פגישה עיוורת

רותם טל

New member
פגישה עיוורת

ממה אתם הכי מפחדים מזה שהוא/היא לאא יאהב איך שאתם נראים או שלא יהיה לכם על מה לדבר?

טדמ....טדמ.....תשובתי היא...

שניהם ביחד! במיוחד מעיניין המראה אני חושבת, זה הכי מפחיד אותי...:) רותם את תמיד עושה סקרים ושאלות ואף פעם לא עונה! אני דורשת את תשובתך מיידית!

עו מר 5

New member
אני הכי מפחד

שלא נאהב אחד את השניה במראה, למצוא על מה לדבר זו לא בעיה. תמיד אפשר לדבר על כל נושא שבעולם בתנאי שמי שיושב/ת מולך הוא/היא לא בורה מוחלט/ת. אבל זה יכול להיות נחמד, איך אומרים "בלי אכזבות לא יודעים להעריך ניצחונות". ככה שאני חושב שזה יכול להיות נחמד פגישה עיוורת...

רותם טל

New member
אפשר לקרוא לי הסקרנית

אצלי ברור שזה מהמראה...... כי הרי מה שהוא רואה ראשון זה איך שאני נראית ואם זה עבר בשלום אז הכל יעבור בשלום

עו מר 5

New member
אני לא מסכים איתך

נכון רותם, אבל אם את נראית טוב ( ואת נראית טוב מאד) אבל את סתומה? הוא ישר ישים לב לזה אולי הוא יבלע את זה אבל הוא יינתק איתך את הקשר. תחשבי על זה

רותם טל

New member
סתומה?

נו ברור שאם אני סתומה לחלוטין אז זה קצת יהיה מפגש גם ככה דפוק אבל בוא נגיד שרוב האנשים קודם שמים לב ליופי ואז לאופי. ואתה בתור בן יכול להגיד שזה ככה

עו מר 5

New member
תגידי לי רותם

יש לך איי סי קיופוביה...? (בעברית פחד מהאיי סי קיו) את אף פעם לא נמצאת שם וזה מעצבן... ולעניין שלנו, תראי אני חושב שזה לא ממש נכון כי ברגע שבחורה נראית טוב ברור שאני אסתכל עליה, אבל אם אני אתחיל לדבר איתה והיא לא תדע מי זה עופר מקסימוב אז מה יש לי לעשות איתה? היא לא קוראת עיתונים היא לא רואה חדשות היא ממש אהבלה אני צריך מישהי כזו? ובתור בת, את יכולה להגיד לי שאם יהיה מישהו חתיך את תלכי איתו? אני לא חושב. אני יכול לתת לך את הדוגמא של בר רפאלי היא יפהיפה היא ממש מדהימה העיניים יוצאות לי כל פעם שאני רואה אותה. רק מה היא סתומה בראש היא ממש מטומטמת..

רותם טל

New member
איך ידעתי שתביא את הדוגמא שלה

זה כזה ברור אאו בר רפאלי או אלנגלינה ג´ולי, זה כזה מצחיק שתי הדוגמניות האלו,תמיד אבל תמיד בנים נותנים דוגמא עליהם. והאי סי קיו שלי נמחק,או שפשווט אין לימושג איפה הוא במחשב,כי אני לא ממש מבינה במה שקורה פה. אה וגם שכחתי את גניפר לופז-כמובן

אני משקשקת רק ממשהו אחד !

המראה שלי ! אני מאוד קופצנית..תמיד יש על מה לדבר איתי ! אבל המראה החיצוני...פחד מוות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא נראית משהו..וזה מבאס !!!!

רותם..אני מוכנה לשלוח לך באיי מייל

אבל לפרסם...לא נראה לי ! אם יש לך איי סי קיו תשלחי לי במסר ואני ישלח לך דרך שם או שתשלחי לי במסר את האי מייל שלך ואני ישלח לך משם ~ אבל לפרסם..לא נראה לי !!

פ ר פ ר 18

New member
מנסיון כואב...

אני דיי חושבת שזה גם נושא לשיחה וגם המראה ... קשה לדבר עם בן אדם שאתה לא מכיר,אבל אצלי זה קל כי אני תמיד מוצאת נושא לשיחה
אבל זה גם תלוי במראה יכול להיות שהשנים לא אוהבים אחד את השני מבחינה חיצונית אבל בפנים הם אחלה של בני אדם... וכמו שאנחנו יודעים היופי זה דבר חשוב בעיני אנשים

NaDaV18

New member
כמו שעומר אמר וכל השאר

מראה חיצוני זה באמת מה שרואים בהתחלה, אבל גם אם היא דוגמנית השנה ואין על מה לדבר אז מה זה שווה,אז תלכי עם דוגמן אבל תשתקו כל הזמן מה הקטע?

אממממ יש לי משהו להבהיר...

אני אישית....כאילו אני פוחדת שאני לא ימצא חן בעיני זה שאני נפגשת איתו, לא יודעת למה אני לא פוחדת להתאכזב מהבנאדם, כבר הרבה זמן שאני לא מסתכלת על יופי חיצוני כמה שזה נשמע מוזר ותגידו שצריך גם משיכה פיזית וזה נכון אבל למדתי שכשמכירים את האדם ואוהבים את האישיות, גם אם הוא הבנאדם הכי זוועתי שיש הוא יראה לכם הכי מהמם שיש...כבר קרה לי מניסיון..:)

למעלה