פגומה

ToryMaster

New member
פגומה

לא יכולה לכתוב התמיכה נפשית. כל הודעה שנייה שם האי טריגרית, מספרת על אונס, על ניסיון התאבדות, על חתכים. סה"ר לא עושים כלום. אני משתגעת, יש ל יכל כך הרבה להוציא החוצה, כל כך הרבה לספר, כל כך הרבה דברים שאני צריכה לחלוק עם מישהו, ואין לי איפה, אין מי שיקשיב.

Rivendell

New member
../images/Emo24.gif חמודה

אם את צריכה, תשלחי מסר, אני בסביבה
.

ToryMaster

New member
ואני אוהבת אותך על זה

אבל מדובר בבעיה יותר גדולה בעיה במציקה לרבים מהחברים הישנים בפורום של סה"ר (תמיכה נפשית לצעירים), שמפריעה להם להיכנס לפורום

Rivendell

New member
אולי תעלו את הנושא בפורום?

אני לא מכירה את האינטראקציה, אבל אולי אם תדברו על זה בגלוי זה יעזור.

ToryMaster

New member
פתחתי את הנושא בפורום

שלושה אנשים בערך הגיבו, סה"ר לא ביניהם, בסדר, אני אחכה עד מחר, נראה מה הם אומרים

Rivendell

New member
אני מקווה שתדברו על זה

ותגיעו לאיזו הבנה
. בכל מקרה תעדכני.

sh53

New member
יש לך איפה לספר/לפרוק - כאן

ממש בפורום הזה
הרי בשביל זה התכנסנו והתקבצנו לנו כאן בפורום המתוק והנחמד הזה, לא?
מודה שגם אני לפעמים שואבת כוחות מהפורום הזה, נותנת לאחרים, אבל בד בבד גם מקבלת חזרה מזה שאני נותנת.

ToryMaster

New member
../images/Emo13.gif

חמודים הצלחתי בינתיים לכתוב שם קצת, אם מישהו רוצה לקרוא, אתם מוזמנים לחפש אותי בפורום 203, לי אין כוח להעתיק

sh53

New member
[טריגר] - הבאתי את הודעתך

מביאה לנוחותך ולנוחות כולם את ההודעה שכתבת שם: הוא לקח לי את הסכין כבר הרבה זמן אל הרגשתי רע כמו עכשיו אני רוצה את הסכין שלי, את הזכוכיות. רוצה להיות מסוגלת לשים זין על כולם, להתעלם, לשכוח. הייתי לכודה בתוך עצמי, עיניים מתגלגלות, נשימה מהירה, ניסיתי לדבר, ניסיתי לזוז, ניסיתי להגיד משהו כדי להרגיע אותו, העיניים של והיו כל כך מודאגות. לא הייתי מסוגלת לשלוט בעצמי, בשרירים שלי. חצי שעה ככה, חצי שעה! כל כך פחדתי, הוא כל כך דאג. אני שונאת לריב איתו, שונאת שהוא כועס עלי. המילה הכי קטנה, הדבר הכי קטן שהוא עושה מתוך כעס, או כאילו כעס, יכול לגרום לי להתחיל לבכות. לרוב גורם לי להתחיל לבכות. תמיד גורם לי לזה. אני כל כך שונאת את החיים שלי, כל כך כל כך כל כך מתגעגעת לדם, לראות את הדם מטפטף על היד שלי, זורם לו לאיטו. נמאס לי כבר *** אני שמחה שהוא לקח לך את הסכין, כי זה רק מראה כמה הוא אוהב אותך, כמה איכפת לו ממך, כמה חשוב לו שתהיי איתו כאן לצידו ולא שם רחוק ממנו, הוא רוצה אותך כי הוא אוהב אותך, כי את חשובה לו, כי הוא רוצה לתמוך בך, הוא מודע למצב, יודע שזה קשה, ובכל זאת מוכן להיות איתך כאן לצידך עם כל הקושי ורוצה אותך לצידו. אני אישית שמחה שעברת את זה ואת כאן איתנו
, עשית את זה בכוחות עצמך וכל הכבוד לך על זה, בטוחה שלא קל, בטוחה שזה היה כרוך בכוחות ובמאמצים ניכרים וזה ממש סחט אותך ואת כוחותייך, ובכל זאת אני שמחה - את אמנם עייפה, אבל אני כאן כדי לחזק אותך ולתת לך
וגם
כדי שיעזרו לך ויתנו לך את הכוחות הדרושים לך להיות כאן איתנו. מתוקה רציתי לומר לסיום - אני גאה בך, גאה על כך שפתחת את הלב (בטוחה שלא קל), גאה בך על שחזרת לבית הורייך לאחר שברחת ממנו (בטוחה שהיה לך קשה וברחת כי היה לך קשה שם, והחלטת להתמודד עם המצב, אפילו שהוא קשה ואני בטוחה שהוא קשה). קבלי זר פרחים, כי בהחלט מגיע לך.
|
|
|
|
|
|
|
|

לא פגומה...

ויודעת שזה שכתבתי שאת לא פגומה לא ישנה את ההרגשה הפנימית שלך,אבל בכל זאת מרגישה צורך לכתוב לך את זה. יש בך כוחות גדולים,ועצם זה שאת פונה לעזרה זה דבר נפלא שרק מדגיש את הכוחות האלה.

למעלה