פגישה מעניינת

פגישה מעניינת

כתבתי פה לפני חודשיים בערך על מפגש שאני מנסה לארגן בהנחיית מרצה על חלומות צלולים שהגיע לארץ.
בסופו של דבר המפגש לא התקיים, אבל כן נפגשתי איתו לשיחה מעניינת וארוחת צהריים.

דיברנו לא מעט על האפשרויות שבחלום צלול. הזכרנו הרבה מהדברים שאנחנו מכירים, ושעלו בפורום בעבר, כמו אפקטים מיוחדים (תעופה/ אש/ קרח ושאר ירקות), דיבור עם דמויות חלום וזימון מדריכים. אלו אמנם דברים שדורשים הרבה אימון, אבל הם כיוון ההתפתחות הטבעי של כל מי שעוסק בתחום וסקרן לגלות עוד.

הוא הזכיר דברים נוספים, שהיו חדשים עבורי. במיוחד עניין אותי הרעיון של ריפוי באמצעות חלום צלול. זה לא משהו שהוכח, אבל הוא כן נתן מספר דוגמאות מחיים של אנשים איתם הוא נמצא בקשר. זה רעיון מרתק, ואני עדיין צריך לקרוא עליו ולהתעמק.
הוא סיפר לי על אישה שסבלה מטיניטוס- שמיעה של צליל מונוטוני בלי שום מקור חיצוני. היא סבלה מהעניין במשך שנים, עד שקראה את הספר של רוברט (הבחור שאיתו נפגשתי) והחליטה לנסות. בחלום שלה היא יצרה כדור של אנרגיה מטיבה וריפוי, פיצלה אותו לשניים והניחה על האוזניים שלה. אחרי שהכדורים נספגו היא התעוררה, ולהפתעתה הפסיקה לשמוע את הצליל המטריד(!). הצליל אמנם חזר לאחר תקופה, אבל החלומות אפשרו לה להעלים אותו בכל פעם, וכך להתמודד עם המצב שלה, שלא הוטב בשום צורה אחרת.
זה נשמע כמעט פנטסטי מדי, אבל אני מאמין שאולי יש בזה משהו, ושווה לבדוק את העניין יחד ולחלוק חוויות מהניסיון.

דיברנו גם על האופי של דמויות חלום, והאם יש דמויות שיודעות יותר מהחולם.
האם החלום עצמו הוא דמות שניתן לדבר איתה? האם פקודות קוליות הן בעצם בקשות מדמות החלום הזו?

בסוף המפגש קיבלתי ממנו שני עותקים (חתומים!) של הספר שלו- האחד עבורי והשני כדי שאוכל להשאיל בלי לחשוש (הוא בחור מאוד נחמד ומאוד נדיב. רספקט לרוברט).
אם מישהו מעוניין לקרוא את הספר (שעוד לא התחלתי, מודה באשמה)- שיגיד ויוכל לקבל אותו (בהשאלה). יש שם המון מידע ועוד יותר רעיונות מעניינים.

דיברנו על הרבה יותר ממה שכתבתי. קשה להכניס שיחה של שעתיים לפוסט קריא.
אם למישהו יש שאלות הוא יותר ממוזמן לשאול :)

אל על2

New member
היי

השיחה נשמעת מעניינת :)
איזה עוד אפשרויות שלא הכרת שהוא הזכיר חוץ מהריפוי?
אני חושב שרפואה בחלום צלול יכולה לעבוד אם תיגש לתת מודע ותגיד לו מה חשוב לך לרפא או לשנות
ד"א מה יש בספר? מסקרן אותי מה הוא כתב..

וולפהרט

New member
מנסה להתגבר על הקנאה...

ואז אקרא מה כתבתXD
היית שמחה גם לנהל איתו שיחה חבל שלא קבענו מיני מפגש פורום באיזה בית קפה לשיחה משותפת...
האם הדבר אפשרי?

וולפהרט

New member
בתור אחד עם נסיון

היתי רוצה לשמוע ממנו סיפורים וכמה רחוק הא הגיע בחצלולים ובהשגת המטרות שלו, ומה השיטות שלו.

אל על2

New member
מה קרה?

למה איננו רואים את תגובותיך? אתה עד כדי כך עסוק?
תחזור במהרה..
:)

ובכן..

האמת שאני באמת די עסוק, בלחפוש. זה תירוץ חצי קביל.
דיברנו על המון דברים כאמור, ובעיקר אפשרויות שונות שחלומות פותחים בפנינו ודברים חדשים לעשות איתם.
רוברט (ואני קורא לו בשמו הפרטי כי "מר ווגונר" נשמע מאולץ מדי) מאמין מאוד בדברים כמו טלפתיית חלומות ותקשורת עם היקום באמצעות חלומות צלולים. אלו דברים שלי אישית קשה יותר איתם ואני לא מאמין שקיימים בכלל, אבל את זה כבר אמרתי פה.
דיברנו על ההתייחסות לחלום עצמו כמשהו שניתן לפנות אליו, מעין דמות חלום מודעת שאיתה ניתן לנהל אינטראקציה. זה מאיר פקודות קוליות באור שונה לגמרי, ומאפשר תקשורת הרבה יותר דו כיוונית עם החלום.

למעלה