פגיונות וחרבות

gwizard

New member
פגיונות וחרבות

שלום לחנות של נטלי נוספו 29 פגיונות ו-10 חרבות. יש גם בולינים ולא רק אטאמה. ניתן לראות ולהזמין בכתובת: www.natalie-shop.com/catalog אלון.

Justin Angel

New member
אם כל הכבוד לנטלי,

(ויש לי הרבה כבוד לנטלי) משום מה ומסיבה לא ברורה לא נראה לי שהיא במו ידיה החסונות ריתחה ועיצבה את כלי מלחמה אלו. עוד ייתכן ששמה מישהו יחשוב שלנטלי יש תחביב בנפחות של כלי-ברזל ושהיא הגיע לדרגת רב אומן עם חרבות משובחות כפי אלו שמוצגות באתר. משום מה יש לי את התחושה המעקצקצת הזאת בתוכי שאומרת לי "אהה... חרב יפה. איפה ראיתי אותה? בוא נראה אם אני יכול להיזכר... אהה, כן - חנות מזכרות!!!". יש לי תחושות מפורטות עד מאוד. בכל מקרה, עד התוספת האחרונה לאתר חשבתי שהוא מאוד רציני וענייני ודווקא מהווה את אחת מההחנויות הפאגאניות הרציניות היחידיות שאני מכיר (באופן גלובלי כמובן). האספקט שכל מה שמוצא בחנות נעשה על ידי אומנית פאגאנית איכותית במו ידיה עם אהבה היה הדבר שייחד את החנות הזאת מכל חנות פאגאנית אחרת בעולם וחבל שהוא אבד למסחור של כלי מלחמה. אגב, התוספת האחרונה - רעיון של נטלי או שמה של השותף הלא כל-כך שקט שלה? פשוט כי יש לי הימור של מי הרעיון המבריק האחרון היה. ברכות זוהרות

gwizard

New member
אם כל הכבוד לפאגאניות

ישנם דברים שלא ניתן ליצור בבית. אנו משתדלים ליצור כל מה שרק אפשרי, אך מה לעשות, אין לנו נפחיה ונפח שיודע ליצור פגיונות וחרבות בשכונה. הפגיונות והחרבות הם ייבוא מחו"ל, כמובן. בארץ לא ניתן למצוא מוצרים באיכות כל כך גבוהה כמו אצלנו ובמחיר כה נמוך. אני לא כל כך מבין מה ההסתייגות שלך ממכירת פגיונות.... הרי אתה עצמך רצית לקנות פגיונות ביפו ולמכור אותם לאנשים באתר שלך. אם כל כך מהר שכחת את זה, אז ראה בזאת קריאת השקמה. מעבר לכך, מכוון ואנו חנות הנותנת את *כל* הפתרונות לכלי מאגיה, כישוף ועוד, אטאמה ובולין זה חלק בלתי נפרד מהסחורה. בקיצור, מה שאתה מנסה לעשות לא יעבוד. יום טוב, אלון ונטלי.

RainBird

New member
ג'סטין, ג'סטין, האם אתה רוחש שינאה לעובדה שמישהו נוסף בישראל יתחיל ללכת ברחובות עם גרזן דו ראשי? (אני בספק, א-ב-ל) או שחברה שלך לשעבר (או שזה לשעבר לשעבר) תיכנס לאתר ותראה חרב קלטית כמו שנתת לה? המחירים באמת זולים, אז די. להרגע. לא להציק לאנשים רק בגלל שאתה לא אוהב אותם.

