פגישה ראשונה עם הבוטן עברה בשלום

ספרקית

New member
פגישה ראשונה עם הבוטן עברה בשלום

נצפה דופק וגודל העובר תואם בדיוק את גיל ההריון

מאחלת לעצמי שכל הבדיקות בהריון הנוכחי יהיו משמחות, מרגשות, תקינות וזריזות בדיוק כמו הבדיקה שעברתי היום

שבוע מקסים לכולן

רונית 294

New member
איזה כיף... המון הצלחה בהמשך...

הרבה מהבנות כאן נמצאות בהריון הראשון שלאחר האובדן. שתפי קצת איך מרגיש ההריון השני לאחר האובדן.

ספרקית

New member
הרופאה לא התרגשה מתוצאות בדיקות הדם

היא אמרה שהיא לא מכירה את הבדיקה שיצאה לא תקינה (פרוקטוזאמין) ולפי שאר התוצאות הכל בסדר. אמרתי לה שלפי מה שהבנתי לבדיקה הלא תקינה יש משמעות רצינית כי היא מעידה על כך שאכן ישנו שיבוש כלשהו ברמות הסוכר שלי שהתחיל ממש עם תחילת ההריון.
בסופו של דבר היא נתנה לי הפניה להריון בסיכון וכתבה שאני מופנית לייעוץ כיוון שביקשתי (כך שבעצם היא הורידה מעצמה את האחריות להפניה). מבחינתי זה בסדר. זה יגרום להם להסתכל על תוצאות הבדיקות ולהחליט על פיהן האם להתחיל כבר עכשיו מעקב הריון בסיכון.
במקביל, כתבתי בפורום סוכרת באתר דוקטורס וביקשתי ייעוץ. הרופא, שמתמחה בסוכרת, אמר שכדאי לעשות כבר עכשיו העמסות. במידה וידחו אותי כרגע בהריון בסיכון (כי מוקדם מדי מבחינת שבוע ההריון להתחיל מעקב במסגרתם), אפנה שוב לרופאת המשפחה שלי ואבקש הפניה להעמסה.

hatalya

New member
איזה כיף :)

גם אני הבוקר הייתי בבדיקה מוצלחת. כבר פעם שלישית שאני הולכת לבדוק דופק, הרופא אמר לי שאם אחזור לפני שבועיים, הוא לא יעשה לי בדיקה (; אני שמחה לראות שהכל בסדר, אבל עדיין חוששת ולא מתרגשת בבדיקות. הייתי מתה להתרגש ולשמוח יותר. אבל גם לדעת שהכל בסדר זה אחלה! (;

idit84

New member
ממש מרגש!!

מאחלת לך בדיוק את מה שאת מאחלת לעצמך ושההריון יהיה קליל, כמה שניתן..

נכנסתי למחשב במיוחד בשבילך

כתבתי לך 4 פעמים "מזל טוב" וכמה כיף לראות עידכון כזה משמח וכמובן שימשיך ככה על מי מנוחות... וזה פשוט מסרב להופיע בפיד... טלפון $#@&% !!!

למעלה