פגישה ראשונה...

ת מ י מ ה

New member
פגישה ראשונה...

אוקיי זה קצת מגוחך אבל אני לא חושבת שזה נדיר פעם ראשונה שאני הולכת להיפגש היום עם מישהו שהכרתי באתר מקושרים ודיברנו המון במסנג'ר וזה באמת אחלה התכתבנו איזה שני הודעות בפלאפון והוא הציע שניפגש קיצר אחרי שחפרתי לכם , אני קצת מפחדת ז'תומרת פעם ראשונה שאני עושה את הדבר הזה, הוא גם רוצה שניפגש במקום סבבה שאני מכירה (יש המון אנשים וזה לא פאב זה מסעדה\בית קפה כזה) בקיצור אני סתם מפחדת ולצערי אני חושבת שאני הולכת לקבל רגליים קרות ולבטל ואז סתם אני אהרוס הכל, אני פוחדת שזה ישמע רדוד אבל הוא ראה תמונה שלי ואני את שלו, אבל אני עדיין פוחדת שהוא יתאכזב, ואני פוחדת שפתאום לא יהיה לנו על מה לדבר שבבססססס אני אפסיק לחפור.... אולי תוכלו לייעץ לי?.. תודה

orangeada

New member
לא יודעת מה להגיד ממש

יותר נכון לכתוב.. תבואי תנסי להיות כמה שיותר טבעית ואמיתית. למרות שזה קשה ואת תהיי קצת לחוצה.. תנסי להכיר אותו. לדעתי הכי חשוב- ליצור לעצמך בסוף מסקנה בראש: אם תרצי לפגוש אותו שוב ולהכיר אותו לעומק ושיתפתח משהו או שזה היה משהו רק חד פעמי ואת מעדיפה לוותר... בהצלחה!

TheWhiteTigris

New member
זה

פגישה ראשונה לכל דבר, דיי "פגישה עיוורת". תסתכלי על זה כך. אם יהיה טוב - אז סבבה. אם לא - לא נורא, העברת לך עוד ערב, שהיית אולי מעבירה סתם מול המחשב.

תראי

את הולכת למקום שאת מכירה, למקום שאת מרגישה בו בנוח. תסתכלי על זה רק כעוד פגישה, ילך-ילך, לא ילך-לא ילך. מה יש לך להפסיד? עדיף לעשות ולהתחרט, מאשר לא לעשות ולחשוב מה היה קורה אם...:)

בשלולית

New member
עדיף להתחרט על משהו שעשית מאשר

על משהו שלא עשית.... סורי על האיחור.... ואגב!! רוצה להיות חברה שלי במקושרים? נכנסתי לפני יומיים! חחח יש לי שם שני חברים בערך חחח

Zoharrr

New member
המממ

בתור אחת שיצא לה להיפגש עם המון אנשים שהכירה באינטרנט(לא למטרת קשר רומנטי אבל עדיין....): בהתחלה זה מביך, אחרי כמה דקות עובר... תזרמי, תהיי את. והכל יהיה בסדר גמור.

למעלה