פגיעה

פגיעה ../images/Emo36.gif

אם פוגעים במישהו שאתם אוהבים ....מה תעשו ?" והאם כאשר פוגעים במישהו שאתם אוהבים ...זה כואב/מרגיז יותר מאשר פוגעים בכם ?

פגיעה...

אני אנסה להסביר לפוגע שפגע... ולעודד את הפגוע... לראות מישהו פגוע אף פעם לא גורם ליותר מידי אושר... ובאשר לחלק השני... תלוי מי מה מתי למה איך???

מה כואב לכם יותר../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

כאשר אתם פוגעים
(גם אם בלי כוונה...) או כאשר נפגעים

פסטטט אנגל מנסה לגנוב לי ת'שירשור

אני לא אוהבת לפגוע ולא להיפגע ... אבל לפעמים אין מה לעשות ...ופוגעים ...וגם נפגעים ... אני אישית לעולם אבל לעולם לא פוגעת עם כוונת רע וזדון ... [אם פגעתי זה היה תמיד בשוגג או ללא כוונה ...] אני מעדיפה להיפגע מאשר לפגוע ....

../images/Emo45.gif

רק מנצל אותו... אותו נושא שאלת המשך... ופגיע בטעות במישהו גורמת לי יותר כאב מאשר כשנפגע...

מוצרלה

New member
אני ישר נכנסת למתקפה נגד הפוגע

אבל לא לפני ששמעתי את שני הצדדים, ואם באמת אותו אחד שאני מכירה נפגע מהפוגע, אני לא אהסס להתקשר או להגיע לפוגע ולהעמיד אותו במקומו. זה מעצבן אותי כשיש אי צדק ואחד מרשה לעצמו יותר מידי. כי לדעתי יש דרכים אחרות להבהיר דברים חוץ מלפגוע.

mich78

New member
השבוע גילית דבר מפחיד על עצמי ...

ניסיתי לפגוע בחבר הכי טוב שלי - אנחנו כבר לא בקשר והוא התקשר לבקש סליחה ברוח יום הכיפור והדבר היחיד שעשינו זה : פגענו אחד בשני ...
אבל כולם יצאו די בשלום אני שונאת לפגוע ולהפגע אבל לעיתים אני לא חושבת שזה בשליטתנו ... בקשר חבר הישן - התנצלתי וניתקתי קשר שוב

שגיא24

New member
לא עושים כלום

כל אחד, בשלב כלשהו של החיים, נמצא או בצד של הפוגע או בצד של הנפגע. לא חושב שיש הרבה מה לעשות בענין ואם צריך בכלל. אין ספק שיותר קשה להיות בצד הנפגע, יותר קל להיות זה שפוגע. לרוב כשאנחנו פוגעים אנחנו עשויים אפילו לא להיות מודעים לזה שפגענו. אבל להיפגע אפשר מכל דבר, אפילו הכי שטותי שיש. לכן, אני אומר, צריך גם לדעת ממה להיפגע וממה לא. לפעמים נפגעים מדבר כל כך מזערי וטיפשי, שזה בזבוז בכלל להכנס לעצם הפגיעה וכו'. כל אדם בוחר בתת מודע שלו ממה להיפגע וממה להתעלם. עדיף לבחור להתעלם ולהמשיך הלאה. היום אתה נפגע, מחר אתה פוגע. מחר את פוגע, מישהו אחר נפגע וכך זה נמשך ונמשך.

לירוֹני

New member
שפוגעים בי אני נפגעת

שפוגעים במישהו קרוב אליי אני נפגעת כפליים.

danistar

New member
זה מרגיז לא פחות

אם אתה נאלץ לפגוע במישהו קרוב כנראה שיש סיבה טובה לכך , זה לא קל אבל לפעמים זה הכרחי כדי להעמיד אותו על מקומו .

jessy19

New member
אם אני אוכל...

אני אגן על אותו אדם, אני אנסה לעודד אותו/ה... קרו לי מקרים שפגעו בחברים שלי וממש התעצבנתי על זה יותר ממה שהם התעצבנו כי הם היו חשובים לי וגם לפעמים חברו של אדם רואה יותר טוב מה קורה מהאדם עצמו בגלל האובייקטיביות.

למעלה