פגישה/איחוד ב-yule הקרוב

YOUNGWOLF

New member
פגישה/איחוד ב-yule הקרוב

אוקיי אז ככה.... אני חדש בפורום ,בן19 מהקריות, אני ויקן כבר 4 שנים וחשבתי לפרסם כאן בפורום פגישה\איחוד של פאגאנים שבירצוני לקיים. כמו שרובכם וודאי יודעים חודש הבא מתקיים החג yule אז חשבתי לעצמי שיכול להיות נורא נחמד ומועיל עם ניתאחד לחגיגה משותפת גברים ונשים , מבוגרים וצעירים יותר. זאת יכולה להיות דרך נהדרת לפגוש פגאנים נוספים בארצנו הקטנטונת ולהיות בקשר עם אנשים שמאמינים באמונתנו. בבקשה תודיעו לי מה דעתכם ואיפה לדעתכם הפגישה צריכה להיתקיים.... [email protected]

Justin Angel

New member
אם כבר מדברים על מפגשים...

ב13 בנומבמר יש מפגש פאגאני בתל-אביב, מי שרוצה מוזמן לבוא :) יש מקום להצביע על היכן נעשה את המפגש בתל-אביב :) מומלץ מאוד, אני שם :) פשוט תחפשו את ההוביט עם הלאפ-טופ והמטה :)

מי אגם

New member
נרשמתי ../images/Emo13.gif

לשימחתי יש לי אפשרות להגיע למפגש, אבל די נעלבתי שלא נתת לי הזמנה... בכל אופן, מי עוד מהפורום מתכוון לבוא? טל, אתה בא להציל אותי מכל המשוגעים?

L e s t a t

New member
לצערי לא

יש לי אימון באותו יום וגם אם לא היה לי כבר מה לעשות - אין לי איך להגיע. מצטער

Justin Angel

New member
אל תזבל :)

אתה לא גר בעזה, יש אוטובוסים לתל-אביב, וכל שלושת מקומות המפגש הפוטנציאלים ממקומים במרחק הליכה מצומצם מכל תחנת אוטובוס גדולה ומוכרת. אמרת שאתה רוצה להיות פאגאן, אתה לא תלמד את זה לא מספרים ולא מאתרי-אינטרנט, ואפילו לא מגאיה עצמה. להיות פאגאן זה גם להיות חבר בקהילה ולהכיר אנשים.

Cath

New member
...ויש גם טרמפים..

לפחות אני, בשל התקציב השואף ל-0 נוסע בטרמפים מצפון.. אבל נראה לי שרק אני מספיק דפוק בשביל זה

suki da yo

New member
אני יודעת שרכבת

נהריה ת"א עולה 35 שקל. מקרית ביאליק זה בטח משהו כמו 25-30 שקל לא כדאי להשקיע את המחיר הזה כדי לא להסתכן בטרמפים?

Cath

New member
35 שקל זה חפיסת טבק לגלגול..

אז כל אחד וסדר עדיפויות שלו/שלה...חוץ מזה, מאיפה אני אשיג 35 שקל?! הביטוח לאומי מסרב לשלם לי אבטלה..

suki da yo

New member
אני יודעת שרכבת

נהריה ת"א עולה 35 שקל. מקרית ביאליק זה בטח משהו כמו 25-30 שקל לא כדאי להשקיע את המחיר הזה כדי לא להסתכן בטרמפים?

L e s t a t

New member
נכון, אבל

הפסדתי כבר שניים-שלושה אימונים ואני לא מוכן "להקריב" ככה עוד אימון בשביל לבלות ולו דקה בבית קפה במפגש חודשי. אני עוד מעט עולה חגורה ואני ממש לא מעוניין לפספס שיעורים, במיוחד לא כשבחורף רק שם אני יכול להתאמן. אם להיות פגאני זה גם להיות חבר בקהילה אני מציע לך לתפוס איזה אינציקלופדיה. עיין ערך "קיבוץ", אני חבר במספיק קהילות ואף על פי שאני רוצה להגיע גם לקהילה פגאנית - צר לי, אינני יכול באותו יום, אם זה היה נופל על יום אחר הייתי עושה מאמצים להגיע.

Justin Angel

New member
זה פרובלומטי...

הסיבה שאני לא יכול להגיע למפגש שלך היא מאותה סיבה שאני לא הולך לטקסים ציבוריים בחגים, אני מעדיף להיות בטקס שלי ב"זמנים החשובים" מאשר בטקס שלי מישהו אחר. את הזריחה והשקיעה האחרונה של הקיץ אני מעדיף לראות בטקס שלי, וכנ"ל על כל מאורע שמימי אחר... אין לי בעיה להגיע בירח מלא, כי הירח מלא בתקופה של שלושה ימים וגם ככה הוא נמשך לילה שלם, אבל יש רק פעם אחת בשנה כל מאורע שאתה תקרא לו "שבת".

שלום מאור!

וברוך הבא לפורום. בקשר למפגש ב-13 שציין ג´סטין - כרגע אין חדש לגבי מקום המפגש. את היול נראה לי שאנשים יחליטו לחגוג באופן יותר אישי או עם אנשים מוכרים. לכן אני מציע (כפי שהצעתי לך כבר באי-מייל) מפגש של פגנים בצפון לקראת יול.

מי אגם

New member
אפשר לקיים את המפגש במרכז עזריאלי?

