פגיעה באינטיליגנצניה שלנו

jochay goren

New member
פגיעה באינטיליגנצניה שלנו

המדינאים הרוצים להבחר מתחנפים באומרם ש`` העם לא טיפש `` אך יודעים בודאות שרובם של בני אנוש לא חכמים במיוחד ומושעחם מדברים שקורים מידי ובזכרון הוא חלש.תעמולת הבחירות היא פגיעה חמורה בינטילגנציה של המאזינים והצופים.השמאל איננו מסביר מספיק את הסכנה של מדינת ישראל כאשר הימין שוב יעלה לשלטון.הפעם זאת לא רק סכנה למדינת היהודים אלא ליהודים באשר הם חיים.כבר עכשיו מנצלים בחו``ל את תדמיתינו לצוכים אנטישמיים כדי לפגוע ביהודים.אנא הבןחרים זכרו!! שלום לא כל כך ווב עדיין עדיף על מלחמה הכי טובה.קנאים !! היו קצת סבלניים הרי אתם מאמינים באלוהים וחכו עד אשר ישלח המשיח.בינתיים נחיה יוחאי

שרוף

New member
אני חילוני ולא מתעסק בביאת המשיח

וכמוני עוד רבים וטובים מעדיפים מלחמה שתתקן את הנזקים של יוסי שריד ביילין ובן עמי בשנה וחצי האחרונה ותתקן את הנזק המתמשך של הסכם אוסלו השיקרי של ברק ופרס. אני מעדיף ביטחון על שלום מי שלא מאמין בכוחו של צה``ל לטרוף את הקלפים החלשים שמדינת ישראל קיבלה משחקני פוקר עלובים כמו האישים שהזכרתי למעלה שיארוז ויעזוב. לי האדמה והר הבית והבקעה חשובים שבעתיים מחיי.

שרוף

New member
אז נמות

החברים שלי שמתו במילחמות מתו בידעם שאלה שיבואו אחריהם אולי יזכו לחיים טובים יותר.מהו ערך הנצח לעומת חייו של אדם. יכול להיות ששלום אמיתי יהייה בין האיסלם ליהדות רק בעוד מאה או מאתיים שנה מי יודע? בינתיים עלינו הישראלים לשמור על פיסת האדמה הזאת שניתנה לנו עיי אומות העולם לאחר השואה ולסכל כל ניסיון של האיסלם להשתלט עליה.

אלון גל

New member
לך תמות! אבל אם תנסה להכניס אותי למלחמה על קברים א

אז אני אלחם בך ובשכמוך

למעלה