פגישה לחובבי אוריגמי

Matan Bi

New member
פגישה לחובבי אוריגמי

מי עוד מתכוון להגיע לפגישה מחר בירושלים?,ואם זאת תהיה פגישה כמו כל שאר הפגישות או שהיא תהיה שונה.אני עצמי עדיין לא בטוח שאני אבוא.

giladznaor

New member
אני לא יכול להגיע

הפגישה הזאת היא לא פגישה של מועדון החובבים של המרכז הישראלי לאוריגמי, אלא של הקבוצה של רוזלי, שכמו שכבר נאמר היא אישה מקסימה. ייתכן ופגשת אותה בכנס. אני מעולם לא השתתפתי במפגשים, אבל bshuval היה בכמה מפגשים, והוא מספר שרק בשביל לפגוש את רוזלי שווה להגיע. המפגשים של מועדון החובבים של המרכז לאוריגמי ייפתחו מתישהו בעתיד בניהולה של עביר.

bshuval

New member
שתי הקבוצות שונות לחלוטין

והמפגשים של הקבוצות בעלי אופי שונה. במפגשים של מירי פוגשים הרבה מאד מקפלים מנוסים. אצל רוזלי זה לא כך. ברוב הפגישות שאני הייתי, המקפל המנוסה היחיד היה אני, ועסקתי בעיקר בעזרה למקפלים המתחילים. זה היה נחמד, אבל זוהי פגישה בעלת אופי שונה מהפגישות של מירי. ברוב הפעמים אצל רוזלי לא למדתי דגם חדש ואילו אצל מירי כן. (אם כי, אצל רוזלי למדתי לקפל את הflexicube באחת הפגישות). רוזלי היא אישה מקסימה וכדאי לפגוש אותה. אני לא יודע אם כל אחד יהנה מפגישה כזו כמו שאני (הרי בכל זאת, אני מתעניין באוריגאמי גם בעניין היסטורי, ורוזלי היא "הבת של"). אני נהנה פשוט לדבר עם רוזלי או עדנה. העלות של מפגש אצל רוזלי היא 20 ש"ח אם אני לא טועה.

למעלה