אריות החיים.
"החיים עצמם" - חוץ מהקטעים בפרק הראשון הערב שהגיעו לרמות גבוהות מדי של רגשנות והשתפכות יתר לטעמי, היה פרק מוצלח. אני מניח שהוא גם ריצה את כל הצופים שחיכו בקוצר רוח לראות איך ג`ק מת. אפרופו הקטע הזה... חבל שהם נקטו בגישה הקלישאתית כל כך בסצנות כאלה(הדמות שחייה בסכנה ואז כביכול נראה שהכול בסדר ואז... כבר לא). בכל מקרה לטעמי החלק השני של הפרק היה פחות טוב מההתחלה. גם לא אהבתי את הסוף עם החזרה של דז`ה והגילוי שהילד שראינו לראשונה לפני כמה פרקים הוא לא הילד המאומץ החדש של רנדל ואישתן, אלא הוא מתקופה אחרת בעתיד(אני יכול להניח שבעובדת הסוציאלית שהייתה בקטע הזה היא דז`ה או אחת הבנות של רנדל?).
הפרק השני לטעמי סבל מאותן בעיות של הראשון הערב רק שבו הרגשתי שהסוף שלו ממש נמתח ונגרר. בשלב הזה שלו הרגשתי ממש שמדובר באיזה פילר. הפרק בסה"כ גם היה מוצלח, אבל לטעמי הוא ניסה יותר מדי לגרום לצופה להתרגש ובכלל להיות מרגש. אני לא אומר שהם לא הצליחו במשימה, אבל זה גם נראה לי מאולץ מדי. ציונים: 7 ו- 7.

"אריות הים" - אני חייב להודות שלא הייתי ממש מרוכז בפרק, כך שקשה לי לתת חוו"ד הוגנת, אז אני רק אגיד שאני חושב שאני מתחיל לזהות שטיקים שהם חוזרים ומשתמשים בהם בפרקים, ואם אני צודק זה בטוח לא הולך לשחק לטובת הסדרה בעיני. אני חושב שיותר מפעם אחת ציינתי בפירוש או בעקיפין שאני לא חובב שטיקים, בעיקר כשהיא הופכת סדרה לצפויה. בינתיים ממה שאני רואה נראה שהחולשה העיקרית בסדרה היא כרגע דמויות חלשות ו...ובכן עלילה לא מספיק מעניינת. בכל מקרה, הפעם, אני לא אתן לפרק ציון.