פגיעה בבלוטת התריס

• פותח הנושא tsy
  • פורסם בתאריך

tsy

New member
פגיעה בבלוטת התריס

לפני תחילת ההקרנות עשיתי בדיקה לתפקוד בלוטת התריס והתוצאות היו טובות. היו לי 17 הקרנות בעקבות הוג'קינס. עשיתי שוב בדיקה של בלוטת התריס, לפני איזה שבועיים, על דעת עצמי. אף אחד לא שלח אותי לעשות אותה למרות שההקרנות היו באיזור הרלוונטי. והערכים שקיבלתי היו גבוהים מהממוצע. מה זה אומר? האם זה דורש פניה להמטלוגיה שוב או מספיק רופא משפחה? למה אף אחד לא בודק את זה ואני צריכה לחשוב על זה לבד? איך זה בא לידי ביטוי תת תפקוד של בלוטות התריס? בקיצור - אשמח לקצת הסברים והבהרות. תודה מראש, טל.

כל כך מוכר.....

היי טלי טוב שהחלטת לעשות את הבדיקה. זה יכול להוות תשובה לכל מיני בעיות שאולי נתקלת בהן אבל לא שייכת לבלוטת התריס. הבלוטה אחראית על חילוף החומרים בגוף, ולכן יכולה להופיע עצירות, כמו כן היא משפיעה מצבי הרוח ויכולה להביא למצבי רוח משתנים או למצב רוח ירוד ולעייפות. מי שמטפל בזה זה רופא אנדוקרינולוג שאליו את צריכה לקבל הפנייה מהאונקולוג שלך או מרופא המשפחה. למה אף אחד לא בודק את זה.. שאלת מליון הדולר. אני קיבלתי עשרים הקרנות לצוואר ורק אחרי שלוש שנים מסיום הטיפולים ולאחר תלונות רבות מצידי גילו שבלוטה בתת פעילות ומאז אני מטופלת בכדורי אלטרוקסין שזה בעצם אותו הורמון שהבלוטה אמורה לייצר ומצליחה כך לתפקד בגדר הנורמה. וזה לאחר שהאונקולוג שלי אמר שהכל בסדר אצלי ואף אחד לא יטפל בי. גשי לאנדוקרינולוג בהקדם ותתעקשי לקבל תשובות מספקות. אני ממליצה לך גם להכנס לפורום אנדוקרינולוגיה שמנוהל ע"י דר' קרן תורג'מן. הגעתי אליה לטיפול בעקבות הפורום וגיליתי שהיא לא רק רופאה טובה בעלת ידע רחב היא גם אדם שאפשר לדבר איתו.

tsy

New member
תודה רבה על ההסבר המקיף

אני אעדכן בהמשך איך התפתחו הענינים. טל

למעלה