פגישה ראשונה

פגישה ראשונה

כאילו שהסיטואציה לא מספיק קשה שאין לחצים מכל הכיוונים שהבטן לא מתהפכת לה שהמתח לא יכול להרוג עכשיו גם הופכים את זה לדוקטורט אחר כך מתפלאים למה אפחד לא אוהב פגישות ראשונות, בטח ובטח שהן עיוורות. כולם אומרים "תהיה את/ה", אבל מה הפלא שאתה כבר לא זוכר מי אתה, כשיש מליון חוקים ורשימות חובה?? אל תעשה כך תעשה כך אל תאמר את זה כן תשאל את זה מישהו בכלל יכול לשרוד פגישה כך?! יש לכם חוקים לפגישות ראשונות? אתם אכן פועלים על פיהם? זה מצליח? כי אני עוד עסוקה בלזרוק מאכלים שיש בהם "חילבה, עמבה, שום וכורכום"

MaYcHuK

New member
לי החוקים אף פעם לא יוצאים לפועל

לכן הפסקתי איתם... זורמת שומרת על מי שאני , לא משחקת משחקים, או מציגה דמות בפני הבחור , מתנהגת רגיל . אם הבחור לא מוצא חן בעיניי או משהו קורה מהר מדי אני נסגרת בתוכי וואלה שום דבר לא מצליח להשתחרר ואם טוב לי וכיף לי לדבר עם הבחור - אגב לא חובה שאני רואה צפי להמשכיות - אני מדברת, צוחקת הכי חופשיה בעולם. חוקים נועדו כדי להפר אותם ולכן אל תחוקקו חוקים!

straycat

New member
../images/Emo6.gif אין גבול ל"פלצנות"...

אפשר לכתוב ספרים עבי-כרס על כל דבר (כבר שמעתי גם על כאילה שיודעים לנתח את הרכב הארוחה האחרונה של אדם, לפי הריח והצליל של תוצרי הלואי שנפלטים במצב צבירה של גז... עמך הסליחה
). זה מה שקורה, כשצריך למלא טור עיתונאי והכותב/ת נמצא/ת במצב של חוסר השראה קיצוני... מספיק להציץ בכותרות של תגובות הקוראים כדי להתרשם ממידת ההסכמה לכתוב. ריבוי פגישות עיוורות עלול לשחוק רגשית, אבל אין סיבה להילחץ לקראת פגישה כזו. מה כבר יכול לקרות? מקסימום, כל אחד מהצדדים יחזור כלעומת שבא... נסי לחשוב על זה כעל הרפתקה או סתם בילוי קליל. אם את מוטרדת מריחות לוואי בגלל מאכלים מסויימים, לדעתי, אפשר להסתפק בכך שלא תאכלי שום או בצל כמה שעות לפני (אף אחד לא מתכונן מהיום שלפני). כל יתר הדברים יבואו על פיתרונם עם צחצוח שיניים הגון, מקלחת ודיאודורנט טוב...
לעזאזל החוקים... מי בכלל קבע אותם ועבור איזו מטרה?

חחחחחחח

אם לא היה ברור, אני לחלוטין בדעתך בנוגע לכתבה הרבה זמן לא צחקתי כ"כ הרבה כשראיתי אותה חוקים? מודה ומתוודה שכל פעם ניסיתי חוק אחר, כולם נשטפו בגשם הראשון. כמו שמאי כתבה, חוקים נועדו לעבור/לשבור. ככל שאנחנו נשים לעצמנו יותר ספרים מול העיניים, כך יותר ניפול. טרם עמדתי בחוק כלשהו שהצבתי לעצמי, בסוף נפל האסימון... בולשיט אחד גדול, כולם
השחיקה היא ללא ספק משהו מוכר. אם אני מרגישה שחוקה אני יוצאת להפסקת פרסומות ולא מודיעה מתי חוזרים. לפעמים צריך גם לדעת לנוח בצד.

דרורk

New member
אין לי שום חוקים...

אני מניע את הרכב, מגיע ואוסף את בת הזוג. נוסעים למקום נחמד,מדברים מביטים ובוחנים...אם יש קליק סבבה...ממשיכים...אם אין קליק...אז לא נורא,עוד ערב נחמד עבר
העיקר...בלי חוקים וכל השטויות שמסביב....

../images/Emo45.gif

למרות שאני בד"כ מעדיפה להניע את האוטו ולהגיע לנקודת מפגש נייטרלית.
מעבר לכך סצנריו מוכר. אהבתי את הגישה, ללא ספק זו הגישה הכי בריאה להכנס איתה לכל הסצנה הזו. לפעמים השטויות מסביב, זה כל הכיף

למעלה