר. מישהו זוכר את המקום?

Sephiroth

Member
אני מניח שאתה מתכוון למאירלנד

הוא לא היה על הגג (שם היה מצפה) אלא בקומת המרפסת מעל המבנים הנמוכים במגדל שלום מאיר (מעל רחוב הרצל)

mauzer

New member

אני זוכר את הרכבת

למזלי הרב !!!!
יצא לי להיות במאירלנד במהלך שנות ה-90'
ממש רגעים ספורים לפני הסגירה שלו .

הייתי גם במוזיאון השעווה
וגם על גג התצפית שהיה למעלה
לפני שהם גם נעלמו

לצערי הרב

היה שם מיני לונפארק!

ילדותי היא מתחילת שנות ה-90. לקרוב משפחה היה משרד במגדל שלום והוא היה רק תירוץ לביקור.

עלה13

New member
יש לי זכרונות קסומים...

מכל בו שלום, החל המכולבו שהיה מרגיש חוצלארץ, למוזיאון השאווה, שהיה מצליח גם לשעשע וגם להפחיד, היה כמובן את המאיירלנד, שהיה על גג המבנים הנמוכים והיו לו שלוש אגפים, האגף הפנימי עם המשחקים, המכוניות, הרכבת שהיתה נעה בינהם, המעברים שהיו אטרקציה עם האורות המהבהבים, החללית, והמתחמים הגדולים בשני האגפים וכמובן, פסיפס גוטמן בכניסה, בתי הקפה וגולת הכותרת המצפה על גג מגדל שלום מאיר.

OnlyLeigh

New member
או מיי גאד. היה כזה גם בשנות ה90 נכון?

לא חלמתי את זה!!! *_* אם למישהו יש תמונות זה יהיה נפלא

1Shir

New member
לי יש תמונות, אבל הן בטח לא על המחשב..

הייתי הולכת למיני לונה-פארק הזה המון! חבל שהרסו אותו.
היתה בריכת כדורים
רכבת שבאמת עברה גם במנהרה המקורה שם בפנים עם אורות כמו שמישהי כתבה
מיני גלגל-ענק
מיני רכבת-הרים שנראית כמו דרקון כזה
מסלול מכוניות מפונפן כזה וחמוד
חללית קטנה
מסלול סוסים קטנים
מה עוד??? תזכירו לי

איך כולנו אוהבים נוסטלגיה....
גם אני הייתי הולכת למצפה אבל הרבה יותר אהבתי את מוזיאון השעווה! היה שם בסוף המסלול תמיד מין תנין מפחיד כזה מתחת לגשר, לא?

גיל גל1

New member
מאיר לנד-מקסים זיכרון נוסטלגי

פארק השעשועים שכן מעל המשרדים של עובדי הבנק הבינלאומי-וכל ילדי העובדים שבאו בחופש עם ההורים לעבודה-הסתובבו שם (ואני בינהם) כבר מגיל 5-6 לבד!
היה שם גם תיאטרון קטן להצגות,היה מתקן מאד " מרשים" לזמנו-מין סט של בית ומש"פ בתקופת המערב הפרוע..מ"ס בובות ואפילו סוס, הבובות היו נעות,פותחות את הפה (היה את דמות השיכור/הפושע) ודמות השוטר אם אני לא טועה
והיה צריך לירות ברובים לכיוון מטרות מסוימות על הסט..הכל היה מאד אטרקטיבי וחדשני לזמנו! מוזיאון השעווה היה מדהים ומפחיד בטירוף לילדים! הבובות נראו אמיתיות..
הספרייה במגדל שלום גם כן זכורה לטוב..עם נוף מדהים מהחלונות-היא עוד קיימת? הייתי מבלה שם שעות בקריאה..

לימיד1

New member
*** כמובן שאי אפשר לשכוח... ***

את הכניסה למאירלנד עם ריח הפופקורן ברקע והמעבר רגלי בתוך מנהרה מוקפת במראות שקצת מעוותות..
צירפתי תמונה שהופיע לאחרונה באחד האתרים.

עדגיל

Well-known member
למי שמתגעגע לתמונות נוספות, שייכנס לפייסבוק

של נוסטלגיה אונליין. לגלול למטה עד לתאריך 27 בספטמבר. יש תמונות נוספות. באחת מהן נראה מאבטח שעומד בכניסה. אולי אברהם סיביליה יגלה שזה הוא. אגב, חבר טוב שלי שמוליק מ. גם היה סוג של מאבטח וכרטיסן והיינו נכנסות חברותי ואני בחינם. (שששש...... לא לגלות לאף אחד)

http://www.facebook.com/nostal/timeline?filter=1

עלה13

New member
דף מקסים, תודה עד גיל...

המאירלנד היה מקום קסום שהצליח להסעיר ולמלא את הדמיון

יצורה

New member
געגועי למאירלנד

המקום שעורר אצלי פחדים ממוזיאוני שעווה למיניהם

האחים שלי ואני היינו מבלים שעות במשחק היריות, זה היה ה-בילוי שלנו כשהיינו מגיעים לת"א.

איזה הסטוריה

הייתי פעמיים בחנות כל בו הראשון שנפתח כמו המשביר לצרכן, היה בפנים מודל שנבנה מלגו מניין מגדל שלום מאיר עם תאורה בפנים.
זאת הייתה חנות גדולה, הייתי גם מאירלנד לפני סגירה.

למעלה