פגישה ראשונה עם הפוטו שופXD חח איך יצא?
A Apoca Lypse New member 28/10/07 #7 לא משהו והנימוק בפנים קודם כל אין בזה שום דבר מעניין חוץ מהכתב שבאמצע עכשיו לדעתי כדי לשפר אתה צריך מסגרת או להקטין את הדבר הזה או להוסיף משהו מעניין הניק נראה מעוך וזה לא כל כך יפה ולדעתי תשנה או צבע או פונט ב"CFG" בקיצור יש עבודה אבל בשביל פעם ראשונה זה אחלה!
לא משהו והנימוק בפנים קודם כל אין בזה שום דבר מעניין חוץ מהכתב שבאמצע עכשיו לדעתי כדי לשפר אתה צריך מסגרת או להקטין את הדבר הזה או להוסיף משהו מעניין הניק נראה מעוך וזה לא כל כך יפה ולדעתי תשנה או צבע או פונט ב"CFG" בקיצור יש עבודה אבל בשביל פעם ראשונה זה אחלה!
L L S Dance New member 28/10/07 #8 טעון שיפור אינך ממצא את הפוטנציאל הטמון בך איך הייתי אוכל סרטים על המשפט הזה שהייתי קטן..חחחחחחחחחחחחחחח
טעון שיפור אינך ממצא את הפוטנציאל הטמון בך איך הייתי אוכל סרטים על המשפט הזה שהייתי קטן..חחחחחחחחחחחחחחח
א אליקוTheBastard New member 28/10/07 #12 נקפיץ כככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככ
G GeneratioNa New member 28/10/07 #14 שיפור משמעותי מאד מאד לא היה לי נעים להגיד אבל הקודם היה ממש קשקוש זה נראה כבר יפה מאד