פגישה עם קב"ן

Super Trouper

New member
פגישה עם קב"ן../images/Emo53.gif

קיבלתי הפנייה לפגישה עם קב"ן (לבקשתי) וכשהתקשרי לקבוע תור שלחו לי בפקס טפסים שהמפקד שלי צריך למלא. הבעייה היא שאני משרת במקום "אזרחי" למעשה אין לי מפקד שמממונה עלי אלא רק אזרחים שעובדים במשרד הביטחון. המפקד שלי בכל זאת זה מישהו שיושב במקום אחר, אני לא מכיר אותו והוא לא מכיר אותי והוא רק חותם על טפסים ששולחים לו בפקס. אני לא מועניין שהוא ימלא את הטפסים של הפגישה עם הקב"ן ואני גם לא מעוניין שהוא ידע בשלב הזה שהייתי אצל קב"ן. האם אפשר ללכת לפגישה ללא הטפסים?

disturbed fairy

New member
אתה מדבר בטח

על ה"חוות דעת מפקד" ולא, אתה חייב למלא את זה..... זה הנוהל הם מכניסים את זה לתיק האישי שלך, ובלי קשר הקב"ן צריך לדבר עם המפקד שלך, וצריך שיהיה לו את הפרטים והטלפון שלו.... לכן מומלץ שתשיג אותו והוא יחתום לך, אם אתה חשוב שאין טעם ושהוא בכלל לא יודע מי אתה, אז מקס' תחתים את המפקד שלך [האזרח שעובד במשהב"ט] וככה לפחות יכניסו אותך לפגישה, הבנת? כי הפקידה שתקח לך את המסכים לא תבדוק מי חתם לך על הטפסים... רק כשכבר תכנס לקב"ן, הוא יסתכל על זה... במידה וכשכבר תהיה אצל הקב"ן והוא יגיד ל ךשאתה חייב להחתים קצין, אז כבר תקבעו פגישה לפעם הבאה ותשיג את החתימה של הקצין....

Super Trouper

New member
תודה לך,

האמת שמדובר בפרוצדורה פשוטה למדי - הורדת קה"ס. אני מקווה שהם ישתכנעו לקבל אותי בלי הטפסים האלה. אם לאו אני פשוט אפנה למפקד.

disturbed fairy

New member
פשוט או לא

אתה יודע איך זה בצבא, הכל פרוצודורות, ניירת ושטויות... בהצלחה בכל אופן!

למעלה