פגישה ראשונה

אגוזי17

New member
פגישה ראשונה

תספרו על הפגישה הראשונה הכי מוצלחת שלכם. ועל הכי גרועה.:\

שאלה יפה-

שווה סיגריה...
הדייט הראשון הכי טוב: הכרתי אותה במועדון, אני וחוסר הבושה המשווע שלי ניגשים ואומרים פשוט את מה שעלה באותו רגע בראש: "שמעי- אני מסתכל עלייך כמה דקות ואת בחורה יפה, המוח שלך נותן קונטרה או שהוא באותו הלך מחשבה?" היא אמרה לי: "אם לא תבדוק- לא תדע..." וואלה תשובה תשובה, עד עכשיו רוב התגובות היו "אההההההה..." עם מבט של עגל, מדברים קצת מחליפים טליפונים וקובעים ליום אחרי בבית קפה. דיברנו יום אחרי (כדי להיות בטוחים שלא האלכוהול דיבר יום ליפני או מהו דומה, עכשיו לדייט, היא היתה מהבחורות שפשוט אין עלייהן, חכמה, יפה, ראש טוב ופשוט היה מורגש הקליק באוויר... יצאנו בסופו של דבר 3 שנים יחד (כולל לגור יחד).
הכי גרוע: אני יודע שבקטע הזה אני יוצא בסוף זבל אבל הייתי די מוצמד לפינה... אז ככה, חבר אומר לי: "אח שלי, יש לי מישהי בשבילך, משהו סוף" אמרתי לו: "סבבה תכיר לי אותה" קבע ביננו דייט באיזה טיזי בחרטה טלק, הכול טוב ויפה, נשמעת בסדר בטלפון (שיחה של איך נזהה אחד את השני), ואז האסון- מגיעה לי בחורה שמתאימה יותר לארנולד שוורצנגר, פחד אלוהים, יושבים בשולחן, ועובר לי בראש "אולי לפחות יש לה שכל אז תצא ידידות נחמדה"... ציפיתי ליותר מידי מסתבר, בלייד דייט ראשון, התוצאה שלו זה ג'מוס סורי עם מוח של גוזל... מה עושים (מזהיר- לא לנסות בבית), אומרים (אני והחוסר טאקט): "תראי- את בנאדם מאוד נחמד, אבל יש לי מידות שאני יכול להכניס לאוטו ואין לי רישיון ג'..." אני יודע- זבל, אבל היא הייתה כל כך מטומטמת שאפילו מישפט של: "תשמעי- לא נראה לי שזה ילך בייננו" נתקל בתשובה של "
ההאאאאא, מצחיק..." נו- יש עוד אמיצים שרוצים לספר?

pain is MY love

New member
חחחח שווה סיגריה...

אצלי זה הולך ככה... הדייט הכי מוצלח: מישהו שהכרתי דרך חברה שלי ונסענו ביחד לאיזה מסיבה ונדלקתי עליו סוף! כמה ימים אחרי זה קבענו לצאת ולא ידעתי לאן נוסעים הוא לקח אותי לטיילת של יפו העתיקה... איפה שהנמל שם... מקום מהמם! קצת הסתבכנו בלמצוא אותו אבל בסוף הצלחנו..
ישבנו על ספסל ודיברנו לנו יותר נכון הפה דיבר ואני בינתיים רק תכננתי איך אני קורעת ממנו את הגופיה הזאת שלו כי הוא היה חתיך סוף הדרך
באיזשהו שלב עברנו לשבת על אבנים מעל למים של הנמל... והוא היה צריך להחזיק אותי כי פחדתי ליפול... ובסוף משם עברנו לסלעים שעל החוף עצמו ושם הוא שכב על הגב ואני הנחתי את הראש שלי עליו והסתכלנו על הכוכבים.. כבר כמעט לא דיברנו ואני ראיתי כוכב נופל וביקשתי משאלה (שד"א התגשמה עוד באותו ערב...) משם חזרנו לראשון וירדנו עם האוטו לחוף ונשארנו בפנים, השענו את המושבים אחורה ואז כבר הכל התחיל להיות יותר מעניין...
הדייט הכי גרוע: בחור שהתחיל איתי בעבודה ובלי לחשוב יותר מדיי נתתי לו את הטלפון שלי... הוא היה די חמוד ורציתי לנסות לראות מה יצא... יצאנו לטרבין ישבנו בראש טוב על נרגילה ובריזר אבל מההתחלה הייתה הרגשה של "זה לא זה" באוויר... הוא כל הזמן אמר כמה הוא נימשך אליי וכל הזמן שאל אותי אם אני נמשכת אליו... ממתי שואלים שאלות כאלה?!?! אחר כך הוא כל הזמן ביקש ממני לחבק אותו ולהניח עליו את הראש שלי וכאלה.. אני ישבתי בשקט ונהניתי מהמחמאות אבל אז הוא התקרב לנשק אותי ולא רק שהוא מנשק כמו ילד מוגבל אלא גם הוא הסתבך עם הנרגילה והיא נפלה עליו! כל המים נשפכו, הבריזר נפל בדרך והגיחל שרף את השטיח!!!
זה מה שנקרא "פגישה גרועה" מכל הבחינות! אחר כך הוא המשיך להתקשר ולהציק לי ולא להבין רמזים ואני המשכתי להתחמק ממנו עד שהוא קלט...

