פגישה עם עובדת רווחה ממשרד השיכום משהב"ט

פגישה עם עובדת רווחה ממשרד השיכום משהב"ט

שלום לכולם אני מנסה ביום האחרון ליצור קשר עם עובדת רווחה במשהב"ט ברחובות. לצערי, לאחר 10 או עשרים צילצולים אליהם נאותה גבירה נחמדה לענות לי, ונתנה לי מספר טלפון באזור תל - אביב. לאחר המתנה של 20 דקות מזמן העבודה שלי ענתה לי גבירה נחמדה נוספת ונתנה לי מספר פקס למישהי בשם אירית שומך. איניני יודע מי הגברת, אך מייד ניסיתי לשלוח לאירית שומך או סומח או מי יודע מה שמה האמיתי מספר פקסים בכדי שתואיל ליצור איתי קשר. גם כאן נפלתי בפח ומספר הפקס שניתן לי לא היה מספר פקס אלא מספר טלפון של שלוחה מסוימת במשהב"ט רחובות, ושם חזרתי בדיוק לאותה גברת ראשונה שהפנתה באדיבות רבה לשלוחה בתל-אביב והיא מסרה מספר של פקס של גברת אירית שומח\סומח או מי יודע מה. וסוף סוף נשלח הפקס המיועד בשעה 10:00 בבוקר כ- 5 פעמים לוודא שהגברת הנחמדה ממשרד הביטחון (כן, גברת אירית מי יודע מה ומה תפקידה), ושוב נחלתי מפח רוח והגברת לא חזרה אליי. שאלותיי: א) האם כך צריך לנהוג ביותומיי צהל ? ב) האם כך נוהגים בכל המשפחות השכולות ? ג) האם מישהו יכוטל לעזור לי להשיג את הטלפון של הגברת הנחמדה (אירית מי יודע מה) תודה רבה, אמין יוסי

קודם כל, ודאי שככה לא צריך להתייחס ליתומי צהל

ובכלל לא צריך להתייחס ככה לאף אחד, בין אם הוא שייך למשפחת השכול או לא לצערי צריך לפעמים להפעיל במדינה הזו אסרטיביות יתר כדי שדברים יזוזו (ככה ממצב שלמרות טלפונים חוזרים ונשנים לא קיבלתי את רשיון הנהיגה החדש, ואחרי שהפצצתי אותם במיילים בשבוע אחד הגיעו ארבעה) אני לא מכירה אותה ואין לי מספר טלפון של העובדים (מה גם שלא ברור מה תפקידה) ולא נהוג לתת מספרי טלפון פרטיים בפורומים בתפוז אפשר להתקשר לאגף השיקום בתל השומר כדי לברר את המספר שלה או לבקש שיעבירו אותך ישירות לשלוחה שלה. הנסיון שלי איתם מאוד חיובי: עונים מהר, מאוד אדיבים, חוזרים אליי מהר אם אני משאירה הודעה, נותנים מספרי טלפון או מעבירים אותי לשלוחה אם זה לא עוזר תחזור אליי במסרים ותאמר לי מה תפקידה ובמה העניין אולי נוכל לאתר אותה בשבילך

almana73

New member
יוסי תתקשר למוקד בתל אביב-03-7776700

שם מאוד ישמחו לעזור לך.

למעלה