פגישה לחוף ימים תשכון

yaely2

New member
מנהל
פגישה לחוף ימים תשכון ../images/Emo76.gif

לכולם חיבוק גדול גדול
בעונה הזו עדיין נעים מאוד על חוף הים. התאריכים מתאימים לי כולם, לכן אינני קובעת תאריך (צריך להיות בין 22-20) ומחכה להצעותיכם.. המקום יכול להיות בכל אחד מבתי הקפה שעל חוף הים. שעה ומקום מדויק ייקבעו אחרי שכל אחד יביע את דעתו א נ י ב א ה יעלי

מנורה

New member
רעיון נחמד לסיום הקיץ../images/Emo96.gif../images/Emo185.gif|או

מאחר וחברים מגיעים ברכבת אני מציעה מקום מפגש בעזריאלי ומשם לקחת ביחד מונית לבית הקפה על חוף הים באם הפגישה בת"א. אפשר פגישה בהרצליה/ נתניה/חיפה/נהריה הכל מתאים לי הרוב קובע.

maxima

New member
אשמח לבוא למפגש........../images/Emo73.gif

היכן שיוחלט. על חוף הים יכול להיות כייף אין עכשיו את הלחות של הקייץ

yaely2

New member
מנהל
לקיחת מונית מהרכבת לים ../images/Emo73.gif../images/Emo73.gif

שלום לכם, אם נצטרך לקחת מונית או להעזר במכוניות הפרטיות של החברים (נראה אם יספיק) אז במקרה זה נוחה יותר תחנת רכבת מרכז (אלוזורוב), אפשר להמתין ממש ביציאה מהרכבת, ושם גם אפשר להתארגן לגבי רכבים ומוניות. חשוב להעביר במסרים אם באים, כדי שנשמור לכם מקום (של כבוד). להתראות יעלי לגבי המפגש כל רעיון יתקבל בברכה * האייקונים בגוף ההודעה אינם פעילים עכשיו אצלי, וקבלו חיבוק גדול ממני

maxima

New member
אין בעיה בהסעה..........

במכונית שלי יכולים עוד שלושה אנשים להיכנס ברווחה וארבעה קצת בצפיפות אז אם לנסיעה קצרה אין בעיה

באיה

New member
אני לא מכירה בתי קפה ../images/Emo96.gif

על שפת הים בתל אביב, כי מזמן לא ביקרתי שם. אפשר להיפגש בתחנת ארלוזורוב, לנסוע ביחד לשפת הים, ולקבוע במקום היכן נשב. הולך? נותר רק לקבוע שעת הפגישה ויום.

שרה16

New member
אני דווקא מכירה מקום מדליק../images/Emo65.gif

מציעה את יום שני שעה 17.00 ,שנוכל לראות את השקיעה.

bimbo.

New member
אני חוששת, שעל שפת הים יש בעיות

קשות של חניה, גם בתוך החניונים עצמם.

שרה16

New member
אפשר גם 21/10 אם להרבה לא נח

ויש במקום חניה. אני אישית אוהבת לחנות ברכבת ולקחת מונית.

yaely2

New member
מנהל
נעביר את זה למחרת היום

שלום רעיי,
אם אחד מאיתנו רוצה לבוא ולא נוח לו,במקרה זה דני) מן הראוי שנזיז את התאריך ליום שאחרי. מקווה שנוח לכולם. אם כך ניפגש ב 21.10 בתחנת רכבת צפון (ארלוזורוב). מי שרוצה להגיע לאתר עצמו נא להתקשר במסר אל שרה או אלי ונמסור את המקום. בברכה יעלי

emmy5

New member
אני מצטערת ת הפעם אני ../images/Emo10.gif

נוסעת לבאר שבע , לחברה ...

emmy5

New member
אני מאוד מצטערת...

בכל זאת אני הייה עם הלב והמחשבות ,יחד איתכם .. אני נוסעת לשמחת טורה ,לחברה ...בבאר שבע ..סוף החודש אני בים המלח ...22לאוקטובר יש לי הצגה ,26 אוקטובר יש לי קונצרט ..ממש חודש עמוס...בלוי נעים

למעלה