Slalum

New member
מזכיר לי נשכחות..........

אז על משקל ההודעה שלפניי: במקום של "הדייט הכי טוב" יש שניים:
הדייט הראשון אליו יצאתי. אי פעם. מי שהיה ידיד טוב שלי, ושאל אותי שבוע לפני אם אני רוצה לשדרג את היחסים שלנו הלאה. זה היה יום שישי, הייתי אצל חברה שלי שהיה לה בית לבד. לבושה בשרוואל וגופיית טריקו, על רגליי זרוקות להן כפכפי הים- חצי קרועות. סוף יוני. הוא בא ואסף אותי מהבית שלה, ישבנו בבית קפה, טיילנו כל הלילה, ולמרות שהיינו ידידים לפני כן, השיחה שלנו תפסה פאזה אחרת לגמרי והגיעה למימדים הרבה יותר רציניים. בסופה ישבנו בגן שעשועים נחמד וסנטימנטלי לגבי ילדותי, בתחילת הרחוב שלי, הירח בפוזה מושלמת, הנשיקה הראשונה שלי.
הוא חרט את השמות של שנינו על העץ וזה היה הערב הכי מרגש בעולם. היינו חברים כמעט שנה, הוא היה האהבה הראשונה שלי (והאמת היא שגם האחרונה. מחסום רגשי ארור.)
בקיץ האחרון... יצאתי עם מישהו שהיה חבר של ידידים טובים שלי. הוא אסף אותי מאיזה גן בת"א, הלכנו לטיילת. הלכנו קצת לאורך החוף, אח"כ תפסנו לנו איזה פינה חמודה ליד סוכת המציל... נשיקה מושלמת!! גם הוא נהיה חבר שלי יותר מאוחר, אבל זה לא החזיק הרבה. היינו ביחד בערך חודש וחצי- חודשיים. ולפגישה הגרועה...? אוי וייז מיר...
הוא ידע איך אני נראית, אני לא זכרתי אותו (נפגשנו באיזה מקום יחד עם מלא חברים משותפים...). בטלפון זה נראה מבטיח והכל, פנים מול פנים זו הייתה אכזבה. ע-נ-ק-י-ת! הוא נראה כמו ילד קטן... או יותר נכון- ילדה... הוא עשה תנועות מוזרות, ודיבר מוזר, וישב כל הזמן עם רגליים צמודות
... הוא חשב עצמו לסקסי וזה מה שהיה בעצם כ"כ מגעיל. כי הוא לא! כ"כ לא... חברה שלי הצילה אותי, ונאלצתי לסיים בכך שאני חייבת לפגוש אותה. אפילו לסיים את זה היה קשה כי באופן ביזארי לחלוטין הוא חשב שזה היה דייט מושלם ואני הבחורה בשבילו. הייתי צריכה לחזור כמה פעמים על זה ש"אני לא רוצה"!!!! אוי, האימה המחודשת...

הצילצול

New member
איזה נושא מדהים.

נפגשנו באירוע של בת דודה שלי, ת'אמת לא שמתי לב שהוא נמצא שם כי הייתי עסוקה בלהסתכל על אח שלו .... בסוף האירוע הוא בא אליי ודיברנו ושאל אם יש לי חבר אמרתי שלא החלפנו מספרי טלפון ונהינו חברים תוך חודש זאת הייתה אהבה ראשונה פגישה גרועה: עוד אירוע שהוא היה ממש מכוער ושמן כזה הזמין אותי לרקוד בכוח אז הלכתי רקדנו סלו הוא ממש טיפש כי כבר ליטף לי את המותניים התרחקתי ממנו ואז הוא המשיך לרקוד לידי כל הזמן וזה ממש עיצבן אותי בסוף הוא ביקש מספר טלפון אמרתי שיש לי חבר חחחחח אוי זה היה כל כך פגישה דפוקה....

