פגישה מחודשת

טלטלילה

New member
פגישה מחודשת

הכרתי לפני חודש בערך בחור מאוד נחמד. יצאנו פעמים ומאוד נהננו. לאחר הפעם השניה שיצאנו, הוא לא התקשר אלי. אחרי שבוע התקשרתי אליו והוא אמר שהוא מאוד עסוק ולא יכול להפגש. מאז לא שמעתי ממנו עד היום, הוא פתאום שוב יצר קשר ורוצה שנצא. (עברו בערך 3 שבועות מהפעם האחרונה שיצאנו, ושבועיים מאז שאני התקשרתי אליו). מה נראה לכם? בחור שלא מפריע לו לא להפגש עם הבחורה 3 שבועות? ונניח הוא היה באמת מאוד עסוק, נניח. אפילו לא להרים טלפון כדי להראות שהוא עדיין מעונין?

Vdrums

New member
אני יכול להעלות תיאוריה כזאת...

הוא הכיר אותך אחרי שהוא הכיר מישהי אחרת, נניח שהוא יצא איתך אחרי פעמיים-שלוש שהוא יצא איתה. הוא רצה לבדוק מה קורה, הוא יצא איתה 3 שבועות ולא הלך, אז הוא התקשר אלייך, למזלו היית פנויה והסכמת להתראות איתו שוב. אבל, זו רק תיאוריה חולנית שהמצאתי
אל תחפרי יותר מדי, הוא מוצא חן בעינייך? תצאי איתו ותבלי. למה לשבור את הראש?

יעל24יעל

New member
יכולות להיות 1000 סיבות לזה

אבל כמעט כל סיבה שלא תהיה לא שווה את זה שלא תתני לזה עוד הזדמנות. את רק יכולה להרוויח מזה...

moon and sun

New member
אני גם חושבת ככה

שתיים שלוש פגישות זה בהחלט לא משהו מחייב עדיין, יכול להיות שהוא אכן היה עסוק כמו שאמר. נכון, לא יפה שלא התקשר או משהו אבל הינה, הוא התקשר עכשיו ולא משנה מה הייתה הסיבה להיעלמות הייתי ממליצה לך לתת עוד צ'אנס ואולי בפגישה הוא יסביר לך מה בדיוק קרה.

CUTEX

New member
בתור אחת ששונאת את כל

ההמתנה וכאלה ואני יכולה להתעצבן ולהתרגז - אני הייתי שואלת לתירוץ טוב למה הוא חיכה שלושה שבועות ? לפחות מגיע לך הסבר . אפילו אם כולה פעמיים יצאתם .

פיאנו

New member
לוקח את הזמן שלו

יכול להיות שהוא עסוק יכול להיות שהוא לא בטוח לגביך יכול להיות שהוא מבלה עם אחרות מה שבטוח שהוא לא דלוק עליך.....

אני אף פעם לא הבנתי מה הקטע של

"הייתי עסוק " , לא משנה כמה הבן אדם יהיה עסוק תמיד יהיה זמן להרים טלפון ולשאול מה שלומך , אז התירוץ הזה באמת כבר יצא מכל החורים. את צריכה לשאול את עצמך , מה יהיה במידה ותהיו זוג , הוא גם לא יתקשר אלייך 3 שבועות כי הוא יהיה עסוק מידי? לפי מה שסיפרת הבחור לא השאיר רושם טוב במיוחד , בגלל שהוא התחיל עם המשחקים כבר בתחילת הקשר ,דווקא בזמן חשוב כל כך שצריך להשקיע ולהתאמץ אז אני באמת לא רוצה לדעת מה יהיה בהמשך...

לא חייב להיות משחקים

פשוט, שתיים שלוש פגישות לא תמיד מספיקות כדי ליצור עניין והתלהבות. וכשאין התלהבות, אין שום דבר בלתי סביר בהיעלמות של שלושה שבועות.

למעלה