פגישה ראשונה- איפה עורכים ?

מיטללל

New member
פגישה ראשונה- איפה עורכים ?

יש סקר חדש:
איפה אתם מעדיפים לערוך פגישה ראשונה?
בית קפה.
סרט.
למסעדה.
מעדון.
מלון דרכים.
באחד הבתים. ולמה?

jessy19

New member
בית קפה

אני בד"כ עורכת את הפגישה הראשונה בבית קפה נחמד ליד הבית שלי, זה מקום יחסית שקט ולא רועש, התפריט נחמד ויש אווירה כזאת נחמדה. המקום קרוב לבית שלי אבל אפשר להגיע לבית גם בדרך ארוכה יותר וככה אם הדייט היה ממש גרוע, אני הולכת עם הבחור בדרך הקצרה ואם הדייט היה מעולה, בדרך הארוכה יותר, שנוכל להמשיך לדבר...

../images/Emo45.gif למקום...

אבל בית קפה חייב להיות אחד שאף אחד מאיתנו לא ניסה- שיהיה איזור ניטרלי ואף אחד לא ירגיש מאויים מהסביבה...

זו אופציה שלא מופיעה כאן ודי מגניבה

זה ישמע מעט מגוחך אבל לדעתי זה יכול להיות רעיון טוב תלוי בננקודת המבט. לדעתי לערוך את הפגישה הראשונה כאן באינטרנט יכול להיות די מעניין. נו תגידו לי שעשיתם את זה פעם!!! תחשבו על זה לרגע, אין מסיכות, יש הרבה מיסתורין מה שרק יוסיף ציפייה לקראת הפגישה השנייה. שבה כבר יהיה יותר נוח לדבר ולהכיר יותר לעומק אחד את השני. חברות וחברים תחשבו על זה זה סטארט אפ ולדעתי זה כבר קורה. וכדי להיות הראשון - אני מזמין אותכן עלמות חן נבונות ומתוקות לכוס קפה על חשבוני כאן בפורום. בחיוך העולם הוירטואלי

NBGirl

New member
מלון דרכים ../images/Emo11.gif

סתם.. :) אני הצבעתי סרט וזו מסקנה שחברה שלי ואני הגענו אליה רק לאחרונה (לקח לנו הרבה זמן
). סיכמנו על זה שכך לא נוצרות אי-נעימויות. כי בפגישה הראשונה לפעמים מרוב מבוכה אין הרבה על מה לדבר ואז בית-קפה או שאר המקומות יכולים רק לגרוע.. אם זה סרט, לא חייבים לדבר ואם רואים שיש על מה לדבר אפשר להתלחששש
.

LCA

New member
בית קפה!

סיבות: אווירה נוחה, מחירים לא עד השמיים כמו מסעדה.. המטרה של הפגישה זה להכיר אחד את השני ובסרט איך אפשר לדבר? כנ"ל לגבי מועדון... מלון דרכים בפגישה ראשונה?
פגישה באחד הבתים נראה לי שיגרום לאי נוחות לשני הצדדים.. אחד ירגיש אי נוחות בטרטוריה שלא שלו והשני ירגיש לחץ, לשרת את השני..

למעלה