פגאנינים טובים!!

Dia Leoghann

New member
פגאנינים טובים!!

זהו, עכשיו אני באמת נוסע... אני אשתדל להכנס לפורום בסופי שבוע ולראות מה קורה, אבל אני לא בטוח אם אוכל ממש לנהל את הפורום ממחשב שאינו שלי פרטי. כל מי ששלח לי הודעות עם בקשות ודברים, אני ישתדל לזכור אבל זה יאלץ לחכות כמה שבועות. בינתיים מונה מנהל חדש לפורום, קבלו בברכה את.......
רובין עוטה המגבת, הידוע גם בכינויו המגוחך 'דותן'! דותן בינתיים מנהל זמני במשך שלושת השבועות הבאים. כרגע יש קצת בעיות עם הנהלת הפורומים, אבל אני מקווה שהם יאשרו לו כניסה לאדמין במהרה כדי שהוא יוכל למחוק את ההודעות של ג'סטין. אם אחרי שלושה שבועות דותן ירצה להמשיך בתפקיד אז נשקול, נדון ונחזיר לו תשובה חיובית. עד אז אני מאחל לו בהצלחה, ותאחלו לו גם אתם משהו (לא חייב הצלחה..
). אז להתראות בינתיים!!

hadaraviram

New member
תודה לארי-אל, ובהצלחה לדותן!

ארי-אל, תודה על התבונה, שיקול הדעת, הידע והשלווה שהשרית על הפורום... ולדותן, המון הצלחה כמנהל הפורום! אין לי ספק שתהיה מנהל נפלא.

Justin Angel

New member
את מדברת כאילו הוא הולך למות...

הוא סה"כ בורח לשלוש שבועות מאתנו לחפירות ארכיאולוגיות :) הוא יחזור, הוא אוהב אותנו :)

להתראות אריאל!!!

שהאלים ישמרו עליך, בהצלחה לדותן שלנו...
ו... זהו, אגב אנשים, תשאו תפילה עבור גופי המסכן שהאדים...

כן ניראה לי שזה מה שוקרה

שיושבים משעה 11.00 עד 17.00 בים, ושוחכים שאני די לבנה, מה רציתם חלומי להיות חומה, כמו שאר בנות ישראל היפות, רק נהייתי אדומה, גבי כואב, הפנים כואבות מרחתי הכל כבר!!! אבל מחר שוב לים, עם מקדם הגנה מאוד גבוה! ואני הולכת בשעה 9.00 בבוקר!! עד 12.00... לא לוחקת סיכון הפעם...

אהוי!

אכן מנהל דגול היית לנו, אך דגול גם המנהל הקם תחתיו:) אני צופה עתיד ורוד.
(אה רגע, זה לא העתיד. זה הקלסר שלי.) תודה ארי-אל על הכל הכל, ואני מאד מקוה שעוד נראך בין שורותינו על אף הריחוק... אגב, היכן אתה הולך לחפר (אתה נוסע לחפירות, נכון?) ואיך ניצר איתך קשר לגבי העמודחשמל? ---- סו לונג חברים. 2 מור בגרויותס טו גו. אני נוסעת להשתכ... להשתכשך! בכנרת.

Justin Angel

New member
נהדר.

אולי במקום לעשות את הגדרת המטרות של דותן למחוק את הודעת השטנה החודשית שלי, היא תהיה משהו קצת יותר רציני ולעניין? ואם כבר, אולי דותן יוכל לעשות לעצמו הגדרת מטרות במקום שתעשה אותה במקומו. וכמובן שהיא תכלול איפהשהו למחוק את הודעת השטנה החודשית שלי :) דותן, אני לא ארחיב במילים, פשוט אל תפשל.

חן חן לכולם.

אני אשתדל, כמאמר ג'סטין, לא לפשל. בינתיים אני עוד לא כ"כ יכול לעשות משהו כי הנהלת תפוז לא נותנת לי - אבל אני מקווה שזה יסתדר. תזכרו שארי-אל יעדר רק לשלושה שבועות - כך שאני מקווה שתוכלו לשרוד אתי כמנהל עד שובו. רוב תודות על כל הברכות. אני מקווה שכולם יזכרו שאנו קהילה, לא יריבו יותר מדי, יעזרו אחד לשני ולי כמנהל טרי. תלונות, מענות, בקשות ומנחות פרחים ועוגות מוזמנות להשלח אליי בפרטי. יום טוב לכולם, -רובין עוטה המגבת.

kat re

New member
המון המון המון בהצלחה...../images/Emo45.gif../images/Emo39.gif|י

אנחנו סומכים עלייך שתעשה עבודה טובה...

למעלה