פגישה עם רפלקסיולוגית

limori

New member
פגישה עם רפלקסיולוגית

אתמול פגשתי בחורה מדהימה שהיא רפלקסיולוגית שטיפלה בנשים בהריון.. נשמע טוב נכון??? אז ככה רפלקסיולוגיה - אסורה במהלך שלשת החודשים האחרונים. אח"כ מחודש חמישי רצוי להתחיל טיפול רפלקסיולוגי שיכול מאד לעזור בלידה - וצריך ללכת למומחה בלבד שידע לא לגעת בחלק ההורמונלי. טיפ נוסף שהיא נתנה לי בערת מחודש שביעי להתחיל למרוח שמן נבט חיטה על אזור הפטמות הבטן וגם בפוט.. כן כן שמעתן נכון היא טוענת שאם עושים עיסויים באזור הפוט פעמיים ביום, מריחה היא מבטיחה שלא יצטרכו לחתוך וגם אם כן זה יהיה חתך מאד מאד קטן. היא עזרה ליולדות שרצו ללדת באופן טיבעי בלי אפידורל והיא סיפרה לי המו חויות... ניראה לי שאני אאמץ אותה ללידה שלי ובכלל אתחיל טיפולים אצלה. אם יהיו עוד טיפים אני אדווח לכן.

שמן נבט חיטה

שמן נבט חיטה לא מומלץ היום למרוח באזור השדיים. פעם סברו שזה טוב ובריא ועוזר. אני ממש לא זוכרת איפה קראתי את זה שזה לא מומלץ, נדמה לי שבאחד האתרים על הריון ולידה.

anat_i

New member
וחוץ מזה....

אני מרחתי ומרחתי בלידה הראשונה שלי ובסוף היה לי חתך ענק... לעומת זאת, בלידה השניה כמובן שאחרי הניסיון לא חזרתי על אותה שטות ולא היה לי חתך בכלל! ככה שמעתי גם מאחרות. המסקנה - ברוב הלידות הראשונות יש חתך ובלידות הבאות לא ואין הרבה מה לעשות נגד זה.

limori

New member
אין לי מושג לגבי חתכים מכיון שילדתי

קיסרי, אך זה מה שהיא המליצה ואני מעבירה הלאה.... האמת היא שזה מאד אינדיוידואלי.

למעלה