פגישה בטיול

TIPTIP11

New member
פגישה בטיול

היי, אני נוסעת לאילת שבוע מה 2/8 וסגרתי במלון קלאב הוטל. אני פנויה (כרגע) בת 21 מאזור ת"א. סטודנטית מסיימת שנה שנייה. עלה לי רעיון שבחור שגם נוסע באותו זמן יוכל להודיע לי, ונעשה פגישה עיוורת ב-40 מעלות - באילת. חשוב: כל המטרה פה היא לא לסטוץ או משהו חד פעמי! רק למטרה רצינית. הרעיון הוא שהוא גם יהיה מאיזור המרכז כדי שאם הפגישה תצליח אז נוכל לשוב אחרי שבוע ולהיפגש. וגם שנוכל לעשות חיים באילת כבר מהפגישה הראשונה. במקרה הטוב. אז בנים פנויים בלבד! בני 24-29 מהמרכז מוזמנים לשלוח לי הודעות ביי בייייי

קיר קמט

New member
ואם, נניח

אני מציע שנעשה פגישה עיוורת במקום ב40 מעלות, סתם ב30 מעלות בראשון, ואולי, סתם ככה, אני לא בן 24-29, אלא סתם כזה בן 18, בשיא פריחתי והכל, יש מצב?

cobainos

New member
אבל למה להתחכם?!חוץ מזה שאתה

בכלל לא אוהב בנות.אתה גיי וראיתי תמונות שלך רוקד בתחתונים וחלוק נוצות במצעד הגאווה!

קיר קמט

New member
פעם אחרונה שרקדתי בתחתונים זה לא

היה במצעד הגאווה.. זה דווקא היה יותר בכיוון של אמא שלך.

קיר קמט

New member
שבמקום לראות

רק נעם אחד, רואים אלפים כמוהו עם אחד אני יכול להסתדר, אבל אלפים?!
(אנ'לא הומופוב. זה סתם מה שיש לי להגיד. טוב?! רק נבהיר מראש.)

cobainos

New member
יוו גנית נעשית לי כאן הנעלבת הראשית

קודם כל מתרגזת כי צוחקים על פריקים(שלדעתי זאת סתם פוזה של ילדים) ועכשיו ממצעד הגאווה...אמרתי שרע ללכת לזה?אמרתי שגילעד רקד שם בתחתונים!כי הוא באמת עשה את זה. אז בלי שטויות.

Hii BiTcH

New member
חחחח לקחתי ללב כי זה בדיוק אמרתי

לאבא שלי הכול וזה=\ אז זה לא היה במקום.. ואתה רומז שאיבדתי את הביצ'יות שלי?

רגע,רגע

מה עם גילאים בוגרים ומנוסים יותר.......מה את אומרת ????? אבל רגע,רגע......קודם תפרסמי פה תמונה,אנחנו לא קונים חתול בשק..... ביייייי חחחחחחחחחחחח

Hii BiTcH

New member
מפתאום קופידון!!!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אנחנו רק לאב מי!!!

למעלה