פגישה לילית

tairon

New member
פגישה לילית

שלושה חברים כן חברים נפגשו למפגש פיסגה בלילה אחד זה הכיל בתוכו משהו קסום הרבה אומץ הרבה פתיחות והרבה חיוכים אנשים יפים מבפנים עם רצון אדיר להושיט יד לתמוך ישבנו או שלא ישבנו יחד לכמה שעות גנובות ככה באמצע הלילה צחוקים בין חברים שהפכו לנשמה אחת מחוברת דיברנו על החיים על אייך שאנחנו חולפים בפיתולי החיים שורדים נלחמים שאיפות חלומות שאולי יום אחד יתגשמו היינו חברים לפני וככל הנראה שאחרי לילה לבן שכזה אנחנו נהיה כאלו ויותר מזה השעות חלפו להן ואנחנו לא שמנו לב אייך הזמן חולף פשוט טס אז לא היו שם כיבודים ולא היה שם בירות על השולחן גם לא שתיה קלה או חמה אמת היתה שם בינינו וזה היה הכיבוד הכי יפה שראיתי אי פעם היה שם חום וכן שררה שם אהבה והרבה ממנה 3 אנשים לא מושלמים שיחד עשו משהו יצרו דבר מושלם אחד השלים את האחר וזו היתה שיחה שקלחה ללא רגעי שתיקה או מבוכה היתה שם פתיחות אדירה אפילו הקרבה מה שהיה יפה זה הכבוד הדדי והערכה ההדדית מה שהיה יפה שגם בקטעים קשים צחקנו ויותר מהכל חדרנו לנשמה אחד של האחר לילה קסום לילה מלא בהפתעות גילויים ולילה שאני ללא ספק ינצור אותו קרוב ללב ***מוקדש עם הרבה אהבה ל2 אתם עשתים לי ת`לילה

The Lilit

New member
אופורי ואמיתי !

התיאור של הערב נשמע כל - כך אופורי , אופורי עד כדי קנאה , ועם זאת כל- כך אמיתי וממשי... שיהיו לך עוד הרבה לילות כאלה ( וגם לי ...) The Lilit

למעלה