פאשלות בריקודים

enicegirl

New member
פאשלות בריקודים

עקב המשחק המשעשע שפתח מנהל הפורום החביב שלנו ועקב הזכרונות שהציפו אותי, החלטתי להעלות פה שאלה. כולנו פה מפזזים ומרקדים על רחבת הריקודים, לעיתים (קרובות אפילו) מתנגשים אחד בשני, דורכים אחד על השני וזה די מעצבן. הנני מכריזה בזאת על פתיחות שירשור הפאשלות בריקוד הסלסה אנא שרשרו את הדברים הכי מעצבנים שקרו לכם על רחבת הריקודים, הפאשלות המעצבנות!! אני, כפי שכתבתי קודם, הספקתי להעיף "אגרופון קטון" במקום רגיש של עלם צעיר במהלך ריקוד הרונדו
<< ואם הוא קורא זאת, אליך שלוחה סליחתי
ואף קבל פרח
>>

Lechko

New member
אני אתחיל...

טוב, אני רוקד די הרבה אז היו לי המון פאדיחות, לא נראה לי שיהיה כאן למישהו זמן לקרוא אפילו חלק אז אני אכתוב משהו שזכור לי הכי טוב. לפני די הרבה זמן, עוד כשהייתי הולך למאסטרס בפוקוס למדנו צעד שנקרא Pone la sabor... (מי שלא מכיר, מתבצעת בסוף הצעד מן קשירה של הבת בין הידיים של הבן תוך כדי שהיא מתקופפת ונכנסת מהצד השני). הבחורה שרקדתי איתה, כמו הרבה בחורות בסלסה, לא חשבה מה היא הולכת לעשות כשהיא התלבשה אלא רק איך למשוך יותר מבטים ולכן לבשה סטרפלס שלא החזיק עליה מי יודע מה.... התוצאות היו צפויות למדי, במהלך השלשה של הסיבוב, אני קולט שהבגד שלה נעלם פתאום באזור מסויים (וכנראה גם היא קלטה בערך אז). :) אני חייכתי לי, היא הסתובבה ממני לצד השני (למזלה הרע דווקא הצד השני היה הצד של הרחבה, איפה שכולם רקדו), סדרה את כל העניינים חזרה פנימה, חייכה וחזרנו לרקוד תחת המבטים הלא כ"כ מבינים של האנשים מסביב. בעקרון, היו לי עוד מלא מקרים שהבגדים של הבחורה ירדו לאט לאט (אם מרצוני או לא) אבל זה היה פשוט משהו מצחיק ביותר... מאז אני שם לב ועוזר לבחורות לישר דברים תוך כדי חחח אלכס

גם לי היום ה-מון פאדיחות..

אני אספר רק חלק.. אמממ בפתיחה של האסקייפ (של יניב ילון) הלכתי עם ידידה ואחותי ו..אני וידידה שלי רוקדים ובטעות נתנו לאיזה מבוגר מכה בדיוק בקרחת באמצע הראש חחחחחח זה היה כזה מצחיק! הוא לא הבין מאיפה זה נחת עליו חחחחח
ובאותו ערב אחרי כמה שניות בטעות שמתי רגל לאיזו אחת שרקדה מאחורי והיא וכמעט נפלה והיא התחילה לצעוק חחחח (זה היה בטעות!!) עוד פאשלה מתוך המון
:כשלימדו אותי איזו וריאציה מסובכת שיש קטע שהבן צריך להתכופף ב-90 מעלות ולהסתובב כזה.. חחח אז אני כזה מסתובב ומסתובב חחחח ופתאום נתקעתי בה.. *טל משתעל*...
ו... יש לי עוד פאשלות.. חחחח כרגע גם לא עולים לי עוד דברים..

