פאשלה.

• פותח הנושא 1030
  • פורסם בתאריך

1030

Member
מחקתי בטעות מהסלולארי שלי את אפליקצית ווטסאפ. התקנתי מחדש אך כמובן כל התכתובות נעלמו. התמונות בגלריה נשארו וגם הקבוצות בהן אני משתתף נשארו אך ללא התכתובות וגם התכתובות עם אנשים פרטיים. נאמר לי שלא ניתן לשחזר. באמת? ברשותי סמסונג גלאקסי A52s. תודה.

מחקתי בטעות מהסלולארי שלי את אפליקצית ווטסאפ. התקנתי מחדש אך כמובן כל התכתובות נעלמו. התמונות בגלריה נשארו וגם הקבוצות בהן אני משתתף נשארו אך ללא התכתובות וגם התכתובות עם אנשים פרטיים. נאמר לי שלא ניתן לשחזר. באמת? ברשותי סמסונג גלאקסי A52s. תודה.
תעשה לפי מה שרשום פה:

1) להיכנס לוואטסאפ..
2) להקיש שמאלה למעלה על שלושת הנקודות..
3) להקיש על הגדרות..
4) להקיש על צ'אטים..
5) להקיש על גיבוי צ'אטים..
6) להקיש למטה על גיבוי באמצעות נתונים סלולריים ועל כולל סרטוני וידיאו..
6) להקיש למעלה על הבועה הירוקה גיבוי, להמתין לסיום הגיבוי..
7) לצאת למסך הבית..

blzvi

Active member
להבא בתפריט צ'אט תגדיר גיבוי לפחות פעם בשבוע לענן GOOGLE

1030

Member
למגיב השני. כל הפעולות הללו לעשות מדי פעם? שבוע, שבועיים בערך?

evike

Well-known member
מנהל
הערה חשובה.
הגיבוי האוטומטי עובד כל עוד הטלפון פתוח בשעה שנקבעה לגיבוי. מי שהטלפון שלו סגור בזמן שנקבע לגיבוי, הצ'אטים לא יגובו אצלו.
אני מכבה את הטלפון בכל לילה, הגיבוי אצלי מוגדר בשעה 2 בלילה (נדמה לי שלא אני קבעתי זאת, ואולי זאת ברירת המחדל) לכן אני מגבה ידנית מידי כמה זמן.

trilliane

Well-known member
מנהל
הערה חשובה.
הגיבוי האוטומטי עובד כל עוד הטלפון פתוח בשעה שנקבעה לגיבוי. מי שהטלפון שלו סגור בזמן שנקבע לגיבוי, הצ'אטים לא יגובו אצלו.
אני מכבה את הטלפון בכל לילה, הגיבוי אצלי מוגדר בשעה 2 בלילה (נדמה לי שלא אני קבעתי זאת, ואולי זאת ברירת המחדל) לכן אני מגבה ידנית מידי כמה זמן.
גם אצלי מוגדר גיבוי באמצע הלילה, אבל הטלפון שלי במצב טיסה כשאני ישנה, ולכן הגיבוי מתבצע בבוקר כשאני מתעוררת והטלפון מתחבר לרשת (אוטומטית; אני רק מוציאה ממצב טיסה).

למעלה