EYNATI

New member
../images/Emo41.gifאחלה שאלה...

דבר ראשון אני חדשה בפורום , אז יש לכם אחלה פורום וברוכה הבאה לעצמי....
הדייט הכי טוב: התחיל כשהכרנו בפאב באיזה ערב , הוא הצייע לי טרמפ הביתה ובשעה 3 בבוקר מצאתי את עצמי באחת התצפיות המדהימות בים המלח ... (ממומלץ בחום , רומנטי אך לא קיצ'י מידי ...) אלחה סקס מול הכוכבים ( בנוגע לשאלה אם כן או לא בדייט ראשון - אני בעד זרימה
)... והמשך של קפה ב8 בבוקר באיזה בית קפה באיזור עין גדי ...
הדייט הכי גרוע: בחור שאני לא ממש זוכרת איך הכרנו , אבל זה היה טלפוני , במשך חודש שמעתי אייך הוא שווה ואיך כל ערב מתחילות איתו אלפי בנות ועל החוזי דוגמנות שמציעים לו והוא מסרב .... הקיצ'ר נפגשנו ושנכנסי לאוטו ראיתי את האח גומז ממשפחת אדמס ... ובנוסף להכול הבחור לבש גולף שחור ככה שבכלל הוא קבל באופן סופי תמראה .כל הדייט תכננתי איך אני תוקעת לו מנורה בפה והיא נדלקת ...( כמו בסרט) ולכן הוא דיבר ואני הייתי שקוע בפנטזיות אחרות .... נגמר אחרי קפה ו2 סגריות + חשבון וטייפ יענו 25 דקות ...

Anna Karenina

New member
שאלה ממש יפה..

הדייט הכי מוצלח - מישהו שיצאתי איתו תקופה מסוימת... אחרי הרבה מאוד מתחים ובלאגנים, החלטנו שאנחנו יוצאים, והדייט הראשון היה פשוט מצוין...חורף, בית קפה קטן וצנוע, ואווירה חורפית נעימה כזו. המון מבטים וכאלה..היה מצוין, והקשר נמשך כמה חודשים.
הדייט הכי גרוע - חברה שלי החליטה ש"יש מישהו מדהים, שאני פשוט חייבת לפגוש!". אחרי מסע שכנועים ארוך, הסכמתי, ופגשתי את הבחור, שהיה גם צנונית, וגם מכוער. "הדייט" נגמר אחרי 20 דקות בערך. וטוב שכך.

*-*SUNSHINE*-*

New member
מממ...

היו לי דווקא יותר טובים מאשר גרועים...
המוצלח:
לפי די הרבה זמן(קרוב לשנתיים...)ידיד שלי התגייס והיה אצלו בבסיס בחור מצחיק שהחליט שבא לו לחטוף את הטלפון מידיד שלי באמצע שיחה,יצא שדיברנו איזה חודש והחלטנו לזרום ולראות מה קורה,אמרנו שסתם נעשה את זה קצר וזהו. ב9 ומשהו הוא אסף אותי מהבית ונסענו לכיוון ת"א,לא מצאנו מקום טוב אז קנינו שישיית בירות הלכנו לחוף ושתינו(כן כן
)עד איזה 4 לפנות בוקר פשוט ישבנו ודיברנו וצחקנו וצחקנו וצחקנו(טוב הבנתם)בסוף כשכבר הרגשתי שעוד שניה אני נ פ ט ר ת החלטנו לחזור ובדרך עצרנו באיזה צוק קטן ליד הבית עשינו שטויות והוא נישק אותי בסוף.מיותר לציין שקיבלתי הצעת נישואים באותו דייט ..
הגרוע:
חברה שלי הכירה לי את החבר הכי טוב של חבר שלה באותה תקופה,הלכנו רביעייה. הוא אומנם היה מצחיקול כזה אבל לא הייתה כימיה בשיטטטט,אבל ממש וזה עוד הרגשתי כשאמרתי לו "שלום".. חבל שאין מזל. חבל.

למעלה