יותר קל להגיע לשם מבחינת אוטובוסים ורכבות...

Dia Leoghann

New member
זה איננו מפגש פורום

ולכן לא אנחנו קובעים היכן הוא יתקיים. יגיעו אליו גם פגאנים שאינם חברי הפורום הזה, וקביעת המקום תעשה על פי רצון הרוב.

Cath

New member
פעם שאלתי את ג´סטין..

למה כל המקומות המפגש שקיימים עד כה אלו הם מקומות עירוניים מובהקים, אני מתכוון, אולי איפה שהוא אנו מאבדים את אחד הרעיונות הבסיסיים של פאגאניזם -קשר לאמא אדמה, ולטבע בכלל. ולכן, משום מה, המפגש הזה הצטייר לי בראש ליד איזה נחל,יער, שדה..הבנתם את הרעיון.. עכשיו חשבתי לעצמי שאפילו חוף הים תל-אביבי יהיה הרבה יותר נמחד מאשר להתקע באמצע הרחוב..הרי בשביל לשתות קפה ב"סטארבאקס", לא צריך להיות פאגאני. כמובן, התשובה שקיבלתי הייתה "המקומות נבחרו לטעמי נוחיות", ומבחינה הזאת עזריאלי באמת מושלם, לפחות בשבילי, כבן אדם שמגיע מהצפון. אבל אישית הייתי עושה מאמץ נוסף על מנת להגיע למקום סביר יותר ממפלצת בטון מזויין או רשת מזון מהיר, ואני גם מאמין שרובכם היו מוכנים לזה גם. דיא, אני מודע לכך שהדבר תלוי לא רק בחברי הפורום, וזה לא שייך, אבל זה היה סוג של הרהור שלא ידעתי לני בדיוק להפנות. אז אם למשהו יש תשובה למה חלקנו (אלו שיגיעו למפגש), יוצאים מ-4 קירות בטון, ונוסעים עד לתל-אביב בשביל לשבת באורות מלאכותיים, עם כוסות נייר חד-פעמיים, ולנהל שיחה על הדת (או דתות) שנוצרו בסביבה שונה ולמטרה שונה לחלוטין, מוזמן להסביר לי..

Justin Angel

New member
בוא נסכם

באים בין 30-50 איש, רק 5 מתוכם מהפורום הזה. לכן, אי-אפשר שהפורום הזה יקבע את המיקום. מי שהגדיר את הפגישה בתל-אביב גם הגדיר שלושה מקומות פגישה םוטנציאלים וזה המקסימום שניתן להגדיר. אומנם האיד שהגדיר אותם הוא מטומטם, אבל אין מה לעשות בנושא, כבר כולם הצביעו וכנראה שזה יהיה בסטארבאקס. ארי-אל, אף-אחד לא יעבור לחוף ים או פארק אחרי שנגיע לסטארבאקס, משתי סיבות ברורות: עצלנות והתמכרות לקפאין. וגם יש את הסיבה היותר "איכותית" היא שאם מישהו מאחר, זה לא הוגן שנבריז לו. קובעים מקום להיפגש, ונפגשים שם. אם אתם ממש רוצים תשלחו אי-מייל לחברה, תנמקו למה "שיפודי התקווה" זה מקום לא-מתאים ותציעו להחליף אותו בעזריאלי. אישית אני נגד להיפגש במקום שאינו בולט ומוכר. ואישית, אני מגיע עם לאפ-טופ ובהתאם לכך צריך אספקת חשמל נדיבה :)

Cath

New member
ג´סט..

אל תדאג ללאפ-טופ..הסוללה תספיק ל-3 שעות, אנחנו עובדים בלהקה עם כזה. חוץ מזה, מה שאתה אומר ממש לא במקום:"עצלנות והתמכרות לקפאין", משום שהראשונה מן הסיבות היא שולית, ושניה לא קיימת( לא, אפילו אל תנסה!
) פרט לכך, לא הצעתי שבדיוק בשעה שבע נעוף משם, אבל הייתי מעדיף שבסופו של דבר נגיע לפחות לגן שעשועים( עצוב, אני יודע..). ועכשיו שאלה יותר פרקטית, שנובעת מחוסר ברירה -איך מגיעים ל"סטארבקס", ובאזיה איזור זה בכלל נמצא?!

Justin Angel

New member
תראה...

הסוללה שלי מספיקה לשעה וחצי וזה עוד בלי לנגן מוזיקה פאגאנית ברקע. אין מה לעשות, אם אנשים לא רוצים לעשות את ההליכה הרנדומלית הזאת רק בגלל שהם לא רוצים, אז אי-אפשר להכריח אותם. ויש אנשים, למשל אני, שחושבים שלמרות שהמחווה ללכת לחתיכת אדמה ירוקה היא חמודה, היא ממש לא הכרחית ואני מעדיף את הנוחות של סטארבאקס. שישחררו את תוצאות ההצבעה אז נתחיל להסביר איפה זה :)

suki da yo

New member
אם זה כל כך חשוב, אפשר

ללכת מסטראבאקס ( שנמצא, אגב, ממש מול כיכר רבין, במקום שקשה לפספס) לגן שעשועים הקטן שנמצא בגן העיר- זה אמנם עלוב, אבל ממש קרוב, וככה לא תהיה בעיה להצטיד הקפאין ולעבור האלה... ג´סטין, ספרת גם אותי בחמישה?

למעלה