פברואר 06! השיחרור הגיע

Breaking Wave

New member
פברואר 06! השיחרור הגיע../images/Emo13.gif

טוב, האמת שלא היו לי דימיונות או מחשבות על הרגעים שבהם אכתוב באיזה פורום בתפוז על השיחרור שלי. (אני כותבת השיחרור שלי ואני לא באמת קולטת שאני משתחררת). זה הזוי, זה מוזר, זה לא נתפס! אני זוכרת לפני שנתיים(ב-22.2.06) כתבתי כאן באחד הפורומים על הגיוס שלי; על הפחד, החששות וההלם.. תמיד הייתה לי את ההרגשה שפחדתי להתגייס, כי פחדתי להשתחרר. ואף אחד לא באמת שאל אותי, והתגייסתי והנה אני יומיים לפני שיחרור והפחד מתחיל לחלחל בי. אני מכירה המון חיילים(יותר מדי, לדעתי) ששונאים את המערכת הצבאית, שרע להם, שהם סובלים, שהם מחכים ליום של השיחרור כאילו זה היום שיעשה אותם לבני האדם המאושרים על פני האדמה.. אני לא מבינה למה וחבל לי שזה כך. ואני מאז ומתמיד ידעתי שיום השיחרור הוא יום קשה, היום שעוזבים ומשאירים מאחוריך כל כך הרבה.. החוויות שאנחנו צוברים בצבא הן חוויות שלא נשכח לעולם, אני בספק אם היינו מוצאים את החוויות האלה במקום אחר.. מקרים ומצבים שצה"ל זורק אותך אליהם, אם תרצה ואם לא, ויאללה תתמודד. תעשה את העבודה. תפיק את המיטב. צה"ל הוא גוף שאתה בתור חייל מעניק לו המון, והוא מעניק לך לא פחות, כלים להיות אדם טוב יותר. ואני מאמינה שאת זה נוכל לראות כשנתקדם באזרחות.. אני מקווה שכל חיילי צה"ל, הלוחמים והשבויים יחזרו הביתה בשלום בריאים ושלמים ולא נדע שוב מלחמות. אמן

M u s i c B o x

New member
גם של פברואר 05

אל תשכחי :) (ולכל המקוצרים - לפני חודשיים) ברוכה הבאה לאזרחות ומזל טוב על השחרור! :)

למעלה