פגישה עם מילדת-טיפים מה לשאול

vashti72

New member
פגישה עם מילדת-טיפים מה לשאול../images/Emo4.gif

ביום רביעי ניפגש עם מיילדת. ותהיתי אם יש דברים מיוחדים שכדאי לשאול...

mise

New member
כרמית כתבה כאן בשרשור על

לידות מים: "האני מאמין שלה".

vashti72

New member
היה מצויין!../images/Emo45.gif

הייתה פגישה של שעתיים שבה שאלנו את כל השאלות שהטרידו אותנו, ג'ויס נהדרת - מין שילוב של מקצועית חמה מצחיקה וקשוחה באותה מעטפת... המעקב הרבה אצל מיילדת (אצלה לפחות...) יותר רציני ממה שהרגשתי בכל המערכת הרפואית עד עכשיו. התחושה שהיא מאד בטוחה ומקצועית אבל ללא ביטחון יתר- לא תיקח סיכון. היא אפילו שכנעה אותי להשאיר את הכלב שלי בבית ללידה... אני כבר יודעת שזהו זה מבחינתי. לא צריכה לחפש יותר.... בעלי אמר שהוא מסכים ללידה כזו והוא מבין אותי, אבל הוא לא היה עושה את זה אם הוא היה זה שאמור ללדת... אז עוד לא סגרתי איתה כי אני רוצה שזה יבוא ממקום של רצון ולא ממקום שהוא מסכים כי הוא מבין שזה מה שאני רוצה. אולי אני רוצה יותר מדי? את ממש מקסימה שהתעניינת...!

הי חמודה, התגובה של בעלך נשמעת לי

אחלה. כשיצאנו בזמנו מהפגישה עם שיין, אליה הגענו "לשאול שאלות", (ואוהו, כמה מי שפיר כבר זרמו בנהר החיים שלנו מאז...
), יצאנו ממנה, נכנסנו לאוטו, בעליל הסתכל עליי ואמר - אם זה מה שאת רוצה זה מה שנעשה. בשבילי, זה היה ממש שיא ההסכמה שיכולתי לקבל באותה נקודה... בסופו של דבר התינוק ההוא נולד בבי"ח, והתינוק שאחריו בבית עם מיילדת אחרת, ועם כל ההחלטות היינו שלמים שנינו, והיום את צריכה לשמוע אותו מדבר על לידות בית... אח, נחת נחת... אז תני לו צ'אנס...
בעיניי זה נהדר שהוא רוצה בשבילך את מה שאת רוצה, ובאמת מזל שהם לא יולדים אלא אנחנו...

למעלה