Mandyִ

New member
../images/Emo42.gifפשלה שלי...../images/Emo122.gif

אחרי השעה וחצי של ההדרכה, הייתה מסיבה והיו שם אנשים, לא יותר מידי ולא ריק מידי. בקיצור, התחלתי לרקוד עם ידיד שלי מיד כשהתחילה המסיבה ובאיזשהו שלב הוא עשה לי הפלה (אם ככה אומרים את זה..) ולא יודעת למה אבל..נפלתי על הרצפה...
והתחלנו לצחוק כדי שלא להתפדח יותר מידי, אבל האהבל הזה (ידיד שלי) פשוט לא החזיק אותי מספיק טוב!! פ-די-חה...

reina1

New member
מה קורה כש...

הוא רוקד ניו יורק (על 2) ואת רוקדת אל.איי? השאלה הזאת נענתה למרבה הצער כשהיה לי התענוג המפוקפק לרקוד עם בחור שרוקד ניו יורק. בשלב מסויים הוא סיבסב אותי וסיבסב וסיבסב, זה לא עשה לי סחרחורת, אבל מה שכן, הוא סיבסב אותי על ה-2... מצאתי את עצמי מועדת על הרגל שלו ונוחתת על הישבן. מביד....
מיותר לציין שמאז אותו הערב הוא לא הזמין אותי לרקוד. בעצם, עדיף ככה.

Palalolito

New member
מי לעזאזל רוקד ניו יורק ?!!?!!?

לרקוד על הקלאווה... רעיון דבילי !!! הפשלה הכי גדולה שלי... openbreak והחלפת יד, עושה openbreak עם חציה ב5 נכנס לוולטה שתוך כדי היד של הבחורה מתלבשת מאחורי הצוואר שלי אבל אז קיפלתי את היד מוקדם מדי ומה שקרה המרפק שלי הכניס לבחורה סנוקרת לתוך הסנטר. אפילו לי כאב רק מהרעש :) [צופית, הבלונדינית עם התלתלים אצל יניב ילון למי שמכיר] (דרך אגב אם את קוראת את זה... אני מאוד מצטער שהרמתי את היד ב 6 במקום ב8)

CluBeRiT

New member
וואי הזכרת לי.....

לפני מלאאאאאא זמן, מעל השנתיים ככה, רקדתי עם ניר, הוא בדיוק התחיל להדריך אז, הוא עשה לי איזו נעילה של הידים, שעושים הרבה ברואדות, נו כשהבחור מעביר את היד ומקפל אותה על הבחורה?
בכל מקרה, אני לא ידעתי שהוא הולך לעשות את זה... ובום, השפה שלי נפתחה.. ואיתה המון המון דם.....
פאדיחה שנמצאת בטופ 5 בהחלט..... רציתי לברוח אח"כ הבייתה, אבל מזה לעוף... וכולם שמו
, כי מן הסתם, כשהדם יורד
.... וניר אומר לי כל רגע שהוא מצטער..... בהחלט משהו מודחק. מקווה שצחקתם, אני יודעת ששבוע אחרי אני נפלתי מצחוק.

CluBeRiT

New member
לי יש את ה-פאשלה.

ככה, לפני 3 וחצי שנים, כשהתחלתי לרקוד רק. היה סלסה בחוף אכדיה בימי חמישי בערב. היו לי מלא חברים שרצו לרקוד רק ש..... אף אחד מהם לא ידע מה עושים. בכל מקרה, אני רקדתי עם אחד מהם והוא בא להפיל אותי {מן הסתם הוא לא ידע מה עושים....} ואני הייתי עם כפכפי עקב כאלה..... בכל מקרה... כולם הסתכלו עלינו כי הלך לנו בפעם הראשונה והפעם השניה- טראאאאאאאח נפלתי על הטוסיק המסכן שלי, והנעליים שלי עפו ופגעו למישהי בראש..... אני חושבת שאני בחיים אל אשכח כמה אדומה הייתי באותו רגע. היה לי מזל שכולם לקחו את זה בצחוק, אחרת בחיים לא הייתי חוזרת לרקוד סלסה לדעתי.....

למעלה