הפלייליסט של זואי 2ראשית סליחה על כך שסדרות ינואר קופחו... לצערי לא הצלחתי להתיישב כדי להעלות את התכנים לפורום...
אז מה מצפה לנו החודש?
ראיתי עכשיו את הפרק הראשון של העונה הראשונה ולא התחברתיהפלייליסט של זואי 2
החל מה- 01/02 ב- yes VOD וב-02/02 יום ג ב-21:45 ב-TV DRAMA yes וב-STINGTV רק ב-yes
עונה שניה ומבטיחה לסדרה הקומית-דרמתית ומוזיקלית בכיכובה של ג'יין לוי בתור זואי קלארק, מתכנתת מחשבים צעירה ומבריקה שתאונה מוזרה מעניקה לה את היכולת לשמוע את תחושותיהם הפנימיות ביותר של הסובבים אותה, שבאות לידי ביטוי כקטעי שירה וריקוד גרנדיוזיים. כל פרק מלווה בשירים נפלאים, ריקודים מרימים והמון פאן. בעונה החדשה, זואי חוזרת לאחר זמן ממושך בו לקחה הפסקה ומגלה שהרבה מאוד השתנה גם בעבודה וגם בחייה האישיים.
שחקנים נוספים: סקיילר אוסטין ("פיץ' פרפקט"), מרי סטינבורגן ("מועדון הספר הטוב"), אלכס ניואל. הופעות אורח: פיטר גלאגר (O.C.), לורן גרהאם ("בנות גילמור")
4 פרקים ראשונים יהיו זמינים ב-yes VOD החל מה-1/02
הסדרה מחכה לי כרגע במקס... נראה אם אתחבר אליהראיתי עכשיו את הפרק הראשון של העונה הראשונה ולא התחברתי
ראשית סליחה על כך שסדרות ינואר קופחו... לצערי לא הצלחתי להתיישב כדי להעלות את התכנים לפורום...
אז מה מצפה לנו החודש?
המרוץ לדראג של רו פול עונה 13 + רו פול: הכל בחוץראשית סליחה על כך שסדרות ינואר קופחו... לצערי לא הצלחתי להתיישב כדי להעלות את התכנים לפורום...
אז מה מצפה לנו החודש?
המתמחה – עונה 4ראשית סליחה על כך שסדרות ינואר קופחו... לצערי לא הצלחתי להתיישב כדי להעלות את התכנים לפורום...
אז מה מצפה לנו החודש?
דזראשית סליחה על כך שסדרות ינואר קופחו... לצערי לא הצלחתי להתיישב כדי להעלות את התכנים לפורום...
אז מה מצפה לנו החודש?
השבוע שעבר עם ג'ון אוליבר 8ראשית סליחה על כך שסדרות ינואר קופחו... לצערי לא הצלחתי להתיישב כדי להעלות את התכנים לפורום...
אז מה מצפה לנו החודש?
הטירון 3ראשית סליחה על כך שסדרות ינואר קופחו... לצערי לא הצלחתי להתיישב כדי להעלות את התכנים לפורום...
אז מה מצפה לנו החודש?
המרוץ לדראג של רו-פול: בריטניה 2ראשית סליחה על כך שסדרות ינואר קופחו... לצערי לא הצלחתי להתיישב כדי להעלות את התכנים לפורום...
אז מה מצפה לנו החודש?
למה מי מת *ראשית סליחה על כך שסדרות ינואר קופחו... לצערי לא הצלחתי להתיישב כדי להעלות את התכנים לפורום...
אז מה מצפה לנו החודש?
ראשית סליחה על כך שסדרות ינואר קופחו... לצערי לא הצלחתי להתיישב כדי להעלות את התכנים לפורום...
אז מה מצפה לנו החודש?
סטרייק 2ראשית סליחה על כך שסדרות ינואר קופחו... לצערי לא הצלחתי להתיישב כדי להעלות את התכנים לפורום...
אז מה מצפה לנו החודש?
איזור הדיונים - אתם מוזמנים לציין במה תצפו על מה תוותרוראשית סליחה על כך שסדרות ינואר קופחו... לצערי לא הצלחתי להתיישב כדי להעלות את התכנים לפורום...
אז מה מצפה לנו החודש?
החטאראשית סליחה על כך שסדרות ינואר קופחו... לצערי לא הצלחתי להתיישב כדי להעלות את התכנים לפורום...
אז מה מצפה לנו החודש?
מכושפות: הדור החדש 3ראשית סליחה על כך שסדרות ינואר קופחו... לצערי לא הצלחתי להתיישב כדי להעלות את התכנים לפורום...
אז מה מצפה לנו החודש?
אז מה מצפה לנו החודש?
נדמה לי שהחודש אנסה לראות את הפלייליסט של זואי 2 (בינתיים אני מנסה לראות את העונה הראשונה ולראות אם אתחבר אליה...)איזור הדיונים - אתם מוזמנים לציין במה תצפו על מה תוותרו
זאת סידרה למבוגרים או סידרת נוער?נדמה לי שהחודש אנסה לראות את הפלייליסט של זואי 2 (בינתיים אני מנסה לראות את העונה הראשונה ולראות אם אתחבר אליה...)
הטירון והמתמחה...
מה הכוונה מבוגרים... אלו סדרות רגילות... בני נוער לדעתי צופים בהם.... (גם בעבר שהיו הבדלים בין מבוגרים ובני נוער ילדים בגיל 14 צפו בסדרות כאלה...זאת סידרה למבוגרים או סידרת נוער?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.