Justin Angel

New member
אין קשר

לא מעניינים אותי המחירים, אין לי זכות או רצון לחטט בכיסו של אדם אחר. וגם לא אכפת לי מי האדם האחר עשוי להיות. החנות של נטלי הייתה חנות טובה שבהחלט הייתי יכול להגיד בגאווה "כן, היא משלנו." מה שייחד את החנות הזאת זה לא ה"מחירים המוזלים" או ה"מגוון רחב" או ה"תחכום בחנות אלקטרונית" שאת הנ"ל ניתן למצוא בחנויות אינטרנט פאגאניות איכותיות אחרות, אלא הייחוד של החנות נמצא בזה שכל מה שהיה בה היה מעשה ידיים אוהבות של אמנית מוכשרת. זה חבל לראות שבמקום להישאר עם הנישה של "יחודיות" ו-"משפחתיות" החנות עכשיו עוטה מסכה של מסחור וייצור המוני. מה מבדיל כיום וכעת את החנות של נטלי מחנויות בשוק יפו או חנויות מזכרות? האם לא ניתן לרכוש את החרבות האלו במקום אחר? האם הן יחודיות? האם הם מעשה ידי אומן? והאם ליבו של אותו אומן פועם ביצירות אלו? זה חבל שבמקום להישאר חנות של מוצרים שיצרה נטלי במו ידיה המקוריות היא לקחה את הצעד הראשון בדרך החתחתים של מסחור. פשוט חבל. ואני מתנצל עם ההשתלחות האישית שלי באלון נראת כסיבה לכעס שלי ולא הכעס שלי על בזבוז של פוטנציאל ועל בזבוז של מה שהייתה יכולה להיות חנות פאגאנית אמיתית. אמיתית. כמו כן אני מניח שאתה יודע את דעתי בנושא השגת חפצים בעל ערך כלשהו בתחום הזה (אומנם דעה שנגנבה מוויקאנית מקסימה בשם ביאנה, אבל עדיין הדעה הנוכחית שלי בנושא זה) - כל דבר בתחום הזה ששווה להשיג, לשמור ולהשתמש צריך למצוא אחרי חיפושים וחפירות אמיתיות ושכמיהה לאותו דבר תבוא עד כדי אובססיה רק כדי שמתי שתמצא את אותו דבר שחיפשת תידע שזהו אכן כן הדבר שחיפשת. אומנם אני סתם רגשני ואולי גם טיפש, אבל אני ליקטתי בזהירות ופינצטה אחרי חיפושים ארוכים ומעמיקים כל דבר שיש לי בתחום הזה, החל מידע והבנה וכלה במוצרים גשמיים. כבר שנתיים אני מסתובב בלי פאנטגראם מאז שאיבדתי את הפאנטגראם האהוב שלי, רק מפאת שאני יודע שיבוא היום ואני אראה את הפאנטגראם שאני רוצה - ואותו אני אקח. ולא בגלל שהוא מופיע באתר שמרכז את כל המוצרים הפאגאנים שקיימים על אמא אדמה. כן, אני מתנגד למסחור. כן, אני חושב שזה אובדן רציני לכל פאגאן בעולם שהחנות של נטלי נכנעה למסחור. כן, אני יודע שכל מה שמושג בקלות נשכח בקלות וכל מה שמושג דרך קשיים ומאמץ נשמר לעד. תבין מזה מה שתרצה. ברכות זוהרות

אורי רז

New member
מישהו בהתכחשות קלה ?

'מה שייחד את החנות הזאת ... נמצא בזה שכל מה שהיה בה היה מעשה ידיים אוהבות של אמנית מוכשרת. זה חבל לראות שבמקום להישאר עם הנישה של "יחודיות" ו-"משפחתיות" החנות עכשיו עוטה מסכה של מסחור וייצור המוני.' אם קודם כל הפריטים בחנות היה מעשה ידיה האוהבות של אמנית מוכשרת, עכשיו יש בה גם את זה וגם סחורה מייצור המוני. העובדה שהתוספת השנייה פוסלת בעיניך את כל הסחורה מעידה עליך ועליך בלבד. 'מה מבדיל כיום וכעת את החנות של נטלי מחנויות בשוק יפו או חנויות מזכרות? האם לא ניתן לרכוש את החרבות האלו במקום אחר? האם הן יחודיות? האם הם מעשה ידי אומן? והאם ליבו של אותו אומן פועם ביצירות אלו?' מבדיל שרק בחנות של נטלי אפשר למצוא מעשה ידיה האוהבות של האמנית המוכשרת נטלי, מה שלא תמצא בשוק ביפו. 'זה חבל שבמקום להישאר חנות של מוצרים שיצרה נטלי במו ידיה המקוריות היא לקחה את הצעד הראשון בדרך החתחתים של מסחור.' יש בזה הגיון מאוד בריא - במקום לשלוח את הלקוחות להתרוצץ מחנות לחנות כדי למצוא את הפריטים הרצויים, אלון ונטלי הופכים את החנות לאטרטיבית יותר על-ידי השלמת המלאי בפריטים שנטלי אינה יכולה לייצר בשתי ידיה האוהבות ובכך להציע ללקוחות מקום ייחודי (בזכות מוצריה של נטלי) בו אפשר לקנות הכל (בזכות השלמת המוצרים). 'פשוט חבל. ואני מתנצל עם ההשתלחות האישית שלי באלון נראת כסיבה לכעס שלי ולא הכעס שלי על בזבוז של פוטנציאל ועל בזבוז של מה שהייתה יכולה להיות חנות פאגאנית אמיתית. אמיתית.' מכיוון שאינני מבין מדוע תוספת של מוצרים היא בעיניך סיבה לפסול את החנות כפאגאנית אמיתית, נראה לי הגיוני להסיק שאתה מחפש סיבה להשתלח באלון ולפרוק עליו את הכעסים שלך. 'כמו כן אני מניח שאתה יודע את דעתי בנושא השגת חפצים בעל ערך כלשהו בתחום הזה - כל דבר בתחום הזה ששווה להשיג, לשמור ולהשתמש צריך למצוא אחרי חיפושים וחפירות אמיתיות ושכמיהה לאותו דבר תבוא עד כדי אובססיה רק כדי שמתי שתמצא את אותו דבר שחיפשת תידע שזהו אכן כן הדבר שחיפשת.' אם אלון יוריד את הקטלוג מהחנות שלו ובכך יהפוך את מציאת הפריטים בחנות שלו לקשה יותר - יען כי הציבור ייצטרך לעמול קשה יותר לגלות מה יש אצלו ואם זה בדיוק מה שהם רוצים - ערכה יעלה בעיניך ? אני האחרון שייתנגד לעבודה קשה, אבל להפוך אותה לערך בפני עצמו ? 'אומנם אני סתם רגשני ואולי גם טיפש' בשלב הזה, אני מתחיל לחשוב שה'אולי' הזה מיותר. 'אני יודע שיבוא היום ואני אראה את הפאנטגראם שאני רוצה - ואותו אני אקח. ולא בגלל שהוא מופיע באתר שמרכז את כל המוצרים הפאגאנים שקיימים על אמא אדמה.' ואם הוא יופיע באתר שמרכז את כל המוצרים הפאגאנים הקיימים על פני האדמה, יפחת ערכו בעיניך ולא תקנה אותו ? 'אני יודע שכל מה שמושג בקלות נשכח בקלות וכל מה שמושג דרך קשיים ומאמץ נשמר לעד.' המאמץ שהשקעתי בהשגת כלים אילו ואחרים (dagger, chalice, חבילות קלפים, ספרים, ידע) מוסיף לערכם בעיני, אבל זה לא חזות הכל. את העותקים שלי של The Encyclopedia of the Tarot Vol III ו The Western Mysteries קניתי בבסניפים של רשתות מסחריות לחלוטין. הספרים שווים בעיני לא פחות בגלל שקניתי אותם בחנויות מסחריות, ואת החנויות אני מעריך בזכות המוצרים שמצאתי בה. בשורה התחתונה, אני רוצה מוצר ביד ולהשתמש בו, ולא קילומטראז' על סוליות הנעליים שלי, אחרת הייתי משאיר את המוצרים על המדפים וממשיך לחפש אותם בשם החיפוש אחר הגביע הקדוש.

