פגישה בגן של שלי + פסיכיאטרית

מיכל153

New member
פגישה בגן של שלי + פסיכיאטרית

היי אתמול היתה פגישה עם הגדולים עם הפסיכיאטרית . הדגשתי את הקושי של הערב גם כן. הגדולים הולכים לישון מאוד מאוחר ולכן אין להם כוח לקום בבוקר. הגענו להסכמה שיושנים בשעה 23:00 מקסימום. דיברנו על הסידור בקיץ של קיטנות. ליאור לא רוצה ללכת לקיטנה של ביה"ס, הוא רוצה משהו במחשבים. ליאת רוצה קיטנה של המורדים. לקטנים יש מסגרת עד 13:00. הודגש בפני ליאור שיסיים את השנה בכבוד וילך כמה ימים מסודר. בזמן האחרון מצב הרוח שלו משפיע והוא לא הולך לביה"ס כמעט. הוא כמעט רוצה להפסיק את התרופה, כי אין לו הרגשה שהוא משפיע. הדגישה בפניו הפסיכיאטרית שאי אפשר להפסיק סתם כך. צריך להפסיק בהדרגה. בסוף החודש ב-29 ליוני ניפגש שוב אני וליאור איתה לשיחה על מצב הרוח והכדור. הפגישה המשפחתית של הגדולים ב- 20 ביולי. אתמול היתה פגישה עם צוות הגן (מרפאה בעיסוק + מנהלת גן + גננת + יועצת חינוכית + יועצת משפחתית) עבור שלי פגישה סוף שנה. מרפאה בדיבור חולה וגם הי רק חודש ולכן אין ממש יעילות בכך שהיא תהיה שם. כמובן שכל שאר הצוות מודע לקושי הרגשי והשפתי, כך שזה לא הפריע. בקיצור, דיברנו ששלי היא ילדה מאוד נבונה ומבינה את המטלות ומבצעת אותם בהצלחה. יש קבוצה של הבנות בפיזיוטרפיה ששלי לא זקוקה, אבל היא מוסיפה מצב רוח טוב לקבוצה וגם כמובן מביעה את הצלחתה שם. יש קבוצה גרפו-מוטורית שהיא הכנה לכתיבה ושם גם היא מצליחה יפה מאוד. כשפונים אליה במיוחד היא משתתקת ולא רוצה לשתף פעולה, אך אם שואלים את כולם היא עונה גם כן ונכון. זה קשור גם לעניין יום ההולדת שלה שהיא לא רוצה מרכזיות. היא לא רוצה לקבל מתנות, שישחקו עבורה וגם היא לא רוצה לשחק ביום ההולדת שלה. אותו דבר על ברכות ושירים עליה. יש לה עדיין קושי בשליפת מילים, אך יש שיפור. דיברנו שמאז הניתוח יש שיפור גדול באוכל ובשינה. המרפאה בעיסוק ביקשה שבתחילת השנה הבאה יעשו ההערכה מחדש על יכולתה של שלי.

החורזת**

New member
כל הכבוד לך איך שאת מנתבת בין

כל כך הרבה מטפלים ואכן לפי דבריך יש לכך תוצאות. אז יישר כוח ומאחלת לך שהילדים ימשיכו להתקדם, כל אחד בקצב שלו ובהתאם לכישוריו.

למעלה