פגוע וכואב

bibi12

New member
פגוע וכואב

פתאום, אחרי 17 שנה החליטה אישתי שהיא רוצה להתגרש ולפרק את המשפחה.............. ללא סיבה מיוחדת............ ללא סיבה שאי אפשר לפתור............ ואני, אני אחרי 17 שנה עדיין משוגע עליה עדיין מטורף עליה ועדיין אוהב אותה.............. והיא לא מעריכה וחושבת שאולי בחוץ תמצא משהו יותר טוב.............. לא מוכנה לשמוע לאף אחד........ולא מוכנה לתת צאנס........ רוצה גירושין - ומהר......... לא, אין לה אף אחד.........והיא רוצה רק חופש...........ולא לראות אף אחד........עייפה מהכל....... ואני בוכה, בוכה ובוכה........... פגוע וכואב ולא מבין למה מפרקים משפחה בריאה....... אמרתי לה שאנחנו כמו עץ בריא - שאולי כמה ענפים נשברו וכמה עלים נשרו אבל עדיין עץ בריא שגודעים אותו............. עדיין לא מעכל ולא יודע מה לעשות........... לא יודע מה לעשות............ בוכה בוכה ובוכה..........

אין דבר כזה בלי סיבה

בן אדם לא קם בבקר סתם כך עם ג`וק בראש ומחליט שהוא רוצה להתגרש. חייבת להיות סיבה. במיוחד אם היא אומרת שהיא רוצה להתגרש, ומהר !!! זה אומר שמשהו נמאס עליה. כנראה שזה נמשך הרבה זמן, ואתה לא שמת לב. לכן זה בא לך בהפתעה. ברגע שכלו כל הקיצין מבחינתה , היא החליטה שלא בא לה לחכות עוד דקה. חבל לך על הזמן. אל תנסה להחזיק אותה בכוח. היא רוצה ללכת ? שתלך. אם היא רוצה ללכת, כנראה שלא כל הדברים ביניכם בריאים. אתה צריך לפשפש טוב טוב, בשנות הנישואים שלכם ולראות איפה משהו הציק לה והיא ספגה ובלעה וספגה, עד שעכשיו היא התפוצצה.

bibi12

New member
נכון וגם

אם יש סיבה (וזאת השחיקה של החיים והצטברות הלחץ בחיים) ומאד רציתי ואמרתי שאני אשם ורוצה לתקןורוצה לשפר ולהתפשר היא לא מוכנה לתת צאנס ולנסות.......... להרוס זה קל מאוד אבל לתקן זה מאוד קשה ואולי בילתי אפשרי...... למרות שאמרתי שאני עדיין אוהב אותה ומחכה לה..........

יכול להיות שהתעוררת מאוחר מדי

כנראה שהיא התבשלה עם זה הרבה הרבה זמן, ואתה לא שמת לב. עכשיו שהיא רוצה לעזוב, אתה מגלה עד כמה עמוק המשבר. דע לך שאנשים , תמיד , משדרים כשהם במצוקה. אבל לא תמיד כולם מספיק רגישים כדי לקלוט את מה שהם משדרים. זה מאד אופייני לזוגות שהתגרשו, שאחד מבני הזוג, היה במצוקה, והשני לא הבחין. כדאי לך לגשת לשיחת יעוץ עם איש מקצוע. יועץ נישואין או פסיכולוג טוב. תנסה לשכנע אותה שתתן אולי צ`אנס אחרון. תאמר לה , שאין בעיה, שהיא יכולה ללכת. אבל רק עוד צ`אנס אחד. רק לבדוק. בכל מקרה תדאג שתהיה לה הרגשה, שהיא חפשיה, ואל תפעיל עליה לחץ. אם תתחיל לנדנד לה, או להפעיל עליה לחץ במצב העדין שאתם נמצאים בו, הסיפור אבוד.

צודקים אבל...

כולכם צודקים, היא כנראה הרגישה לא מסופקת או מתוסכלת, אולי אפילו שידרה סימנים. אבל זה לא משנה את העובדה שנישואים לא זורקים בגלל שהבן זוג לא קלט את הסימנים. הייתי פעם בקשר במשך שנה, בחודשים האחרונים של הקשר המצב הדרדר, היינו רבים המון. החבר הרגיש מתוסכל ולאט לאט הפסיק לאהוב אותי, אך מעולם לא ישב ודיבר איתי על היחסים, פשוט הבליג ושתק עד שהתפוצץ. אז הוא דרש שניפרד ולא הסכים בכלל לשקול הזדמנות שנייה, למרות שהתחננתי אליו שינסה יחד איתי לעבוד על הקשר. מילא- אבל בנישואים בן הזוג שמרגיש מתוסכל צריך גם לדבר, לא רק לרמוז, להבהיר את רגשותיו ולנסות לשפר את המצב- לא לחכות עד שנמאס לו לגמרי ואז לעזוב במצב שבו אין בכלל רצון לנסות שוב או לתקן, לא משנה כמה בן הזוג השני יתחנן ויבקש.

דוןדון

New member
יעוץ לפני הפרידה

מאד יכול להיות שהיא נסתה לדבר. ואתה בתגובותיך חנקת אותה חסמת אותה. אין ספק שמטענים כאן רבים מאד. אם תלחץ מדי הרבה לא תשיג דבר . רק תמאיס את עצמך יותר. ניתן לחשוב אולי על פרק זמן חופשי או להתנות את הגירושים ביעוץ. לפעמים גם להפרד נכון צריך יעוץ.

למעלה