kitiara 6

New member
ג'סטין ג'סטין ג'סטין.....

איזה יופי זה להיכנס לכאן לאחר כל כך הרבה זמן ולראות שאתה עדיין דואג לכך שהפורום יראה כמו שדה קרב... תגדיל ראש קצת תנסה לחשוב קצת מעבר למסגרת המרובעת שקיבעת לעצמך וגם אל תשכח שאנשים לא בהכרח חייבים להיכנס לתוך אותה מסגרת... הרי אני בטוחה שנטלי הוסיפה את הפיגיונות מאותה סיבה שהיא יוצרת מלכתחילה... לתרום לקהילה! ובנימה אופטימית זאת... לילה קסום לכולם!

SickBar

New member
ואם האלה מזמנת אלייך את החפץ?

והיא עושה זאת בצורה של חנות, בצורה הקלה והפשוטה ביותר? זה פסול? תפיסת ה"צריך לעבוד בשביל להרוויח" היא מיושנת ונובעת מחינוך נוצרי לעבודה ללא סוף שרק בקיצה (מוות) יש גמול. התפיסה התגלגלה והשתרה בתרבויות אחרות והובילה לתפיסה של רק עם עבודה בה הרווח אבל מי שפותח את עיניים רואה שהרבה מאוד דברים מוגשים על מגש של כסף. אז אם האלה כן מביאה אלייך פגיון/פנטגרם/מטאטא והמקום הוא מסחרי, אבל היא זימנה אלייך את זה כי היא לא יכולה לשלוח את ידה האלוהית מבין העננים ולהגיש לך את זה, האם החפץ פסול? זיו

gwizard

New member
אנשים....

קודם כל אני רוצה להגיד תודה לארדן, אורי, קיטיארה וזיו על תגובתכם. אני באמת מעריך את העובדה שמישהו (סוף סוף) החליט לתמוך בי מול ג'סטין. בדרך כלל אני יוצא אשם והאמת זה די נמאס לי. הייתי רוצה להפסיק את ההתעסקות בשרשור זה כי, האמת, זה לא ישנה שום דבר. ג'סטין ישאר ג'סטין והחנות של נטלי תשאר החנות של נטלי. זהו, מספיק אמרתי, שלא יחשבו שאני פותח ריב או מעכיר את אווירת הפורום. בואו נתעסק בדברים יותר משמעותיים מדיון זה. אלון.

למעלה