פגישה ראשונה בפורום

שושו*

New member
פגישה ראשונה בפורום

היי אפרת בסוף אפילו אני הצלחתי להכנס לכאן הבטחתי קיימתי שושו*

אפרת.א

New member
פגישה ראשונה לאחר פגישה קסומה

היי שושו* תודה שקפצת לביקור. אינני מצליחה להכנס לכאן מזה ימים אחדים. שמחה לפגוש אותך כאן, לאחר פגישה קסומה. מתנצלת על כך ששערי בית הקפה שלנו היו חסומים בפני הבאים, מקווה שלא היתה לך בעיה רצינית להכנס. אשמח לראות אותך שוב - ולא רק כאן שבוע נפלא - איריס

שושו*

New member
הבעת תודה

שמחתי לראות/לשמוע שהפגישה בינינו היתה קסומה. גם אצלי הפגישה השאירה רושם עז. פה בפורום כנראה היה לי מזל , משום שבניסיון הראשון שלי כאן הצלחתי להעביר אליך את המסר. אז עד הפעם הבאה אני את הקפה שותה עם כפית וחצי סוכר העוגה עלי

אפרת.א

New member
נס או שחור? - (פגישה שניה)

כלומר - הקפה...? כבר מכינה. אם כבר אז - הבנתי שפספסתי אותך בשניה... מסרו לי ד``ש - הודיעו לי שפספסתי. הצטערתי. מקווה שבפעם הבאה לא נתפספס. (שמחתי לשמוע/לראות שלא היה זה חד צדדי) אגב - אני עם כפית סוכר - נוותר על העוגה?

שושו*

New member
פיספוסים

פיספוסים

חזרתי אליך שוב כנראה ש זה הצד החזק שלנו גם לי מסרו ד``ש ושמחתי מאוד לקבל אותו. אז עדיןן עדיין בעניין הקפה והעוגה . סומך עליך שנמצא האחד את השני. שושו*.

אפרת.א

New member
לא עוד פספוסים...

מקווה שפספוסים לא יתפסו יותר מקום בינינו. אמרנו - סגרנו! מתנצלת על שלא הלכת כמתוכנן... שמחה על כך שנשארת! שוב, תודה על ערב נוסף קסום איתך. אפרת/איריס

שושו*

New member
סוף לפיספוסים

תודה על ערב נהדר שושו* שלא מתכוון לפספס ולהתפספס שושו*

אפרת.א

New member
דרך ארוכה מאז...

שלוש דקות?!? לו היו מספרים לי - לא הייתי מאמינה שאכן... אהבתי כל שניה - תודה איריס (בטוח ש...שלוש?:))

למעלה