פגישה חצי פגישה.....

eavishaul

New member
פגישה חצי פגישה.....

לפני מספר ימים קיבלתי פניה מאבי הרטמן לקיים פגישה שלי ורן עם חברי ועד העמותה במשרדו כדי לדון ביחד על נושא דו"ח הביקורת. ולנסות לנקות את האוירה העכורה שקיימת בין חלק מהחברים מאז כתיבת הדו"ח. הרמנו את הכפפה ונתנו את הסכמתנו וכך גם חברי הועד. היוזמה היתה כולה של אבי וכדי לשמור על כך שהדיון יהיה ענייני ומסודר הוא כתב לכולנו כללים, הקצה לכל אחד זמן לשטוח את דעתו ועמדותיו. אתמול, עשרים וארבע שעות לפני מועד הפגישה קיבל אבי הודעת ביטול על הגעתם של ניר וירון ברק.
הנימוק של ניר לאי רצונו להשתתף בפגישה היה "עייפותו מפגישות עם פרוטוקולים, נוהלים וכללי טכס וגם כי אין חשק וסיבה לדון בכל צורה בדו"ח הבקורת".(ציטוט מהודעה שנשלחה לאבי).
מאחר ואני ורן מכבדים ומעריכים מאד את מאמציו של אבי להקדיש מזמנו לטובת העניין, אני קורא לניר כדי לקבוע מועד חדש לפגישה ללא "נוהלים". אני חושב שיש אולי אפשרות לשיפור האוירה ששוררת היום בין חלק מחברי העמותה ולזה מכוונים מאמציו של אבי הרטמן. אני מקווה שהפניה תיפול על אזניים קשובות.

avihart

New member
תודה וקול קורא

המון תודות לך אפי ורן
אם המכשלה של ישיבה על פי נהלים הוסרה מהצד שלכם לא תהיה מניעה מצד ניר וירון ברק להיפגש (להבנתי)
הייתי מעוניין לנצל הזדמנות זו של רצון טוב ולבקש מרן ומבן שפרשו מהעמותה לחזור בהם מהפרישה.
אבי הרטמן

למעלה