פגיעה מכוונת ברפלקסים . איך ואיפוא.

מצב
הנושא נעול.

נניח שאני מתכננת לפגוע ברפלקסים הטבעיים של מישהו (נניח מצמוץ אבל הכוונה שלי דוקא בענינים רוחניים-דתיים)... איזה איבר עלי להשבית בגוף האדם? (אני מבקשת את הסיוע הזה ממך בהקשר לחקירת נושא ה"היפנוזה")

את עמוד השדרה

נניח שאני מתכננת לפגוע ברפלקסים הטבעיים של מישהו (נניח מצמוץ אבל הכוונה שלי דוקא בענינים רוחניים-דתיים)... איזה איבר עלי להשבית בגוף האדם? (אני מבקשת את הסיוע הזה ממך בהקשר לחקירת נושא ה"היפנוזה")
את עמוד השדרה
לרפלקסים מוטוריים בגוף ואת המוח לרפלקסים אחרים. בשני המקרים מדובר ב"השבתה" רדיקאלית משהו - את לא חושבת? חוצמזה שאני לא מכירה רפלקסים "רוחניים" - כי פר הגדרה רפלקס לא מערב חשיבה. זו תגובה אוטומטית של הגוף.

חשיבה רוחנית תת הכרתית

את עמוד השדרה
לרפלקסים מוטוריים בגוף ואת המוח לרפלקסים אחרים. בשני המקרים מדובר ב"השבתה" רדיקאלית משהו - את לא חושבת? חוצמזה שאני לא מכירה רפלקסים "רוחניים" - כי פר הגדרה רפלקס לא מערב חשיבה. זו תגובה אוטומטית של הגוף.
חשיבה רוחנית תת הכרתית
לא קיימת חשיבה רוחנית שצצה ברמה מודעות נמוכה מידי מכדי שהאדם יהיה מודע לה ? אין חשיבה רוחנית תת הכרתית ?

באיזה מקום במוח בדיוק?

את עמוד השדרה
באיזה מקום במוח בדיוק?
אני מבקשת את המיקום המדוייק של הפגיעה הנחוצה. וכנ"ל לגבי עמוד השדרה - באיזה חוליה בדיוק צריך לפגוע. לגבי ה"רפלקס הרוחני"... יתכן שלא לכל אדם יש אותו אני לא בטוחה... אני מתכוונת ל"כתיבה אוטומטית" למשל.... האם אפשר לתכנן פגיעה ישירה ומדוייקת בנקודה שבה "כתיבה אוטומטית" עלולה לפרוץ אצל מיעוט של כוהני דת למשל... . אלף תודות.

מפנה אותך ל"עמוס גולדרייך" ד"ר.....

באיזה מקום במוח בדיוק?
אני מבקשת את המיקום המדוייק של הפגיעה הנחוצה. וכנ"ל לגבי עמוד השדרה - באיזה חוליה בדיוק צריך לפגוע. לגבי ה"רפלקס הרוחני"... יתכן שלא לכל אדם יש אותו אני לא בטוחה... אני מתכוונת ל"כתיבה אוטומטית" למשל.... האם אפשר לתכנן פגיעה ישירה ומדוייקת בנקודה שבה "כתיבה אוטומטית" עלולה לפרוץ אצל מיעוט של כוהני דת למשל... . אלף תודות.
מפנה אותך ל"עמוס גולדרייך" ד"ר.....
מהחוג למוסיקולוגיה ומהחוג למחשבת ישראל - שמלמד את הנושאים הללו לגבי "ספר הזוהר" למשל (שהתקבל במאה ה-13 כנראה בדרך של "כתיבה אוטומטית") והכתיבה האוטומטית אצל המשורר האנגלי ייטיס. אנא התעמקי טיפונת ועני לי - האם אפשר לקחת למשל את גופתו של המשורר ייטס ולמצוא אצלו את הנקודה המיוחדת שאיפשרה לו לקלוט את השירה שלו... ואז לפתח איזה xy שיפגע בכל האנשים שנושאים את הנקודה המיוחדת הזאת שקולטת וכותבת אוטומטית. רב תודות .

כנראה

באיזה מקום במוח בדיוק?
כנראה
אנחנו לא מדברות על אותו הדבר. אני לא יכולה לענות על שאלה שאני לא מבינה אפילו. עד כמה שידוע לי, כשאומרים "כתיבה אוטומטית" מתכוונים למשהו מיסטי, שנוי במחלוקת, שלא הוכח. מדובר על כתיבה שהתוכן שלה כביכול מגיע מתת ההכרה כשאדם נמצא בטרנס. בגדול אלו לא רפלקסים. לא כמו שמבינים רפלקסים בנוירולוגיה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה