פגישה עם קב"ן

Aviran151

New member
פגישה עם קב"ן

שלום רב לכם לאחר כשבועיים בבקו"ם ,נשברתי וסיפרתי למפקדת שלי הכול ,הופנתי כתוצאה מכך לקב"ן... הייתה לי היום פגישה כללית עם קב"נית שהייתה די נחמדה והביאה לי פס ופגישה עם קב"ן למחר... אני רוצה לציין גם שאני סובל מחרדה חברתית די קשה ולאחרונה דיכאון שהחמיר עם זה שהתגייסתי... אני פשוט פוחד שהקב"ן יוציא אותי לגמרי מהצבא או שפשוט לא יאמין לי כמו שהוא לא האמין להרבה אנשים שבאמת היו להם מצוקה נפשית כלשהי. מישהו יכול לעזור לי ולהרגיע אותי? ,כי אני ממש בסערת רגשות כאן. תודה רבה לעוזרים...

disturbed fairy

New member
קב"ן

אם תהיה כנה ואמיתי ולא תעשה הצגות והקצנות, אין שום סיבה שהקב"ן לא יאמין לך, מעטים המיקרים שחיילים באמת במצקוה ולא מאמינים להם, בדר"כ זה חיילים ש-עושים- את עצמם במצוקה. קב"ן למד מספיק בשביל לדעת להבחין בין אדם שנמצא באמת במצקוה ובין אדם שמנסה להשיג הקלות. בקשר ללצאת מהצבא, הנטייה היא לא להוציא אנשים בניגוד לרצונם, אם אתה לא מהוה סכנה לעצמך או לאחרים, ויש לך מוטיבציה לשרת, לא יוציאו אותך בכוח וינסו למצוא פיתרונו תכדיי להקל עליך. בהצלחה!

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
סערת רגשות

נראה שאתה מאד מודאג מהפגישה הצפויה עם הקב"ן, מפחד שהוא יהיה נגדך. יקר, הקב"ן הוא איש מקצוע, הוא לא נגד או בעד חייל זה או אחר. כנראה שצריך לסמוך עליו, לבוא אליו עם האמת הפנימית שלך, עם מה שאתה מרגיש. תנסה אולי לתת לו קרדיט, לסמוך על הניסיון שלו, להיות פחות לחוץ ולהציג בפניו בצורה הכי אמיתית את הבעיות מהן אתה סובל. מקווים שיהיה לך בהצלחה מחר עם הקב"ן, נשמח אם תחזור לספר איך היה.

Aviran151

New member
תודה רבה...

תודה רבה לכם על התמיכה... אני מקווה שמישהו פה יכול לעזור לי... לפי מה שהבנתי קיבלתי פטור מיחידות קדמיות ות"ש 2 עקב קשיי הסתגלות... אני ממש יושב פה בדיכאון ולא יודע מה לעשות עם האטימות הצבאית ,ניסיתי להסביר לו שיש לי חרדה חברתית שקשה לי להשתלב וזה נכון ,אני לא בא סתם להוריד פרופיל או משהו. מישהו יכול להסביר לי מה זה נותן לי לגבי השירות הצבאי שלי?

shirlove

New member
אני לא ממש מבינה

מה אתה רוצה בסופו של דבר כפיתרון,שיחרור מהצבא?...

Aviran151

New member
לא

לא ,אני לא חושב ששחרור זה הפתרון ,אני פשוט רוצה לשרת בתנאים שיהיו בשבילי נוחים על מנת שאני אוכל לשרת ולתרום בצורה הטובה ביותר.

למעלה