פגישה טובה עם המנחה היום

פגישה טובה עם המנחה היום

אני לא רק מקטרת. יש גם דברים טובים
ניסיתי להבין איך מהפרקים הכתובים והכתובים-למחצה ומשלל הרעיונות והתוכניות תצא בסוף דיסרטציה. איך רואים את היער, כי כבר הרבה זמן אני עסוקה בעצים. עדיין אין לי תשובה, אבל יש כיוון. בשבועיים הקרובים אני פשוט שמה הכל בצד וכותבת משהו אחר. כתיבה חופשית יותר, שמטרתה להביא לקדמת הבמה את השקפת העולם שלי, הגישה שלי. אני אני אני. זה יהיה מוזר. מעניין איך זה יצא. אני הולכת לגבות את הפרקים שעליהם עבדתי עד עכשיו ואז לפתוח קובץ חדש וריק. עוד מישהו כאן בהתחלות חדשות היום?

zehava d

New member
יפה.

זה כיף גדול, לדעתי, לנסות לחבר את החלקים לתמונה שלמה. זה השלב (הקשה, ברור) בו מתחילים להרגיש ממש תחושת הישג. ולגבי התחלות חדשות - סיימתי טיוטה מגובשת של כל הדוקטורט ושלחתי למנחה. יהיו עוד הערות וכל העבודה הטכנית של ביבלוגרפיה, ה"ש וכו' עוד לפני, אבל בכל זאת אני מרגישה תחושת הישג עצומה. עוד כמה ימים אנחנו יוצאים לחופש של ארבעה שבועות שכולל טיול בחוף המערבי, ובסופו חוזרים לארץ אחרי סמסטר בחו"ל.

mummy

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד, זה מהלך חשוב וגם לא פשוט בכלל

לפתוח קובץ חדש וריק זה בהחלט עליית מדרגה. שיהיה המון בהצלחה, ושיתמלא בקלות ובשטף. ואם כבר אז חייבת לשאול - את המובן מאליו: מה עם תשובה? יש כבר? משהו, רמז, איתות מהיקום? וגם מצטרפת בקטנה להתחלה חדשה מינורית: סמסטר ב' התחיל אצלנו השבוע, ואני התחלתי ללמד היום. מודה שיש משהו נחמד בלהכניס סופסוף איזו שהיא מחוייבות לסדר היום השבועי ולא רק להתלבט ולתהות על עתידי. לעומת זאת, הגיעו גם שתי תשובות שליליות ממועמדויות שהגשתי לפוסט בארץ. זה לא היה מפתיע בכלל, ידעתי שאין לי סכוי ביחוד כששמעתי מי המועמדים האחרים. אבל זה עדין לא היה נעים

למעלה