פגישה אפשרית מחר

הוחלט לא להקים פגישה השבוע...

רב האנשים מתכוננים למשחק הראשון של הסאגה, שיתקיים ביום שישי בקרוב

חחח ../images/Emo6.gif

רוב הקפטנים הולכים לסאגה נץבץ מחר, אחרי הבגרות במטמיקה, אני אישית מתכננת להשלים שעות שינה של השבועיים האחרונים

הייתי באמת מעדיף שתיפגשו!

מי שיכול, ומוסמך - שיפגש. פגישה היא תקפה כל עוד נוכחים בה 66% מבעלי ההסמכה.

באמת יופי שסוף סוף כשקדר יכולים אתם

מוצאים זמן להתחמק... מה זה? חשוב לכם כ"כ שלקדר לא תהיה השפעה? אני פשוט מתבייש בעצמכם... אח"כ אל תגידו לקדר "אתם לא השתתפתם אז סתמו את הפה"

5נדב

New member
שים לב

אני לא כתבתי "אתם לא השתתפתם אז סתמו את הפה", תבדקו לפני שאתם מכפישים. ולמי אתה מדבר ברבים? אני בן אדם אחד, אמרתי שאני לא יכול להגיע. לא דיברתי בשם אחרים. ואף אחד אחר לא ענה בהקשר הזה עדיין. אם יש מספיק אנשים, תערכו את הפגישה בלעדיי.

בלי קשר לנושא של העץ המסויים הזה

אבל קשור להודעה שלך. המישפט הזה הוא תמצית מה שאתה אמרתם בקשר לישיבה הקודמת כאשר היתנגדתי לצורה שבו היא נערכה, אם תיסכל במה שאתה בעצמך כתבתה תיראה שאתה לא הייתה יותר דיפלומטי או רוחש כבוד מניסיס . עד כאן עובודת ולא דעות.

אין הכרח שכולם יהיו נוכחים!

חבר´ה, יש 56 שבועות בשנה... מי שחשוב לו מספיק - מתאמץ להגיע. מי שיכול להגיע - מה טוב. הגיעו מירושליים לת"א - אין סיבה שלא יגיעו גם לטבריה, או לכל נקודה באמצע, או לחדר-צ´אט, או לאנלא-יודע-מה, פגישה במסע אסטראלי אם תשאלו אותי. אתם ילדים גדולים. תמצאו את הדרך לכבד זה את זה.

5נדב

New member
לא ממש

המשפט הזה הוא תמצית של מה שאני אמרתי בדיוק כמו ש"אתה אידיוט טיפש שלא מבין כלום, תפסיק להתווכח" זה תמצית של מה שכתבת פה. אני הייתי מאוד דיפלומטי ונחמד, בזמן שאתה פנית להעלבות אישיות. תקרא שוב את הענף ההוא כולו.

תיקנתי אותך כי טעיתה

לא קראתי לך מפגר, או דביל. אתה לעומת זאת קראתה לפעולה שלי "בכיינות" ולדיון שפתחתי ביגלל נושא שמעוד חשוב לי כדיון "מטופש". עכשיו מה בקשר ליום שלישי?

5נדב

New member
זה כבר עניין של זוית ראיה

בכל מקרה, אני לא התכוונתי להעליב אותך, אם נפגעת, אני מצטער. השבוע לא נוח לי בכלל. תעשו את הפגישה בלעדי.

למעלה