"פגישה ראשונה עם גדולי האומנים"

"פגישה ראשונה עם גדולי האומנים"

ושיהיה יוםשל מייק ונציה. מישהו יכול לחוות דעה על הסידרה? האם שווה לקנות ספר ממנה? לאיזה גיל מתאים? תודה
ולהמשך שבוע שקט ורגוע. אמן.

דיאנה1

New member
קנו לשון את אחד הספרים של הציירים

לא זוכרת איזה, והתגובות היו פושרות למדי. היא לא ביקשה שנקריא לה שוב את הספר. אני גם הרגשתי שהספר נופל בין הכסאות, ולא מצליח להעביר את סיפור החיים ואת האומנות לגיל הזה (היא היתה בת 4 או 5)

לאה_מ

New member
אני לא התלהבתי במיוחד מהסדרה הזו

אבל אם את מחפשת ספרים לילדים בנושאי אמנות, אני מאד מאד ממליצה על הספרים של לוסי מיקלתוויט - יש לה ספר שנקרא בעברית "בואו נגלה ציורים מפורסמים" שהוא מצויין, ולנו יש עוד כמה באנגלית (אבל אני די בטוחה שגם הם תורגמו). הם יפהפיים ומצויינים.

לא בטוחה שראיתי אותה

(יכול להיות שראיתי את הספר הראשון שלה..בספריה בחט"ב..) לדעתי זאת סדרה שנופלת בין הכסאות.. היא כתובה כביכול עבור צעירים מאד אבל מי שיתעניין בה יהיו דווקא היותר גדולים (ילדי כתות ד-ו ותלמידי חטיבת ביניים צעירים..) ולהיפך גם קרה.. בעבר היתה סדרת אמנות שנקראה אמנות לנוער והיא היתה ממש ילדותית

תודה על ההתייחסות ושאלה ללאה_מ

תוכלי בבקשה לתת לי את שם הספר במקור באנגלית. אני חיה בחו"ל כך שאשמח לרכוש אותו בשפת המקור. מתקנת-את שם הספרים.... תודה

לאה_מ

New member
אז כמו שהבטחתי:

שם הספר הוא Discover Great Paintings והמחברת Lucy Micklethwait. יש לנו ספר נוסף שלה, ממש בסיסי, שמיועד לילדים יותר קטנים, שנקרא באנגלית A Child´s Book of Art. אני מאחלת לכם הנאה צרופה.

למעלה