פגיעת כתף

מייק4949

New member
פגיעת כתף

נפגעתי בכתף ושברתי עצם הבריח והיא התחברה בעיוות וקיצור וישלי מגבלה בהרמת משאות ביד הזו האם זה נחשב נכות ב. כתוצאה מכך אני לא יכול לישון על הצד של היד הפגועה ג. . מעבר לכך עקב קיצור העצם ישנה קיצור בכתף הפגועה וגם חוסר סימטריה האם זה גם נחשב למיגבלה תודה

פגיעה בכתף

כן, זו עשויה להיות נכות לפי סעיף 39 בתוספת ל‏תקנות הביטוח הלאומי (קביעת דרגת נכות לנפגעי עבודה) תשט"ז - 1956‏ ‏39. עצם הבריח ועצם השכם‏ ‏ (1) חיבור גרוע בלי התקצרות לאחר שבר של עצם הבריח או עצם השכם 0% (2) אי-התאחות (NON UNION) בחלק האמצעי או הפנימי של עצם הבריח 10% (3) נקע של עצם הבריח (ACROMIO-CLAVICULAR DISLOCATION) ללא הגבלה בתנועות 5%* (4) STERNO-CLAVICULAR DISLOCATION (ANTERIOR) 5%* (5) STERNO-CLAVICULAR DISLOCATION (POSTERIOR) 20%*

מייק4949

New member
תודה . אשמח לאסמכתא בנושא משום שהם דוחים

אותי ואני חסר אונים

מייק4949

New member
סעיף 39

אשמח לדעת מה ההתיחסות לסעיף 39 קיצור עצם הכתף לגבי ת"ד . תודה

שאלתך אינה ברורה

אין התייחסות שונה בין אם מדובר בת"ד או בתאונה אחרת. תקנות המל"ל הן מקור לקביעה רפואית. כשצריך לקבוע "תג מחיר" לפגיעה מסוימת, פונים אל תקנות המל"ל. אגב, תקנות המל"ל אינן המקור היחיד, אך על פי רוב נוהגים להסתמך עליהן (מעין קונצנזוס).

מייק4949

New member
תודה עו"ד גפני אך ברצוני לשאול

המומחה כתב שיש קיצור אך התעלם מהמגבלה מה עלי לעשות ? והאם תוכל לשלוח לי לינק למקרים של התיחסות לקיצור העצם ו מגבלה כנכות בקיצור אני זקוק ליעוץ מה ניתן להמשיך

Acct

New member
אם מדובר במומחה בית המשפט

עו"ד מטעמך יכול לשלוח לו שאלות הבהרה או לזמנו לחקירה בבית המשפט.

מייק4949

New member
תודה . אבל מדוע למרות זאת דוחים אותי

בטענת שאין כאן נכות ומה ניתן לעשות

amazone

New member
אם יש לך חוות דעת מקצועית

וצילומי רנטגן שתומכים בכך, יש לך זכות לערער

מייק4949

New member
האם כוונתך לומר שאפשר להביא חות דעת לסתור

את תוצאת קביעת המומחה ?

amazone

New member
אין לי מושג על מה אתה מדבר

איך בדיוק נכנס כאן הרופא שצריך לסתור את הדעה שלו על סמך מה שרשמת בהודעה הראשונה שלך

מייק4949

New member
לא הבנתי מה לא הבנת כתבת שאם יש חוות

דעת מקצועית אפשר לערער שאלתי אם אביא חוות דעת למשל מרופא המטפל האם זה יסתור את דברי המומחה

amazone

New member
אתה בקשר עם יותר ממומחה אחד?

יש מומחה שלפי חוות דעתו אתה בסדר ויכול לישון על הצד?

למעלה