פגישה עם פסיכיאטר

Yakird12

New member
פגישה עם פסיכיאטר

שלום , אני נפקד כבר 37 יום , אני רוצה ללכת לפסיכיאטר אזרחי שיתן לי חוות דעת שאני לא יכול להשאר יותר בבסיס שלי ואני במצב נפשי קשה , מה האופציות שלי ? אני יודע שאני יכול ללכת לקב"ן בתל השומר אבל כדאי לי לבוא עם חוות דעת של פסיכיאטר אזרחי . ולכן אני שואל - איפה יקבל אותי פסיכיאטר אזרחי בחינם ? אין לי כסף לשלם לפסיכיאטר באופן פרטי . אשמח לתשובות.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
../images/Emo195.gif

יקיר, לפי חוקי הצבא כול זמן שאתה מחוייל אתה נמצא באחריות המערכת הצבאית והיא זו האחראית עליך... רצוי שתתיעץ עם אולי אם פורום הסדירים כדי לקבל סיוע במידע לגבי הדרך שבה תוכל להסתייע אם באמצעות מערכת הסיוע הצהלית (ק. העיר, מרפאות הנפש הצבאיות ) ואם במקרה דחוף וקשה אולי מערכת המיון בבתי החולים האזרחיים... על פניו נראה שאין אפשרות לנסות לאבחן את עצמך או להזמין את האיבחון הרצוי לך אלא אולי לנסות לשתף פעולה עם הצבא ולחלק אולי עם הרופאים את הדברים שאתה מרגיש וחושש מהם... הפורום ואנחנו נמצאים כאן בשבילך ומחכים לשמוע ממך על ההתפתחויות...

Yakird12

New member
תודה רבה

תודה רבה על התשובה , אעדכן שתיהיה התפתחות , תודה ! :)

kdani

New member
הערה קטנה

אתה מאוד קרוב להפוך לעריק. תנסה להסדיר את עניינך לפני שתהיה עריק. ברגע שאתה עריק הטיפול עובר מהיחידה שלך למ"צ, וחושף אותך לדברים לא טובים (עד כדי ר"פ). אני לא מכיר פסיכיאטר אזרחי שעובד בחינם, אבל אולי תוכל לקבל הפניה מהקב"ן לאחד כזה.

עד כמה שידוע לי מותר להדיע למיון פסיכיאטרי

אבל לא בדקתי זאת. אפשר להתקשר למיון ולשאול. רפואה שלמה!

למעלה